Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

στην αγαπη μου :

roses are red

violets are super

i am gonna stick it

in your pooper

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

α και γραμμη εχω εδω λογω double play forthnet !

Δημοσ.
Μπα, πηδούσαν το αρνί πρώτα σε κενό αέρος

Έπρεπε να είναι σιούτο όμως για να μην υπάρχουν προβλήματα. Για τις κατσίκες είναι ποιο απλό:

Φοράς μπότες (λίγο φαρδιές). Παίρνεις την κατσίκα και την πηγαίνεις μπροστά σε έναν γκρεμό (και χαντάκι καλό είναι). Αυτή "μουλαρώνει". Στην συνέχεια βάζεις τα πίσω πόδια της κατσίκας στις μπότες μαζί με τα δικά σου. Έπειτα κάνεις την δουλειά σου άνετα.

Δημοσ.
Έπρεπε να είναι σιούτο όμως για να μην υπάρχουν προβλήματα. Για τις κατσίκες είναι ποιο απλό:

Φοράς μπότες (λίγο φαρδιές). Παίρνεις την κατσίκα και την πηγαίνεις μπροστά σε έναν γκρεμό (και χαντάκι καλό είναι). Αυτή "μουλαρώνει". Στην συνέχεια βάζεις τα πίσω πόδια της κατσίκας στις μπότες μαζί με τα δικά σου. Έπειτα κάνεις την δουλειά σου άνετα.

κλαίω :lol::lol::lol:

Δημοσ.

Post of the month !!!

firewalker ανησυχώ για την πάρτη σου. :shock:

Δημοσ.

το έχεις δοκιμάσει ή έτσι...?

Δημοσ.

Πάντως firewalker είναι λίγο ύποπτο που τα γράφεις αυτά την σημερινή μέρα. ;)

Έχω την εντύπωση ότι γνωρίζω πως θα περάσεις του Αγ. Βαλεντίνου. :-D:-D:-D

Δημοσ.
Πάντως firewalker είναι λίγο ύποπτο που τα γράφεις αυτά την σημερινή μέρα. ;)

Έχω την εντύπωση ότι γνωρίζω πως θα περάσεις του Αγ. Βαλεντίνου. :-D:-D:-D

Μπεεεεεεεεεεε...

Δημοσ.

Οι αρχαίοι αιγύπτιοι χρησιμοποιούσαν προφυλακτικά φτιαγμένα απο δέρμα κροκόδειλου.

Και μάλιστα απο κει βγαίνει η φράση crocodile "tears", αντίθετα με την επίσημη εκδοχή που δίνουν οι σύγχρονοι ζωολόγοι.

Δημοσ.
Οι αρχαίοι αιγύπτιοι χρησιμοποιούσαν προφυλακτικά φτιαγμένα απο δέρμα κροκόδειλου.

Και μάλιστα απο κει βγαίνει η φράση crocodile "tears", αντίθετα με την επίσημη εκδοχή που δίνουν οι σύγχρονοι ζωολόγοι.

ξανακλαίω :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...