washcloud Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 ..σ' έπιασε και 'σενα αυτή η σκρόφα... : Λίγο έτσι, λίγο γιουβέτσι... Πλακώσου στα περτικάλια λέμεεεεεεε
pappous_soulis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Όλο άρρωστος είσαι ρε συ Άλεξ. Φαίνεται πρέπει ν'αφήσεις το μέτωπο και τα βουνά και να αφήσεις τους έμπιστους συντρόφους να αναλάβουν το θεάρεστο έργο της απελευθέρωσης του ινσόμνια
alexzzz Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 ..σ' έπιασε και 'σενα αυτή η σκρόφα... :Λίγο έτσι, λίγο γιουβέτσι... Πλακώσου στα περτικάλια λέμεεεεεεε μια ευθανασία θα με σώσει Όλο άρρωστος είσαι ρε συ Άλεξ.Φαίνεται πρέπει ν'αφήσεις το μέτωπο και τα βουνά και να αφήσεις τους έμπιστους συντρόφους να αναλάβουν το θεάρεστο έργο της απελευθέρωσης του ινσόμνια μα ήδη παραδίνω τα όπλα...
soturin Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 πωωω δεν την παλεύω καν να διαβάσω, απλά γράφω παλαιστής check (nice... aronofski mastoras) koniak check ρακομελα check qi check... byeeeeeee
Toufas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 εγω μολις ηρθα απο την πλακα που ειχαμε ενα goodbye party σε μενα και αλλο ενα παιδι. αν δεν ηταν 2 ζευγαρια θα ηταν μονο με αντρες αλλα περασαμε πολυ ωραια. αντε αυριο 19:15 την κανω απο το ελ βενιζελ
lefi Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Βλέποντας μερικά άλλα forum, βλέπω ότι δεν έχουν τόσο εύχριστο περιβάλλον, εύγε.
merde Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 ναι και ευτυχώς η Pink είναι ωραία και ας είχε και άλλους ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** έχω ξενερώσει, αποχωρώ απο το φόρουμ, Κατεβάζω το επίπεδο ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** πώς βγαίνει κανείς απο δω μέσα? καλά μπήκαμε, η έξοδος πού είναι? ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** μπορεί κανείς να μη υποδείξει την έξοδο, δεν είμαι σε ψυχολογική διάθεση να ψάχνω και άλλωστε... φορούμ για πισι δεν είναι? ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Η τέλος πάντων μπορεί κανείς να μου πει πού μπορώ να αιτηθώ το αίτημά μου. γιατί εδώ είναι και off topic και θα αγριέψετε κι όλας. Αλλα τι να κάνουμε δεν είμαστε και όλοι επεγγελματίες φορουμιστες...
firewalker Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 alexzzz, που ήσουν χθες μέχρι τις 00:00; Ερωτοτροπούσες; Τι θα πάρεις τώρα που θα δώσεις το macbook;
merde Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 ειλικρινά, μπορει κανεις να μου πει πως ξεγράφομαι απο δω μέσα? εντωμεταξύ, διάβαζα κάτι thread που είχα γράψει και σε κάποια φάση κάποιος είπε το όνομά μου και ξενέρωσα.,.. δε θυμάμαι ποτέ να ειπα σαυτόν τον τύπο το όνομά μου...
firewalker Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Απλώς σταματάς να συμμετέχεις. Σε μία εβδομάδα δεν θα σε θυμάται κανείς.
merde Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Απλώς σταματάς να συμμετέχεις. Σε μία εβδομάδα δεν θα σε θυμάται κανείς. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ΓΑΜΑΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!! R-E-S-P-E-K-T!!!!!!
soturin Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 αμα θες να φύγεις φύγε αμα θες να κάτσεις, but news, μας έπρηξες, φύγε καλύτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.