washcloud Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 μπα απόψε μάλλον της Λυσσα-στράτης έγινε
soturin Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 γεια σας psychos... ό,τι να 'ναι το τόπικ, άντε και σε καλή μεριά, στην υγειά μας, οι μπάτσοι μακριά μας, η πανάθα πρώτη, η αελάρα πιο πρώτη και ο μπουλάς αθάνατος... καληνύχτα σας
Lucifer Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 400 ευρώ το φθηνότερο τίκετ για τον τελικό στο Βερολινάτσι. Ζοτούριν, που βρήκες το ντε προφούντις. =ρ
jason_rethymno Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Eπιτέλους μου πέρασε η αμυγδαλίτιδα που είχα .Την άρπαξα καθώς κοιμόμουν στο αμάξι 1.30 ώρες περιμένοντας τον θείο μου να τελειώσει από το καφενείο (μπιρίμπα έπαιζε)στις 1.00 η ωρα το βραδυ .Τι να πεις .Και εντωμεταξύ είχε -3 βαθμούς έξω. Τέλος πάντων σήμερα είμαι τελείως καλά μετά από 4 μέρες στο κρεβάτι και στο σπίτι.
jason_rethymno Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Η αμυγδαλίτιδα σου πέρασε; Nαι ναι μου πέρασε ευτυχώς!
freedubus Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 κοιμόμουν στο αμάξι 1.30 ώρες περιμένοντας τον θείο μου να τελειώσει από το καφενείο (μπιρίμπα έπαιζε)στις 1.00 η ωρα το βραδυ. Απο περιέργεια: είστε οικογένεια μαφιόζων, ο θείος σου έχει πολλά φράγκα, ή απλά τον αγαπάς πολύ;
teo64x Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Απο περιέργεια: είστε οικογένεια μαφιόζων, ο θείος σου έχει πολλά φράγκα, ή απλά τον αγαπάς πολύ; Τώρα θέλω να σου δώσει την jason-type απάντηση: Mafia? I don't know this word!
Chrisxxx Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 JR γιατί δεν εμπαινες μέσα στο καφενειο;;
thodoris17 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 ρε παιδιά τα προφυλακτικά στο supermarket πού τα έχουν; στα σαμπουάν ας πούμε; πού;
klainmaingr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Αχ το αγαπάω το ίντερνετ... Ναι συνήθως κάτω απο οδοντόκρεμες/αποσμητικά κτλ... Η αλλιώς δίπλα σε σαμπουάν κτλ... Αλλα πραγματικά δεν έχεις πάει σε σουπερμάρκετ ποτέ; Η ντρέπεσαι να τριγυρίσεις με ένα καλαθάκι ffs... Χθές το βράδυ btw το οφτόπικ ήταν πιο lame απο ποτέ (απο αυτά διαβάζω) Δεν με λέει και κανείς τι έγινε και έφυγαν και μπανάκια; (όχι οτι με εκπλήσσει φυσικά).. εδιτ: Καλημέρα
thodoris17 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Αχ το αγαπάω το ίντερνετ...Ναι συνήθως κάτω απο οδοντόκρεμες/αποσμητικά κτλ... Η αλλιώς δίπλα σε σαμπουάν κτλ... Αλλα πραγματικά δεν έχεις πάει σε σουπερμάρκετ ποτέ; Η ντρέπεσαι να τριγυρίσεις με ένα καλαθάκι ffs... Δεν πάω και πολύ συχνά και δεν τα έχει πάρει το μάτι μου..ευχαριστώ πάντως..καλημέρα και από μένα!
klainmaingr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Καλημέρα και σε καλή μερία Μπορείς φυσικά να πάρεις και απο φαρμακείο ή απο περίπτερο γιατι σε κόβω οτι ντρέπεσαι Ξές.. ένα πακέτο ασπιρίνες.. και μια 12δα
andreapaog328 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 ρε παιδιά τα προφυλακτικά στο supermarket πού τα έχουν; στα σαμπουάν ας πούμε; πού; στο ψυγείο άλλη μια τραγική μέρα πάνω στα μαθηματικά άσσο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.