firewalker Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Οι αρχαίοι αιγύπτιοι χρησιμοποιούσαν προφυλακτικά φτιαγμένα απο δέρμα κροκόδειλου.Και μάλιστα απο κει βγαίνει η φράση crocodile "tears", αντίθετα με την επίσημη εκδοχή που δίνουν οι σύγχρονοι ζωολόγοι. Χα χα χα χα!!! Λοιπόν, όσοι απουσιάζουν τρώνε πολύ παντόφλα την σημερινή μέρα. Ή είναι φουλ ερωτευμένοι.
Achilles Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Και όσοι είναι παρών, την έχουν σκίσει την γάτα...
evabb Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 εγω εδω ειμαι και ερωτευμενη ειμαι και την γατα δεν εχω σκισει και παντοφλα δεν εχω φαει.... γτ το μωρο μου ειναι μακρια
frenzy Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 εμένα η mrs έρχεται σε λίγο. Έβαλα τη μικρή για ύπνο, άνοιξα το κρασί, ε τώρα μπορώ να πάω να την πέσω
Achilles Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Εμένα ακόμα ξύπνοι είναι και η γυνή και ο junior. Περιμένω να κοιμηθεί για να αρχίσουμε τις ... τρυφερότητες. Παρόλο που σήμερα κλείνουμε 15 χρόνια σχέση. Ναι, ναι. Είναι αλήθεια. Είμαι ήρωας.
firewalker Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δεν βάζετε καμιά κάμερα να βλέπουμε και εμείς που είμαστε μόνοι σήμερα λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων; evabb, μόνος εγώ, μόνη και εσύ... Που μένεις;
frenzy Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Εμένα ακόμα ξύπνοι είναι και η γυνή και ο junior. Περιμένω να κοιμηθεί για να αρχίσουμε τις ... τρυφερότητες. Παρόλο που σήμερα κλείνουμε 15 χρόνια σχέση. Ναι, ναι. Είναι αλήθεια. Είμαι ήρωας. Είμαι στα μισά ακριβώς. Έλα μωρέ που είσαι ήρωας . Το έριξες το κοριτσάκι Αγίου Βαλεντίνου που ήταν μόνη της πριν 15 χρόνια και της πήρες τα καλύτερά της χρόνια. Εκμεταλλευτή ε εκμεταλλευτή
Achilles Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Σου τελείωσαν οι κατσίκες firewalker; frenzy νιώθω μια επιθυμία να της τα γυρίσω πίσω...
firewalker Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Σου τελείωσαν οι κατσίκες firewalker; frenzy νιώθω μια επιθυμία να της τα γυρίσω πίσω... Ας ήταν εδώ οι τραγουδίστριες των mazoo και...
freedubus Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Ελα μην κλαίτε υπάρχουν πολύ χειρότερα.
firewalker Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Ειδικά η ξανθιά, ε; Ειδικά η ξανθιά!
Achilles Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Ειδικά η ξανθιά! Και να τραγουδάει ταυτόχρονα την κατσίκα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.