washcloud Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Ωπ, τόσο τραγική μειοψηφία όσοι βρήκαμε το "Burn after reading" καλό; Χμμμ, didn't see this coming... ...από 30 Φλεβάρη όλοι οι παλαιοί μοντς θα παρακολουθούν εβδομαδιαίως σεμινάριο κινηματογράφου. Πρώτη μέρα - δυο ταινίες : Λουί Ντε Φυνές και Βλαχοπούλου. τεό το έχεις πιάσει - αλλά ανάποδα : όποιος γίνεται μοντ, του αρέσει η εν λόγω ταινία
Lucifer Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Γι' αυτό είμαστε στην ΕΞΟΥΣΙΑ παρσιφαλ, επειδή είμαστε καλόγουστοι.
andreapaog328 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Χοντρομ@λακεία κατ'εμέ...Εμετικά αδιάφορο.. Κάποια στιγμή κατέληξα να σκουπίζω το σπίτι και να το έχω να παίζει στο φόντο.. κάτι ήξερα ...την έχω εδώ και ένα μήνα και "φοβόμουν" να την βάλω...
washcloud Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Γι' αυτό είμαστε στην ΕΞΟΥΣΙΑ παρσιφαλ, επειδή είμαστε καλόγουστοι. 15 και σήμερα ρε
parsifal Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 ...από 30 Φλεβάρη όλοι οι παλαιοί μοντς θα παρακολουθούν εβδομαδιαίως σεμινάριο κινηματογράφου. Πρώτη μέρα - δυο ταινίες : Λουί Ντε Φυνές και Βλαχοπούλου. Μπαγάσα, με αφήνεις off the hook με πονηρό τρόπο. Να 'σαι καλά! Γι' αυτό είμαστε στην ΕΞΟΥΣΙΑ παρσιφαλ, επειδή είμαστε καλόγουστοι. True story!
stavi Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Τι θα έλεγες να αφήσεις τις καγγουριές κατα μέρους και να αφήσεις το χέρι σου ήσυχο; Minimal ffs.. πόσο δίκιο έχεις ούτε που μπορεί να το φανταστεί... όση ώρα έβλεπα τους προβληματισμούς του για το τι τατου να κάνει έλεγα "άσε δε θα του πω τη γνώμη μου" αλλά ευτυχώς που εδώ μέσα όντως αγαπάμε ο ένας τον άλλον και θέλουμε το καλό του... κάποτε κυκλοφορούσα και γώ με πολλά piercing τα 4 απο αυτά στο πρόσωπο και όλο σκεφτόμουν να παω για τατούαζ.. .το τρέναρα μήπως και αλλάξω γνώμη, τώρα ειμαι απίστευτα χαρουμενη που δεν το έκανα. Ξέρω ότι αποκλείεται να σου αλλάξουμε τη γνώμη, σαν φίλοι όμως οφείλουμε να σου πούμε την άποψή μας.. κάνε κάτι μικρό αν ψήνεσαι τόσο άγρια για τατού... αλλάζεις.. σε λίγο καιρό θα σιχαίνεσαι αυτά που γουστάρεις τώρα
Lucifer Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Endlösung says:ειναι ενας τυπος στο απεναντι μπαλκονι Endlösung says: που φωναζει στο τηλεφωνο Endlösung says: αριστερα δεξια δεξια Slugger O'Toole says: mipws kanei tilefwniko strit faiter Συγγνώμη αλλά γελάω τόσο πολύ που ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας.
klainmaingr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Για αρχή ας μου την κατηγοριοποιήσει κάποιος την ταινία... Ένα χαρακτηρισμό ρε παιδί μου... *επιτρέπεται το "βαρετή προβλέψιμη μπούρδα"* που αν δεν είχε το cast που έχει δεν θα τη φέρνανε κάν τα seven.. ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Συγγνώμη αλλά γελάω τόσο πολύ που ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. xaXAxaXaxaxaXAAAXaxaXAXAXAxaXAAX χαχαΧΑχαχαΧΑΧΑχαχαΧΑΧΑΧαΑΧΨχαχΑχαΧΑχαΑΧχαχααχ :lol::lol::lol::lol: Στα διάλα εκτέθηκα... γελάω μόνος μου σα το βλάκα
status Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δείτε αυτό ;Ρ http://www.spike.com/video/chasing-jason/2635382
parsifal Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Συγγνώμη αλλά γελάω τόσο πολύ που ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. GSM Fighter!
stavi Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 ...πάντως, να πούμε του στραβού το δίκιο, το team έκανε "αυτό που έπρεπε να κάνει"...Δηλαδή για 'μενα οι ηθοποιοί ήταν αυτοί που ξέρουμε κι αγαπάμε (όσον αφορά δηλαδή τον τρόπο ερμηνείας). Το σενάριο ήταν πάνω απ' όλα για 'μένα Ο,ΤΙ να 'ναι (απ' τα ό,τι να 'ναι των Coen που δεν μ' αγγίξε όμως). Άγευστο να το πω ; Σα να αγοράζεις golden burger και το τρως χωρίς να το βγάλεις απ' τη συσκευασία... Και σίγουρα η σκηνοθεσία με άφησε καθηλωμένο....στον καναπέ : βαρέθηκα τη ζωή μου... συμφωνώ, παρόλαυτά εμένα μου φάνηκε ρεαλιστικό το σενάριο, κάπως έτσι φαντάζομαι τη ζωή όλων αυτών (των ανθρώπων που υποδύονται).... βαρετή και μίζερη. Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ ποτέ δε ζήλεψα τη ζωή όλων των διασημοτήτων, ή των πολιτικών ή ότιδήποτε... το βρίσκω πολύ πιο ενδιαφέρον να τραβιέμαι σε συνεντευξεις για δουλειά, να διαβάζω για το πτυχίο, να προσπαθώ να μάθω ξένες γλώσσες, να κλαίω για τον άθλιο τύπο που δε με θέλει, απο το να πηγαίνω σε galla να συναναστρέφομαι με υποκριτές, να είμαι ένα τομάρι και μισο και να τρώω τα λεφτά του κοσμάκη να πέρνω μίζες και να μοστράρω τη μούρη μου στην tv
status Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Ο τίτλος του celebritie εν Ελλάδι είναι υπερτιμημένος και χαζός...τα "είδωλα" της τηλεόρασης είναι ψεύτικα εντελώς gay κι εμετικός.
washcloud Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 κάτι ήξερα ...την έχω εδώ και ένα μήνα και "φοβόμουν" να την βάλω... Burn Before Watching, man... Μπαγάσα, με αφήνεις off the hook με πονηρό τρόπο. Να 'σαι καλά! ε ναι ρε συ...επανάσταση είπαμε να κάνουμε....όχι να φάμε το κεφάλι μας...αφήνουμε και καμμιά πόρτα ανοιχτή άμα στραβώσει κάτι... ...πονηρούλη κάνε κάτι μικρό αν ψήνεσαι τόσο άγρια για τατού... αλλάζεις.. σε λίγο καιρό θα σιχαίνεσαι αυτά που γουστάρεις τώρα τί λες ρε stavi, εδώ του βρήκαμε μέχρι και νέο nick, να δέσει με το tattoo :
andreapaog328 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 τί λες ρε stavi, εδώ του βρήκαμε μέχρι και νέο nick, να δέσει με το tattoo : :lol: καλό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.