pappous_soulis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Απο τα παραπανω γινεται φανερό οτι τον Σεπτέμβρη σχηματίζεται ένα δίπουλο που πιέζει τους φοιτητες. ιτς κολντ νταμπλ πενετρέισιον θα μας τρέχουνε για ραφές...
alexzzz Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 κόλλυβα να 'ναι και απο οποιον να 'ναι να σας φτιάξει η γιάγια Τασούλα κόλλυβα... να χαίρεστε να θάβετε κόσμο
firewalker Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Γαμώ τους κάγκουρες με τα κώλο Xenon φώτα τους στα σαράβαλα τους.
Achilles Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 ...Απο την αλλη αν ζεις μαζευε λεφτα θα βάλω ακριβο εισητηριο.:lol: Μαζί σου θα τα πάρεις ρε σπάγκο;
washcloud Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 οχι δεν εχει. απλα ειπα κατι σε ενα θρεντ ολιγον επιφοβο και ο λουσι τα πηρε πολυ... μαλλον ειχε νευρακια υγ ετσι και δει οτι λεω οτι ειχε νευρακια θα με ξαναμπαναρει o ο χυλός...το κάψιμο...το γιαούρτι...και τα σχετικά... (<<προσωπικές>> εικόνες ανεβάζονται σε σάιτ με δυνατότητα διαγραφής, και αυτό ισχύει για μέλη ανεξαιρέτου ιδιότητος...)
liopyr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Ρίχνει χαλάζι εδώ σε μέγεθος σφαίρας αεροβόλου. (jason αν ρωτήσεις τι είναι το χαλάζι, θα μάθεις τι είναι η σφαίρα αεροβόλου).
Chrisxxx Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μαζί σου θα τα πάρεις ρε σπάγκο; Ποτε δεν ξερεις τι γινεται
alexzzz Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 (jason αν ρωτήσεις τι είναι το χαλάζι, θα μάθεις τι είναι η σφαίρα αεροβόλου). Σχιζοφρένεια... το μισό σου εγώ να λατρεύει τον Jason και το άλλο μισό να τον σιχαίνεται
Achilles Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Ποτε δεν ξερεις τι γινεται Να ράψεις αρκετές τσέπες στο σάβανο.
evabb Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Ρίχνει χαλάζι εδώ σε μέγεθος σφαίρας αεροβόλου. (jason αν ρωτήσεις τι είναι το χαλάζι, θα μάθεις τι είναι η σφαίρα αεροβόλου). +10000 για το τελευταιο οσο για το χαλαζι.... σιγα ρε θα παθει τπτ ο μεταξωτος σας κωλος;
Toufas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 ασε ευα ηρθα εδω και εβλεπα 20 βαθμους, τους ηρθε ο χειμωνας τον φλεβαρη και δεν μπορουνε....
soturin Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σόρυ αλλά ήθελα να ουρλιάξω μια...
liopyr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 +10000 για το τελευταιο οσο για το χαλαζι.... σιγα ρε θα παθει τπτ ο μεταξωτος σας κωλος; Όχι μωρέ, απλά είχε πέσει λίγο η κίνηση και είπα να σπείρω λίγο πανικό... edit: Ο soturin θα είναι ο πρώτος που θα μάθει τι είναι σφαίρα αεροβόλου.
alexzzz Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Alter... φέρε το αεροβόλο και μαζί με αυτό είμαι έτοιμος για μία ακόμα νύχτα σκοπέτου
liopyr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Alter... φέρε το αεροβόλο και μαζί με αυτό είμαι έτοιμος για μία ακόμα νύχτα σκοπέτου Ρε συ άλτερ, δεν σου έχω πει να προσέχεις τις φωτό που ανεβάζεις? Ροζ είναι το τραπεζομάντιλο ή με έπιασε η αχρωματοψία μου πάλι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.