evabb Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Πρώτο ποστ από κάτω. damn:shock::shock: it wasn't me
alexzzz Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 damn:shock::shock: it wasn't me όλα τα παιδιά του off topic θα θέλαμε να σε διαβεβαιώσουμε ότι σε πιστεύουμε... ΝΟΤ!
evabb Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 όλα τα παιδιά του off topic θα θέλαμε να σε διαβεβαιώσουμε ότι σε πιστεύουμε... ΝΟΤ! αμαν ρε σεις ελεος δεν ειμαι η μοναδικη με αυτο το νικ. αλλωστε την ξερω την διαφορα
liopyr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 αμαν ρε σεις ελεος δεν ειμαι η μοναδικη με αυτο το νικ. αλλωστε την ξερω την διαφορα Δεν σώζεται έτσι εύκολα. Καλύτερα να σου βγει το μάτι που λένε...
washcloud Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Αυτό ειναι σίγουρο. Ποια θα μου πρότεινες; κάτι σε business management...χρηματο-οικονομικά....ktl... αλλωστε την ξερω την διαφορα proof talks - bullshit walks
evabb Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δεν σώζεται έτσι εύκολα.Καλύτερα να σου βγει το μάτι που λένε... ναι στις ωοθηκες μου τωρα
Chrisxxx Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 To περίεργο είναι ολοκληρη υπουργός να κάνει τέτοιες ερωτησεις... Μήπως να αναθεωρήσουμε το υπουργειλίκι;;; Wash κάτι με οικονομικά, εφορία έπρεπε να σπουδαζα να πίνω το αίμα το κόσμου με καλαμάκι... γ@μW τις εσωτερικες συζευξεις μου γ@μW (ασχετο αλλά ήθελα να το πω...).
teo64x Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δεν σώζεται έτσι εύκολα.Καλύτερα να σου βγει το μάτι που λένε... ...παρά το username.
stavi Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 ιτς κολντ νταμπλ πενετρέισιονθα μας τρέχουνε για ραφές... μια χαρά είναι! μη μιλάτε καθόλου και απολαυστε το όσο είναι νωρίς. εγώ που δούλευα σε κάτι εταιρίες σαν το πλαίσιο, έφτυνα αίμα κάθε μέρα. Και τώρα που πέρασα πάλι στο πανεπιστήμιο με κατακτήριες άντι να το τρώω και να ζορίζομαι θα το τρώω και θα δροσίζομαι.. πέρα απο την πλάκα, δε συκγρινετε, εγώ εφτασα στο σημείο να λέω... ας περάσω και πάλι πανεπιστήμιο και ας έχω κάθε μέρα εξεταστική, η ρουτίνα της δουλειάς είναι τρομαχτική, η ζωή σου γίνεται άσχημη, πραγματικά ασχημη
evabb Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 To περίεργο είναι ολοκληρη υπουργός να κάνει τέτοιες ερωτησεις... Μήπως να αναθεωρήσουμε το υπουργειλίκι;;; :lol::lol:
Αmbient Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 teo ένα έχω να σου πω ..... ο θείος σου είναι φοβερός στις παραγγελίες πολυ γρήγορη ανταπόκριση παρ'ολο που σου είπα οτι δεν μου φαινόταν...να ναι καλά(να σαι καλα)! Maybe i wil count on him(you) next time!
alexzzz Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Το υπουργείο Κάμα Σούτρα θα είναι η αφορμή ανασχηματισμού... αλλά απαγορεύονται οι πολιτικές συζητήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.