papahlamidas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει. Με τόσα πολλά παιδιά που είχε ο πατέρας είπε να ακολουθήσει τα χνάρια του ο γιόκας του.
MsquitoPrincess Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Όχι,ρωτάω κατά πόσο είναι εφικτό να γίνει κάποιος πατέρας στα 12. Δλδ,το πιο πιθανό είναι άλλος να το σπειρε,και αυτός να το φορτώθηκε για 2-3 thrusts.Λέω γω τώρα..
glitsa Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 κορυφαιο!!!!!!!!!!!χαχαχαχα..δεν θα περασω μαθηματικα ποτε-ποτε ποΤΤΤΤΕΕΕΕ!
Chrisxxx Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 κορυφαιο!!!!!!!!!!!χαχαχαχα..δεν θα περασω μαθηματικα ποτε-ποτε ποΤΤΤΤΕΕΕΕ! Ουτε εγω :lol::lol::lol:
Sellers Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Σήμερα τρία ζώα που υποστηρίζαν μια ομάδα (δεν έχει νόημα να πω την ομάδα έτσι κι αλλιώς αυτοί οι τύποι στους οποιούς αναφέρομαι ειναι το ίδιο ζώα ανεξαρτήτου ομάδας) βαρέσαν έναν φίλο ο οποίος υποστήριζει άλλη ομάδα. Με αυτό το παιδί περνάω σχεδόν όλες τις μέρες της εβδομάδας και μπορώ να σας διαβεβαίωσω ότι δεν είναι αυτής της κατηγορίας οπαδός. Συγκεκριμένα έγινε το εξής: Οι εν λόγο μαλάκες κατεβαίναν έναν δρόμο όταν είδαν τον αδερφό αυτού του παιδιού με κασκόλ της ομάδας που υποστηρίζει και αρχίσαν τις γνωστιές εικοσάχρονες μαγκιές. Μετά ο αδερφός του (το παιδί στο οποίο αναφέρομαι) πήγε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και κατέληξε με μια σπασμένη μύτη. Αποφάσισε να το πάει μέσω δικαστηρίων και του έκανε μήνυση. Όταν το έμαθε αυτό ο σύνδεσμος της συγκεκριμένης ομάδας του είπαν ''Τι μηνύσεις και μαλακίες φώναξε την παρέα σου να φωνάξουμε και εμείς τους δικούς μας να δαρθούμε...'' Δεν κάνω πλάκα. Ο σκύλος μου έχει μεγαλύτερο iq. Τέλος πάντων. Το θέμα είναι το εξής: Θα βγει κάποια άκρη με την μήνυση ή θα γίνει ένα δικαστήριο όταν εγώ θα εχω αποκτήσει 2 παιδιά που το ένα θα έχει τελειώσει τον στρατό??
glitsa Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 καλά άμα μπλέξεις με τέτοια ομαδοσκύλα....
andreapaog328 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Ουτε εγω :lol::lol::lol: ούτε εγώ...μπουχαχα
washcloud Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 εγώ θα εχω αποκτήσει 2 παιδιά που το ένα θα έχει τελειώσει τον στρατό μ' αρέσει που είσαι τόσο σίγουρος για το μέλλον
Sellers Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 μ' αρέσει που είσαι τόσο σίγουρος για το μέλλον Γιατί,τι ξέρεις? Λέγε...
washcloud Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 θα κάνεις 2 κόρες παραπάνω σε παρακαλώ μη με πιέζεις, δε μπορώ να μιλήσω
status Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 θα κάνεις 2 κόρες παραπάνω σε παρακαλώ μη με πιέζεις, δε μπορώ να μιλήσω Απουσία ρευστού......:Ρ
afentiko7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Σήμερα τρία ζώα που υποστηρίζαν μια ομάδα (δεν έχει νόημα να πω την ομάδα έτσι κι αλλιώς αυτοί οι τύποι στους οποιούς αναφέρομαι ειναι το ίδιο ζώα ανεξαρτήτου ομάδας) βαρέσαν έναν φίλο ο οποίος υποστήριζει άλλη ομάδα. Με αυτό το παιδί περνάω σχεδόν όλες τις μέρες της εβδομάδας και μπορώ να σας διαβεβαίωσω ότι δεν είναι αυτής της κατηγορίας οπαδός. Συγκεκριμένα έγινε το εξής: Οι εν λόγο μαλάκες κατεβαίναν έναν δρόμο όταν είδαν τον αδερφό αυτού του παιδιού με κασκόλ της ομάδας που υποστηρίζει και αρχίσαν τις γνωστιές εικοσάχρονες μαγκιές. Μετά ο αδερφός του (το παιδί στο οποίο αναφέρομαι) πήγε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και κατέληξε με μια σπασμένη μύτη. Αποφάσισε να το πάει μέσω δικαστηρίων και του έκανε μήνυση. Όταν το έμαθε αυτό ο σύνδεσμος της συγκεκριμένης ομάδας του είπαν ''Τι μηνύσεις και μαλακίες φώναξε την παρέα σου να φωνάξουμε και εμείς τους δικούς μας να δαρθούμε...'' Δεν κάνω πλάκα. Ο σκύλος μου έχει μεγαλύτερο iq. Τέλος πάντων. Το θέμα είναι το εξής: Θα βγει κάποια άκρη με την μήνυση ή θα γίνει ένα δικαστήριο όταν εγώ θα εχω αποκτήσει 2 παιδιά που το ένα θα έχει τελειώσει τον στρατό?? Οπα όπα. Γιατί φορούσε ο φίλος σου κασκόλ της συγκεκριμένης ομάδας? Και γιατί πήγε σε προπύργια άλλης ομάδας. Και γιατί ανταπάντησε στις προκλήσεις? Και μετά θέλει να το παίξει κάποιος πηγαίνοντας σε δικαστήριο. Τόσο μαλθακός είναι που επειδή, του σπάσαν τη μύτη, το' πε στη μαμά του? Και αυτή στον μπαμπά και καλέσανε δικηγόρο? φραγκάτοι μου φαίνονται. Αν ρε φίλε από τα 7 μας που πλακωνόμαστε, πηγαίναμε για ψύλλου πήδημα, στα δικαστήρια, θα πρεπε να χαμε αποκτήσει μόνιμη κάρτα στην ευελπίδων. Τα παιδιά τι λένε. Συλλογική ευθυνη. Σωστότατο. Αν κάποιος από την παρέα μου κάνει μαλακία, τότε πρέπει και γω να καθαρίσω γι' αυτόν. Οπότε τι πιο αντρικό, από το να μαζευτείτε και να το λύσετε αντρικά το θέμα. Και στην καλύτερη, εγώ θα προτεινα, ενα μάτς ενός εναντίων ενός. Που να τους μαζεύει τώρα όλους. Και το κυρίοτερο, για ποιο λόγο να του καταστρέψεις του άλλου τη ζωή, στερώντας του την ελευθερία για έναν εναν νεανικό παρορμητισμό. Ακου λέει να καθαρίσει. Τα θελε και τα παθε εγώ ξέρω. Αν δεις ότι δεν σε παίρνει φοράς πράσινα και γίνεσαι λαγός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.