leftermann Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 leftermann: ΝΑΙ. μουχαχαχα μουαααχαααχαχαααααα μουχαχαουουουχααααχαχαχα Αν και σένα δεν σου μιλάω, γιατί ειδικά από σένα περίμενα κάτι. Σε λιγότερο από μια ώρα τελειώνουν τα γενέθλιά μου και ένας πόστης από το insomnia δεν μου είπε χρόνια πολλά.:cry: Είσαι και φίλος leftermann και που να ήξερα ρε κολητέ ότι έχεις γενέθλια; Δεν βγάζει και εκείνη την λίστα με τους γεννεθλιάζοντες αυτό το κωλο-ινσόμνια πλέον... (όχι ότι την έβλεπα ποτέ)... έχεις δίκιο βρε. Έπρεπε να το ξέρω. Αύριο πρωί θα αυτομαστιγωθώ δημόσια στην πλατεία Αριστοτέλους. Πάνω πάνω, εκεί δίπλα στα δύο υπέροχα καρναβάλια που μας έβαλε ο ατσαλάκωτος. Είστε όλοι καλεσμένοι. Χρόνια πολλά βρε. Να ζήσεις σαν τα ψηλά βουνά. Να είσαι γερός να κουμαντάρεις για πάντα την σχέση σου. Κι εσύ ρε κουφάλα, στο παρά πέντε το ξεφούρνισες, να γλιτώσεις το κέρασμα, ε;
Achilles Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Όχι βρε, δεν είμαι τσίπης. Ούτως ή άλλως ετοιμάζω και τσιμπούσι. Απλά μεταφέρθηκε για αργότερα. Όποιος κάνει fixed τον μάμησα. Βρε klain τι σου πήρε τελικά;;;;;
washcloud Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Τι να κάνω.. Αφού είμαι gaymer (όποιος κάνει "fixed"edit σε gamer τον έσκισα). o-cake then @ firewalker : i think its time u changed your avatar to something more realistic, man...
klainmaingr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Έχω κάνει edit στο προηγούμενο πόστ βρε στραβάδια Χρόνια πολλά Achilles!! Ότι επιθυμείς κτλ κτλ Για περισσότερες λεπτομέρειες για γάτες κτλ στο upcoming event Πάω να παίξω gh for now
Achilles Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Θα μας σκάσεις ρε φίλε. Τι της πήρες;;;;;; Ή είναι πολύ προσωπικό... TY all, except the gay above.
alexzzz Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Πιο πολύ τι σε πείραξε... το σκατόψυχος ή ότι έχω oreo;
evabb Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Θα μας σκάσεις ρε φίλε. Τι της πήρες;;;;;; Ή είναι πολύ προσωπικό... TY all, except the gay above. ειπε ρε στραβωμαρα κοσμημα
Chrisxxx Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Χρόνια πολλά Αχιλλέα! Ακολουθει πονηρή τουρτίτσα αλήθεια οι 18- να μην το ανοιξουν σοβαρά μιλαω edit: Εγώ πήρα κάτι jewel-ish για το λαιμό μιας και μου ήταν το μόνο που δεν χρειαζόταν ψάξιμο... Σίγουρο win με διαφορά το πιο ευκολο δωρο.
evabb Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 με διαφορά το πιο ευκολο δωρο. εδω εχει ομως σημασια η τιμη:devil: καλυτερα ενα αρκουδι παρα ενα φτηνιαρικο κοσμημα.
Chrisxxx Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Οχι απαραίτητα (ορισε μου το φτηνιαρικο). Συνηθως οι επιλογες των κοσμηματων για το λαιμο ειναι πολλες και ευκολα βρισκεις κατι ωραιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.