Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ακολουθεί μεγάλο πόστ:

44865885kp0.jpg

Επιμένω πως λέγεται κατάστρωμα του ΗΣΑΠ (όπως είχα επιμείνει όταν είχε ποστάρει τη φωτό ο θρές κάποτε)

κοιτάω και τα βιντεάκια που ανεβάσατε,,,

το φόρουμ αυτό είναι πρώτο με διαφορά, πολύ ενδιαφέρον.

Oh double accounts.. oh..

Βλέποντας μερικά άλλα forum, βλέπω ότι δεν έχουν τόσο εύχριστο περιβάλλον, εύγε.

Αυτο ξαναπέστο.. Εγώ σαν wannabe υποχόνδριος που είμαι δεν μπορώ να μπώ σε ασυμμάζευτα φόρουμ.. Μου γυρνάει το μυαλό..

Μάλλον πούλησα το macbook... ΚΕΡΝΑΩ!!!

Κάποια άλλα πράγματα όμως θα μείνουν για πάντα στη μνήμη μας...

Btw νόμιζα οτι ήθελες να το πουλήσεις για να πάρεις τη νέα σειρά όταν βγεί..

Λεπον.

Μαλλον 0 στα 3 στοπ... :-(

4 καραφάκια μονος μου... :-)

Φουλ ερωτευμένος και η αλλη δεν.... :-( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Αυπνος... :-(

Παίζει ή υπνος ή offtopic...

afta :-)

χικ

Happy for you son :P

Ειδικά η ξανθιά, ε; :devil:

Δεν υπάρχει η ξανθιά.. Τα υπερσπάει!

Χα χα χα χα!!!

Λοιπόν, όσοι απουσιάζουν τρώνε πολύ παντόφλα την σημερινή μέρα. Ή είναι φουλ ερωτευμένοι.

Not true

Και όσοι είναι παρών, την έχουν σκίσει την γάτα...:-D

Not true either :P

portalthreadjo4.png

:lol::lol::lol::lol::lol: Κλαίω :D

ας ευχηθούμε όλοι μαζί χρόνια πολλά στον Κλαϊν... ο άνθρωπος που δεν θέλει να κρύψει ότι γιορτάζει σήμερα

Thnx thnx.. Οι μελισσούλες κτλ κτλ..

Εντ οφ μεγάλο πόστ...

Καλησπέρα σας :D

Πως να μην είσαι inlove όταν για valentine's day σου παίρνει το guitar hero world tour? Ε; :P

Δημοσ.

ΟΧΙ. :mad:

Και αυτό προκύπτει:

1) Από τον σχολιασμό των ποστ σχετικών με την χθεσινή μέρα, όπου φαίνεσαι super floros :P (μπορεί ερωτευμένος στο full, αλλά εξίσου φλώρος),

2) Από το δώρο που σου πήρε. Σε θεωρεί παιδί, μικρό-μεγάλο, δεν έχει σημασία και έχει οικειοποιηθεί τον ρόλο ως "A-male" στην σχέση σας. ;)

Believe me. Πιστεύει ότι αυτή οδηγεί την σχέση.

Άσχετο, εσύ τι πήρες; :-)

Πιστεύω να σε φούντωσα, ε klain; :-D

Δημοσ.
Έχω την εντύπωση klain ότι δεν κάνεις κουμάντο εσύ στην σχέση...

Και αυτό προκύπτει:

1) Από τον σχολιασμό των ποστ σχετικών με την χθεσινή μέρα, όπου φαίνεσαι super floros :P (μπορεί ερωτευμένος στο full, αλλά εξίσου φλώρος),

2) Από το δώρο που σου πήρε. Σε θεωρεί παιδί, μικρό-μεγάλο, δεν έχει σημασία και έχει οικειοποιηθεί τον ρόλο ως "A-male" στην σχέση σας. ;)

Όχι ότι διαφωνώ μαζί σου, αλλά: έχεις την εντύπωση ότι εσύ κάνεις κουμάντο στην δική σου σχέση;

Μουχαχαχαχα

Δημοσ.

