Chrisxxx Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Sellers συμφωνώ, το καλό όμως είναι οτι λήγει εκεί το θέμα (τις περισσότερες φορές και εφόσον μείνει σε προσωπικό επίπεδο ο καβγάς).Ενώ αν "μπλέξεις" με δικαστήρια, θέλει μακροχρόνια αντοχή το θέμα, οικονομική και ψυχολογική, χώρια το οτι ανοίγεις βεντέτα μαζί τους (με όλους τους) με απρόβλεπτα αποτελέσματα. Συμφωνω οτι δικαστηριο δεν ειναι η λυση αλλά ουτε ο καυγάς γιατι μετα παίζεις του παιχνιδι του ηλιθιου. Προφανως οι τυποι δεν ειναι η πρωτη φορα που το κανουν και προφανως δεν θα εχουν προβλημα για μεγαλυτερες φασαριες ισα-ισα αυτο μπορει να ηταν η βασικη τους επιδιωξη. Οποτε ειτε θα μπλεχτεις μαζι τους σε μια ιστορια που μονο ηθικα μπορει να σε αποζημιωσει αλλά παλι θα χασεις πολλα ειτε θα κανεις την παπια και θα συνεχισεις τη ζωη σου. Μπορει να νιωθεις αδικημενος αλλά δεν θα είσαι looser όπως οι μα...ες που σου επιτεθηκαν. ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** επ, ωπ.Όχι δημοσιεύσεις πμ. Εχασα κατι;
washcloud Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 επ, ωπ.Όχι δημοσιεύσεις πμ. α δεν το 'ξερα. Έτσι είμαι μέσα ; ...πονηρούλης, ευθικτούλης, μπερδεψούλης, μα πάνω απ' όλα διακριτικούλης. Γι' αυτό και τον αγαπάμε άλλωστε
washcloud Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 ...συμφωνώ, αλλά αν αναφέρεσαι σε 'μένα, δεν έκανα τίποτα παραπάνω απ' το να (του) θυμίσω εμμέσως την all time πατατιά περί οργασμού (που θα τον κυνηγάει), σε συνδυασμό με το σημερινό "αντριλίκι" (που βγάζει επίσης γέλια...) ...εκτός κι αν όλες οι μανάδες έχουν οργασμό, εκτός από μία... + Kαμμιά αναφορά εκ μέρους μου στις ηθικές κανενός - πόσο μάλλον ΚΑΜΜΙΑΣ... ...αν πάλι δεν αναφέρεσαι σε 'μενα, ε σιγά, είναι τόσο μπερδεμένη πρακτικά η πρόθεσή του να "σχολιάσει", που χάνεται (κλασσικά) στο βάθος του νοήματός της, και προσωπικά δεν θίγομαι καθόλου.. Γι' αυτό και 'μένω στο "τί θα κάναμε αν......", μιας και τον αγαπάμε
Chrisxxx Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Ρεεεεεεεεεεεεεεεε :shock::shock: Γιατι τα σβήσατε τα μηνυματα συο ποστ για την ΕΤ;;;; :cry::cry: Δεν πρόλαβα να τα διαβασω :cry::cry::cry::cry::cry:
freedubus Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δε σβήστηκαν, απλά κάποιος είχε τη διακριτική ευχέρεια να τα μεταφέρει σε νέο θέμα.
alexzzz Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Έγινε τίποτα εδώ όσο έλειπα; Γιατί το βλέπω κλειδωμένο. Και εδώ όμως βλέπω... ένταση... ένταση μεγάλη
klainmaingr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Έγινε τίποτα εδώ όσο έλειπα; Γιατί το βλέπω κλειδωμένο. Και εδώ όμως βλέπω... ένταση... ένταση μεγάλη Κάτι υποβόσκει πίσω απο αυτή την ένταση!
klainmaingr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δεν εχω ασχοληθεί με το χβοχ καθόλου βασικά.. Με έχει πιάσει μια gaming σπαρίλα.. Τώρα παίζω ghwt και τα σπάει πάντως.. Αν συνεχίσει έτσι ο καιρός θα σε πώ αύριο για το street fighter... Έχω ακούσει τα καλύτερα πάντως..
alexzzz Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 επειδή το έβαλα και ψιλό/χοντρό απογοητεύτηκα το λέω... θέλω ένα κάτι για να του δώσω καμιά ευκαιρία ακόμα. FM και πάλι FM...
