frenzy Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Σήμερα τρία ζώα που υποστηρίζαν μια ομάδα (δεν έχει νόημα να πω την ομάδα έτσι κι αλλιώς αυτοί οι τύποι στους οποιούς αναφέρομαι ειναι το ίδιο ζώα ανεξαρτήτου ομάδας) βαρέσαν έναν φίλο ο οποίος υποστήριζει άλλη ομάδα. Με αυτό το παιδί περνάω σχεδόν όλες τις μέρες της εβδομάδας και μπορώ να σας διαβεβαίωσω ότι δεν είναι αυτής της κατηγορίας οπαδός. Συγκεκριμένα έγινε το εξής: Οι εν λόγο μαλάκες κατεβαίναν έναν δρόμο όταν είδαν τον αδερφό αυτού του παιδιού με κασκόλ της ομάδας που υποστηρίζει και αρχίσαν τις γνωστιές εικοσάχρονες μαγκιές. Μετά ο αδερφός του (το παιδί στο οποίο αναφέρομαι) πήγε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και κατέληξε με μια σπασμένη μύτη. Αποφάσισε να το πάει μέσω δικαστηρίων και του έκανε μήνυση. Όταν το έμαθε αυτό ο σύνδεσμος της συγκεκριμένης ομάδας του είπαν ''Τι μηνύσεις και μαλακίες φώναξε την παρέα σου να φωνάξουμε και εμείς τους δικούς μας να δαρθούμε...'' Δεν κάνω πλάκα. Ο σκύλος μου έχει μεγαλύτερο iq. Τέλος πάντων. Το θέμα είναι το εξής: Θα βγει κάποια άκρη με την μήνυση ή θα γίνει ένα δικαστήριο όταν εγώ θα εχω αποκτήσει 2 παιδιά που το ένα θα έχει τελειώσει τον στρατό?? Ρώτα τον IQ7, να μάθει στο επόμενο reunion του σχολείου του Εχω πλειστάκις πει, πως όποιος δεν ασχολείται με μπάλα είναι ηλίθιος. Στο σχολείο μου,... ...με πρόλαβε...
Toufas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 α δηλαδη δεν μπορω να ειμαι σε οποια περιοχη θελω με οτι ρουχα θελω.
teo64x Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Αν κάποιος από την παρέα μου κάνει μαλακία, τότε πρέπει και γω να καθαρίσω γι' αυτόν. Οπότε τι πιο αντρικό, από το να μαζευτείτε και να το λύσετε αντρικά το θέμα. Και στην καλύτερη, εγώ θα προτεινα, ενα μάτς ενός εναντίων ενός. Που να τους μαζεύει τώρα όλους.
washcloud Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Απουσία ρευστού......:Ρ καλά εσύ έχεις πάθει μεγάλη ζημιά, "με το προσωπικό σου θέμα"...
MsquitoPrincess Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 'Τι μηνύσεις και μαλακίες φώναξε την παρέα σου να φωνάξουμε και εμείς τους δικούς μας να δαρθούμε...'' Τα παιδιά τι λένε. Συλλογική ευθυνη.Fuck yeah.
Sellers Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Θα μπω στον κόπο γιατι δεν έχω τι να κάνω... Οπα όπα. Όπα... Γιατί φορούσε ο φίλος σου κασκόλ της συγκεκριμένης ομάδας? Διότι την υποστηρίζει... Και γιατί πήγε σε προπύργια άλλης ομάδας? Δεν πήγε. Συγκεκριμένα είχαμε πάει για σκί. Το λεωφορείο μας άφησε εκεί που μας αφήνει πάντα. Και περπατούσε να πάει σπίτι του. Εκεί με το αμάξι περάσαν αυτοί οι 3 και τον είδαν. Πήγαν παρκάραν λίγο πιο κάτω και επιστρέψαν για μαγκιές. Και γιατί ανταπάντησε στις προκλήσεις? Δεν έκανες τον κόπο να διαβάσεις το μήνυμα μου. Ξαναδιάβασε το άλλη μία, γραμμή προς γραμμή. Και μετά θέλει να το παίξει κάποιος πηγαίνοντας σε δικαστήριο. Τόσο μαλθακός είναι που επειδή, του σπάσαν τη μύτη, το' πε στη μαμά του? Και αυτή στον μπαμπά και καλέσανε δικηγόρο? φραγκάτοι μου φαίνονται. Τους προτείναμε αρχικά μάχη με τα πόκεμον μας αλλά μόλις είδαν ότι έχω τον Πίκατσου εξελιγμένο το βάλαν στα πόδια. Μετά αποφασίσαμε να μην πλακωθούμε πρώτον διότι δεν είμαστε 16 και δεύτερον διότι δεν είμαστε ζώα.(ή εντάξει είμαστε αλλά τουλάχιστον εξελιγμένα) Αν ρε φίλε από τα 7 μας που πλακωνόμαστε, πηγαίναμε για ψύλλου πήδημα, στα δικαστήρια, θα πρεπε να χαμε αποκτήσει μόνιμη κάρτα στην ευελπίδων. Ναι αλλά δεν είμαστε πλέον 7. (Τουλάχιστον εμείς) Τα παιδιά τι λένε. Συνήθως βλακείες και οι μεγαλύτεροι προσπαθούν να τους βάλουν μυαλό. Συλλογική ευθυνη. Σωστότατο. Αν κάποιος από την παρέα μου κάνει μαλακία, τότε πρέπει και γω να καθαρίσω γι' αυτόν. Οπότε τι πιο αντρικό, από το να μαζευτείτε και να το λύσετε αντρικά το θέμα. Πουτσ@ρ@ μου εσύ!!! Και στην καλύτερη, εγώ θα προτεινα, ενα μάτς ενός εναντίων ενός. Τους προτείναμε και μάχη στο Τέκεν το 3 αλλά τίποτα αυτοί. Ανέκδοτοι... Και το κυρίοτερο, για ποιο λόγο να του καταστρέψεις του άλλου τη ζωή, στερώντας του την ελευθερία για έναν εναν νεανικό παρορμητισμό. Γιατί μπορώ. Και κυρίως νόμιμα. Ακου λέει να καθαρίσει. Τα θελε και τα παθε εγώ ξέρω. Αν δεις ότι δεν σε παίρνει φοράς πράσινα και γίνεσαι λαγός. Πουτσ@ρ@ μου εσύ!!!
status Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 καλά εσύ έχεις πάθει μεγάλη ζημιά, "με το προσωπικό σου θέμα"... Γ@μησε τα...:Ρ Τώρα ξύπνησα..πήρα άδεια...πότε θα πάρει τα..@@ Μου :Ρ
washcloud Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Φανταστείτε να μην είχε η μάνα του οργασμό. Τί θα κάναμε στο ινσόμνια ;
teo64x Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Φανταστείτε να μην είχε η μάνα του οργασμό.Τί θα κάναμε στο ινσόμνια ; Πονάω... :lol:
freedubus Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Αποφάσισε να το πάει μέσω δικαστηρίων και του έκανε μήνυση. Όταν το έμαθε αυτό ο σύνδεσμος της συγκεκριμένης ομάδας του είπαν ''Τι μηνύσεις και μαλακίες φώναξε την παρέα σου να φωνάξουμε και εμείς τους δικούς μας να δαρθούμε...'' Πολλές φορές το ξεκαθάρισμα λογαριασμών και η αυτοδικία* είναι προτιμότερη από την de jure οδό. Αναφέρομαι σε περιπτώσεις που ο φιλήσυχος πολίτης έρχεται αντιμέτωπος με οργανωμένους κύκλους όπως: παρακρατικοί, οπαδοί, μαφιόζοι και γενικά εγκληματίες, συνδικάτα, συνάφια, τσιγγάνοι κλπ. Οχι γιατί αυτούς δεν τους αγγίζει ο νόμος (το αντίθετο μάλιστα, φοβούνται το νόμο), αλλά γιατί έχουν διαφορετικούς κώδικες στο να λύνουν τα προβλήματά τους μεταξύ τους (εκτός νόμου). Οπότε αποψή μου είναι οτι αν μπλέξεις με τέτοιους, ή τους πληρώνεις με το ίδιο και χειρότερο νόμισμα (αν μπορείς), ή δίνεις τόπο στην οργή, βρίζεις την κακιά σου τύχη και την πουτάνα κοινωνία και φεύγεις (κάνεις το κορόιδο που λέμε). Αλλιώς διακινδυνεύεις να σε κυνηγάνε μια ζωή και να στη φέρουν απο κεί που δεν το περιμένεις. *χωρίς να σημαίνει οτι επικροτώ αυτές τις μεθόδους, μιλώντας ρεαλιστικά όμως
ilona Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 ξερει κανενας να μου πει το mail απο το ραδιο αρβυλα;;;;
Sellers Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Οχι γιατί αυτούς δεν τους αγγίζει ο νόμος (το αντίθετο μάλιστα, φοβούνται το νόμο), αλλά γιατί έχουν διαφορετικούς κώδικες στο να λύνουν τα προβλήματά τους μεταξύ τους (εκτός νόμου). Κάπου εκεί στηρίχτηκε. Δεν ξέρω πάντως. Μου φάνηκε αρκετά καλή ιδέα να τον έχει να τρέχει για κάποιο διάστημα. Το να ξέπεφτε στην λύση του ξύλου μου φαίνεται ότι τελικά τους κάνεις αυτό που θέλανε.
Chrisxxx Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 ξερει κανενας να μου πει το mail απο το ραδιο αρβυλα;;;; http://www.imagine897.gr/B979CC9A.el.aspx Στείλε στο imagine οι ιδιοι που ειναι στον σταθμο ειναι και στο ραδιο αρβυλα.
freedubus Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Sellers συμφωνώ, το καλό όμως είναι οτι λήγει εκεί το θέμα (τις περισσότερες φορές και εφόσον μείνει σε προσωπικό επίπεδο ο καβγάς). Ενώ αν "μπλέξεις" με δικαστήρια, θέλει μακροχρόνια αντοχή το θέμα, οικονομική και ψυχολογική, χώρια το οτι ανοίγεις βεντέτα μαζί τους (με όλους τους) με απρόβλεπτα αποτελέσματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.