Εννοείτε ότι κάνω πλάκα στον klain (με πολύ μεγάλη δόση αλήθειας...)

Εύα ο klain μας είπε τι του πήρε. Δεν μας είπε αυτός τι της πήρε.

leftermann: ΝΑΙ.

Αν και σένα δεν σου μιλάω, γιατί ειδικά από σένα περίμενα κάτι.

Σε λιγότερο από μια ώρα τελειώνουν τα γενέθλιά μου και ένας πόστης από το insomnia δεν μου είπε χρόνια πολλά.:cry::cry::cry:

Είσαι και φίλος leftermann :P

Δημοσ.
Εννοείτε ότι κάνω πλάκα στον klain (με πολύ μεγάλη δόση αλήθειας...)

Εύα ο klain μας είπε τι του πήρε. Δεν μας είπε αυτός τι της πήρε.

ναι μωρε αυτο μπερδευτηκα.

εισαι και υδροχοος τρομαρα σου :P:p:p επρεπε να το φανταστω

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις αυθόρμητες ευχές σου teo64x. :P Αλλά:

Σε λιγότερο από μια ώρα τελειώνουν τα γενέθλιά μου και ένας πόστης από το insomnia δεν μου είπε χρόνια πολλά.:cry::cry::cry:/QUOTE]

Χρόνια πολλά! Βάλε λίνουξ! :-)

Είσαι και ο πρώτος πόστης. :lol:

Δημοσ.

Και αυτό προκύπτει:

Το begin with όχι δε με φούντωσες :P

1)H χθεσινή μέρα ήταν παντελώς αδιάφορη for both of us.. αυτό δεν σημαίνει οτι αμα βγείς και μια βόλτα τρώς παντόφλα κτλ κτλ.. Εξου και η άρνηση στα δύο quotes..

2)Απο το δώρο που μου πήρε φαίνεται οτι με ξέρει πολύ καλα και οτιδήποτε άλλο χαζοχαρούμενο τυπικό θα το έπαιρνα με μισή καρδιά και θα το άφηνα στην άκρη ενω με αυτό είμαι και super ευχαριστημένος και γλυτώνω και ένα κάρο $$ αφου θα το έπαιρνα ούτως η άλλως :P Τι να κάνω.. Αφού είμαι gamer :P (όποιος κάνει "fixed" edit σε gaymer τον έσκισα).

Όχι ότι διαφωνώ μαζί σου, αλλά: έχεις την εντύπωση ότι εσύ κάνεις κουμάντο στην δική σου σχέση;

Μουχαχαχαχα

What he said.. ;)

Δεν ξέρω για γάτες κτλ.. Αλλα ξέρω οτι όταν αναγκάζεσαι να μπείς σε τέτοιες λογικές έχεις φάει κρυάδα και περνάς στην (wannabe) αντεπίθεση...

Αν οι ισορροπίες που κρατάς είναι σωστές δεν μπαίνεις απαραίτητα σε αυτή τη λογική σκέψης και δεν βλέπεις ποιος κάνει κουμάντο κτλ.. Αν φτάσεις εδώ κάτι δεν έχει πάει καλά και ο χωρισμός είναι almost μονόδρομος (αυτά σε σχέση..σε γάμους κτλ δεν ξέρω και δεν θέλω προς το παρόν να ξέρω.. αλλα εκεί υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που συνυπολογίζονται..)

Τεσπά αυτό θέλει πολυσέλιδο thread για να αναπτυχθεί ;)

edit: Εγώ πήρα κάτι jewel-ish για το λαιμό μιας και μου ήταν το μόνο που δεν χρειαζόταν ψάξιμο(και έχω και άκρη να τα παίρνω χονδρική (σσσσσστ))... Σίγουρο win :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...