Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Οι αρχαίοι αιγύπτιοι χρησιμοποιούσαν προφυλακτικά φτιαγμένα απο δέρμα κροκόδειλου.

Και μάλιστα απο κει βγαίνει η φράση crocodile "tears", αντίθετα με την επίσημη εκδοχή που δίνουν οι σύγχρονοι ζωολόγοι.

Χα χα χα χα!!!

Λοιπόν, όσοι απουσιάζουν τρώνε πολύ παντόφλα την σημερινή μέρα. Ή είναι φουλ ερωτευμένοι.

Δημοσ.

εγω εδω ειμαι και ερωτευμενη ειμαι και την γατα δεν εχω σκισει και παντοφλα δεν εχω φαει.... γτ το μωρο μου ειναι μακρια

Δημοσ.

εμένα η mrs έρχεται σε λίγο. Έβαλα τη μικρή για ύπνο, άνοιξα το κρασί,

ε

τώρα μπορώ να πάω να την πέσω :P

Δημοσ.

Εμένα ακόμα ξύπνοι είναι και η γυνή και ο junior. Περιμένω να κοιμηθεί για να αρχίσουμε τις ... τρυφερότητες. :cry:

:o Παρόλο που σήμερα κλείνουμε 15 χρόνια σχέση. :o Ναι, ναι. Είναι αλήθεια. :-) Είμαι ήρωας.

Δημοσ.

Δεν βάζετε καμιά κάμερα να βλέπουμε και εμείς που είμαστε μόνοι σήμερα λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων;

evabb, μόνος εγώ, μόνη και εσύ... Που μένεις;

Δημοσ.
Εμένα ακόμα ξύπνοι είναι και η γυνή και ο junior. Περιμένω να κοιμηθεί για να αρχίσουμε τις ... τρυφερότητες. :cry:

:o Παρόλο που σήμερα κλείνουμε 15 χρόνια σχέση. :o Ναι, ναι. Είναι αλήθεια. :-) Είμαι ήρωας.

Είμαι στα μισά ακριβώς. Έλα μωρέ που είσαι ήρωας :P. Το έριξες το κοριτσάκι Αγίου Βαλεντίνου που ήταν μόνη της πριν 15 χρόνια και της πήρες τα καλύτερά της χρόνια. Εκμεταλλευτή ε εκμεταλλευτή

Δημοσ.
Σου τελείωσαν οι κατσίκες firewalker; :-D

frenzy νιώθω μια επιθυμία να της τα γυρίσω πίσω... :-D

Ας ήταν εδώ οι τραγουδίστριες των mazoo και...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...