Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

υπαρχει καμια σελιδα που να λεει σε ποιο σταδιο ειναι η ενεργοποιηση απο τον οτε? οχι τιποτα αλλο απλα φευγω κυριακη για αγγλια και παλι

Δημοσ.
συμφωνώ, παρόλαυτά εμένα μου φάνηκε ρεαλιστικό το σενάριο, κάπως έτσι φαντάζομαι τη ζωή όλων αυτών (των ανθρώπων που υποδύονται).... βαρετή και μίζερη.

Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ ποτέ δε ζήλεψα τη ζωή όλων των διασημοτήτων, ή των πολιτικών ή ότιδήποτε...

το βρίσκω πολύ πιο ενδιαφέρον να τραβιέμαι σε συνεντευξεις για δουλειά, να διαβάζω για το πτυχίο, να προσπαθώ να μάθω ξένες γλώσσες, να κλαίω για τον άθλιο τύπο που δε με θέλει, απο το να πηγαίνω σε galla να συναναστρέφομαι με υποκριτές, να είμαι ένα τομάρι και μισο και να τρώω τα λεφτά του κοσμάκη να πέρνω μίζες και να μοστράρω τη μούρη μου στην tv

ας υποθέσουμε ότι συμφωνώ έως μίζερη = α

και Δεν ξέρω έως tv = β

...ομολογώ ότι στο β μ' έχασες.

Στο α τώρα, το θέμα νομίζω ότι δεν είναι ο όποιος "ρεαλισμός", και αν αυτός αποδώθηκε, και νομίζω αν το πάμε έτσι, είναι σα να πάμε σινεμά και λέμε "είχε ωραία χρώματα η ταινία - α και ήχο" ή "οι ηθοποιοί φαινόντουσαν επαγγελματίες".......

Μιλάμε για Κοεν, ε. Όχι για Αγγελόπουλο. Άλλα objectives by default.

Και απλά νομίζω εδώ ρίξανε μια πατάτα στο τσουκάλι, τη βράσανε, τη βγάλανε, τη σερβίρανε...αλλά φαίνεται δεν είχανε ρίξει γκυ μέσα, και η πατάτα παρέμεινε πατάτα - δεν είχαμε αυτή τη φορά μαγικά αποτελέσματα με τα μαγειρέματά τους...

Αυτή είναι η δικιά μου αίσθηση.

@ status ... καϋμό το 'χω ρε να ποστάρεις βιντεάκι κάτω των 431134 λεπτών.... :P

btw : υπάρχει και χειρότερο κωμωδιο/θρίλερ από το Chasing Jason :

To Asking Jason

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...