merde Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Ποιος είν' αυτός που μπαίνει ανάμεσα μας και σαν κατάσκοπος μας παρακολουθεί ποιος είν' αυτός που λέει δικά του τα δικά μας πες του αγάπη μου να πάει ναναννανανανανανα με το ban εδώ μέσα δεν αστειευονται αφιερωμένο με αγάπη, μέρες που ναι
merde Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Ξέρω τι λέω... Αλήθεια λες; λές αντί να είναι η stavi, να είναι ο Βάγκουρας με την πουτσ@@@@ρα τη ΝΑ???
merde Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 γιατί ρε συ ολοκληρα παπάκια δεν τα βλέπεις? μαρέσει πάντως που ξέρει και τι λέει... κοίτα, ένα δικιο το χει όμως, δεν μπορω να πω....
washcloud Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 ναι αλλά, "i read between the ducks" too.. ...κι άμα αρχίσεις τα χθεσινά,,,πολύ θέλει ;
merde Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 όχι δεν θα το κάνω... όχι για τίποτα άλλο, αλλά γιατί δεν μαρέσει να ενοχλώ... και κάποιοι ενοχλήθηκαν και αυτο με στεναχώρησε
washcloud Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 ...κοίτα...κανείς "έχων σώας τας φρένας" δε νομίζω να "ενοχλήθηκε" πραγματικά... Σιγά τώρα δηλαδή, σου την είχε δώσει, και την είχες δει λίγο...Δόμνα Σαμίου. 'Ντάξει... (στο κάτω-κάτω, προσωπικά δεν πρόσβαλες και κανέναν...) ...αλλά να, υπάρχουν και κανονισμοί, οι οποίοι είναι...αμείλικτοι (...ε και το ήθελες και λίγο...δεν ξέρω για ποιό λόγο...αλλά "ψόφαγες" για ένα μπαν...) Πάντως...ωραίο από μέρους σου αυτό που μόλις δήλωσες. Σε τιμά...
ANHLIKOS Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Τι εγινε κουμπάρια? Μπακουροκατάσταση βλεπω σημερα!
washcloud Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 ...όλοι τάχαμου ενάντια στον Βαλεντίνο είναι - κι όλοι όξω είναι... Τί περιμένεις edit ΩΠ ! ΑΛΕΞΕΪ ΚΑΜΑΡΑΝΤ! Εδώ είσαι ραααααααααααααα ???? Τώρα το είδα το μακ-μήνυμα... Άντε...σιγά-σιγά να φεύγουνε οι ρετσινιές...
ANHLIKOS Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Τίποτα λιγότερο... (Επίσης ταχα μου, διαβάζουν...)
washcloud Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 τί λέει ακόμα πυρετώδης η κατάσταση ;
alexzzz Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Τι να σου πω... το πρωί σχεδόν έπεφτα... μετά καλά... το απογευματάκι πάλι σκατά... τώρα καλά... ούτε τα μικρόβια δεν με αντέχουν πια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.