klainmaingr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Ιδέα δεν έχω... Απο την άλλη εγώ fm δεν θέλω να βλέπω ούτε ζωγραφιστό... So περι ορέξεως μάλλον... Δε με λές.. Υπάρχει κάνα must app για iphone που δεν πρέπει να μου λείπει... Τώρα τελευταία έπεσε το μάτι μου στο fring... Καμιά άλλη προτεινόμενη μκλεία;
afentiko7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δεν πήγε. Συγκεκριμένα είχαμε πάει για σκί. Το λεωφορείο μας άφησε εκεί που μας αφήνει πάντα. Και περπατούσε να πάει σπίτι του. Εκεί με το αμάξι περάσαν αυτοί οι 3 και τον είδαν. Πήγαν παρκάραν λίγο πιο κάτω και επιστρέψαν για μαγκιές. Να ένα άλλο άθλημα της λαικής τάξης. Το πλουσιόπαιδο, πήγε για σκι. Και όχι μόνο αυτό, πρέπει να είναι νεόπλουτος, διότι στο σκι δεν πας με το κασκόλ της ομάδας σου, αλλά με εξοπλισμό. Στολές, γυαλιά κτλ. Αρα πήγε για να προκαλέσει. Πέρασαν και τον είδαν. Ε θα του παν άντε ρε... και αυτός θα τους ανταπάντησε. Ε λογικό είναι αυτοί να μην το άφηναν αναπάντητο. Δεν έκανες τον κόπο να διαβάσεις το μήνυμα μου. Ξαναδιάβασε το άλλη μία, γραμμή προς γραμμή. Πως καθαρίζεις σε έναν καυγα. Εγώ ξέρω 2 τρόπους. Η πλακώνεσαι η γίνεσαι βαζ... εχμ λαγός ήθελα να πω. Και δεν ήταν 3 vs 1. Ηταν 3 vs 2. Οπότε δε βλέπω καμιά κουραδομαγκιά. Για μένα είναι fair fight. Μετά αποφασίσαμε να μην πλακωθούμε πρώτον διότι δεν είμαστε 16 και δεύτερον διότι δεν είμαστε ζώα.(ή εντάξει είμαστε αλλά τουλάχιστον εξελιγμένα) χρησιμοποιείς 1ο πληθ. Αρα ήσουν και συ εκεί. Αρα 3 ον 3. Οπότε τις φάγατε και μετά κλαιγόσασταν. Το να μην πλακωθείς δε στέκει. Η έχεις κάποιες ιδέες, αξίες και αξίζεις να πλακωθείς ή το βάζεις στα πόδια. Εκτός πια, αν είχατε κουραστεί από το πολύ σνοουμπορντ. Γιατί μπορώ. Και κυρίως νόμιμα. Ε και στο βατοπέδι και στο χαα νόμιμα πήραν τα λεφτά. Η δικαιοσύνη δν έβγαλε τπτ. Και η Τουρκία νόμιμα κατέχει την Β.Κύπρο, και οι Εβραίοι την Παλαιστίνη, και οι εκτελέσεις κρατουμενων στις ηπα νόμιμα γίνονται. Ειδες τι καλά πράματα πράττει η δικαιοσύνη? Αρα δεν στέκει η νομιμότητα Ούτε και το μπορώ. Καταρχήν δείχνει το ποιον σου. Αν μπορούσες και συ θα το έκανες. Απλά ο φίλος σου τις έφαγε. Ναι αλλά αν αυτοί της έτρωγαν, δε θα το λεγαν στη μαμά και στο μπαμπά. Θα τα βγαζαν πέρα μόνοι τους, χωρίς μπάτσους, δικηγόρους και λοιπούς λακέδες. Επιπλέον, το να στείλεις κάποιους φυλακή, αποδεδειγμένα δεν τους κάνει καλύτερους ανθρώπους. Απλά τους τιμωρείς, επειδή εσύ μπορείς. Εσύ έχεις την εξουσία. Αλλά είσαι ποταπός. Γιατί οι άλλοι δεν σκόπευαν να καταστρέψουν το φίλο σου. Θελαν απλά να σπάσουν πλάκα. Αλλά τα θελε ο κώλος σας. Γιατί κανείς δεν επιστρέφει χωρίς λόγο, να πουλήσει τσαμπουκά. Κάποιος κάθε φορά προσπαθεί να το παίξει μάγκας, και όταν δεν του βγαίνει, φωνάζει τη μαμά και τον μπαμπά να καθαρίσουν γι΄ αυτό. Αυτή η νοοτροπία κυριαρχεί στους φιλήσυχους πολίτες, τους κάθε λογής κυρ-παντελήδες, τα μικροαστικά κατακάθια, που μολύνουν τις ψυχές όλων μας. Αυτή τη σάπια νοοτροπία, του επειδή μπορώ αγ@πω και δέρνω, οφείλουμε να συντρίψουμε. Και να αναγεννήσουμε μια νέα, του θέλουμε κάτι και αγωνιζόμαστε για να το αποκτήσουμε. Και αν δν τα καταφέρουμε, δεν έχει σημασία. Σημασία έχει που αγωνιστήκαμε. Αλλά εμείς, ποτέ εγώ. Πάντα ομαδικά, ποτέ ατομιστικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.