papahlamidas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Καλημέρα ρε status και λέω μην έπαθες τίποτα...
Lucifer Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Άντε να δούμε και το Burn After Reading. Το Stay το 'χεις δει όμως;;;;
firewalker Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Βάλτε ΣΚΑΙ!!! ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Το Stay το 'χεις δει όμως;;;; Ναι το έχω δει.
status Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Καλημέρα ρε status και λέω μην έπαθες τίποτα... Πήρα άδεια και μου έβαλε της φωνές λολ;Ρ
papahlamidas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Ε ναι σου λέει δεν σε πληρώνω που δεν σε πληρώνω μην αρχίσεις και τις άδειες και δεν υπάρχουν υπάλληλοι
washcloud Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Αυτή είναι η αλήθεια. Προσωπικά είχα μεγαλύτερες προσδοκίες από ένα τέτοιο team. ...πάντως, να πούμε του στραβού το δίκιο, το team έκανε "αυτό που έπρεπε να κάνει"... Δηλαδή για 'μενα οι ηθοποιοί ήταν αυτοί που ξέρουμε κι αγαπάμε (όσον αφορά δηλαδή τον τρόπο ερμηνείας). Το σενάριο ήταν πάνω απ' όλα για 'μένα Ο,ΤΙ να 'ναι (απ' τα ό,τι να 'ναι των Coen που δεν μ' αγγίξε όμως). Άγευστο να το πω ; Σα να αγοράζεις golden burger και το τρως χωρίς να το βγάλεις απ' τη συσκευασία... Και σίγουρα η σκηνοθεσία με άφησε καθηλωμένο....στον καναπέ : βαρέθηκα τη ζωή μου...
Achilles Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Πες τα στον Luci που δεν δέχεται άλλη γνώμη. Αλλά τι περιμένεις, από την Λάρισα και κάτω δεν είναι;
teo64x Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Πες τα στον Luci που δεν δέχεται άλλη γνώμη. Αλλά τι περιμένεις, από την Λάρισα και κάτω δεν είναι; Χαλαρά .
washcloud Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 από την Λάρισα και κάτω δεν είναι; ...πολύ πιο κάτω από την Λάρισα...
klainmaingr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Άντε να δούμε και το Burn After Reading. Χοντρομ@λακεία κατ'εμέ... Εμετικά αδιάφορο.. Κάποια στιγμή κατέληξα να σκουπίζω το σπίτι και να το έχω να παίζει στο φόντο..
parsifal Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Ωπ, τόσο τραγική μειοψηφία όσοι βρήκαμε το "Burn after reading" καλό; Χμμμ, didn't see this coming...
teo64x Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Υπάρχει και το εξής ενδεχόμενο: Όποιος του αρέσει το Burn After Reading, γίνεται Moderator στο insomnia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.