Chrisxxx Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Eγω θα πρότεινα κατι τέτοιο για να δείξει οτι αν και ποντίκι δεν τις φοβάται
Toufas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 φερανε στο σπιτι μου εδω τον router της forthnet, αρα ο οτε εχει κανει ενεργοποιηση της γραμμης?
Chrisxxx Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Αν το βαλεις σε λειτουργια και δεις οτι το φωτακι του DSL ειναι αναμμένο ναι.
klainmaingr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 όχι.... και μένα της τελλάς μου το είχανε φέρει μέρες πρίν... Πάρε τηλ. εδιτ: ναι βασικά αυτο που λέει ο ψηρισχχχ
Toufas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 υπαρχει καμια σελιδα που να λεει σε ποιο σταδιο ειναι η ενεργοποιηση απο τον οτε? οχι τιποτα αλλο απλα φευγω κυριακη για αγγλια και παλι
washcloud Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 συμφωνώ, παρόλαυτά εμένα μου φάνηκε ρεαλιστικό το σενάριο, κάπως έτσι φαντάζομαι τη ζωή όλων αυτών (των ανθρώπων που υποδύονται).... βαρετή και μίζερη.Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ ποτέ δε ζήλεψα τη ζωή όλων των διασημοτήτων, ή των πολιτικών ή ότιδήποτε... το βρίσκω πολύ πιο ενδιαφέρον να τραβιέμαι σε συνεντευξεις για δουλειά, να διαβάζω για το πτυχίο, να προσπαθώ να μάθω ξένες γλώσσες, να κλαίω για τον άθλιο τύπο που δε με θέλει, απο το να πηγαίνω σε galla να συναναστρέφομαι με υποκριτές, να είμαι ένα τομάρι και μισο και να τρώω τα λεφτά του κοσμάκη να πέρνω μίζες και να μοστράρω τη μούρη μου στην tv ας υποθέσουμε ότι συμφωνώ έως μίζερη = α και Δεν ξέρω έως tv = β ...ομολογώ ότι στο β μ' έχασες. Στο α τώρα, το θέμα νομίζω ότι δεν είναι ο όποιος "ρεαλισμός", και αν αυτός αποδώθηκε, και νομίζω αν το πάμε έτσι, είναι σα να πάμε σινεμά και λέμε "είχε ωραία χρώματα η ταινία - α και ήχο" ή "οι ηθοποιοί φαινόντουσαν επαγγελματίες"....... Μιλάμε για Κοεν, ε. Όχι για Αγγελόπουλο. Άλλα objectives by default. Και απλά νομίζω εδώ ρίξανε μια πατάτα στο τσουκάλι, τη βράσανε, τη βγάλανε, τη σερβίρανε...αλλά φαίνεται δεν είχανε ρίξει γκυ μέσα, και η πατάτα παρέμεινε πατάτα - δεν είχαμε αυτή τη φορά μαγικά αποτελέσματα με τα μαγειρέματά τους... Αυτή είναι η δικιά μου αίσθηση. @ status ... καϋμό το 'χω ρε να ποστάρεις βιντεάκι κάτω των 431134 λεπτών.... btw : υπάρχει και χειρότερο κωμωδιο/θρίλερ από το Chasing Jason : To Asking Jason
pappous_soulis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Και ναι. Την ήπιαμε στη λογική σχεδίαση. xD
washcloud Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 ....ε "λογικό" δεν ήταν ; ..περαστικά, παιδιά... Άντε, Ιούνιο πάλι
teo64x Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Άντε, Ιούνιο πάλι Noob. Σεπτέμβριο πάει.
Chrisxxx Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Σεπτεμβριο δινουν. αλλά και πάλι τι νόημα εχει;; Αφου δεν θα το περάσουν..
teo64x Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Φεβρουάριους: Πούλος τύπου Α. Ιούνιος: Πούλος τύπου Β. Σεπτέμβριος: Πούλος τύπου Α και Β.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.