Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

γεια σας psychos... ό,τι να 'ναι το τόπικ, άντε και σε καλή μεριά, στην υγειά μας, οι μπάτσοι μακριά μας, η πανάθα πρώτη, η αελάρα πιο πρώτη και ο μπουλάς αθάνατος...

καληνύχτα σας

Δημοσ.

Eπιτέλους μου πέρασε η αμυγδαλίτιδα που είχα .Την άρπαξα καθώς κοιμόμουν στο αμάξι 1.30 ώρες περιμένοντας τον θείο μου να τελειώσει από το καφενείο (μπιρίμπα έπαιζε)στις 1.00 η ωρα το βραδυ .Τι να πεις .Και εντωμεταξύ είχε -3 βαθμούς έξω.

Τέλος πάντων σήμερα είμαι τελείως καλά μετά από 4 μέρες στο κρεβάτι και στο σπίτι.

Δημοσ.
κοιμόμουν στο αμάξι 1.30 ώρες περιμένοντας τον θείο μου να τελειώσει από το καφενείο (μπιρίμπα έπαιζε)στις 1.00 η ωρα το βραδυ.

Απο περιέργεια: είστε οικογένεια μαφιόζων, ο θείος σου έχει πολλά φράγκα, ή απλά τον αγαπάς πολύ;

Δημοσ.
Απο περιέργεια: είστε οικογένεια μαφιόζων, ο θείος σου έχει πολλά φράγκα, ή απλά τον αγαπάς πολύ;

Τώρα θέλω να σου δώσει την jason-type απάντηση:

Mafia? I don't know this word!

Δημοσ.

Αχ το αγαπάω το ίντερνετ...

Ναι συνήθως κάτω απο οδοντόκρεμες/αποσμητικά κτλ... Η αλλιώς δίπλα σε σαμπουάν κτλ...

Αλλα πραγματικά δεν έχεις πάει σε σουπερμάρκετ ποτέ;

Η ντρέπεσαι να τριγυρίσεις με ένα καλαθάκι ffs...

Χθές το βράδυ btw το οφτόπικ ήταν πιο lame απο ποτέ :( (απο αυτά διαβάζω)

Δεν με λέει και κανείς τι έγινε και έφυγαν και μπανάκια; (όχι οτι με εκπλήσσει φυσικά)..

εδιτ: Καλημέρα

Δημοσ.
Αχ το αγαπάω το ίντερνετ...

Ναι συνήθως κάτω απο οδοντόκρεμες/αποσμητικά κτλ... Η αλλιώς δίπλα σε σαμπουάν κτλ...

Αλλα πραγματικά δεν έχεις πάει σε σουπερμάρκετ ποτέ;

Η ντρέπεσαι να τριγυρίσεις με ένα καλαθάκι ffs...

Δεν πάω και πολύ συχνά και δεν τα έχει πάρει το μάτι μου..ευχαριστώ πάντως..καλημέρα και από μένα!:-)

Δημοσ.

Καλημέρα και σε καλή μερία :P

Μπορείς φυσικά να πάρεις και απο φαρμακείο ή απο περίπτερο γιατι σε κόβω οτι ντρέπεσαι ;)

Ξές.. ένα πακέτο ασπιρίνες.. και μια 12δα :P

Δημοσ.
ρε παιδιά τα προφυλακτικά στο supermarket πού τα έχουν; στα σαμπουάν ας πούμε; πού;

στο ψυγείο :-D

άλλη μια τραγική μέρα πάνω στα μαθηματικά άσσο :-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...