teo64x Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Να ένα άλλο άθλημα της λαικής τάξης. Το πλουσιόπαιδο, πήγε για σκι. Και όχι μόνο αυτό, πρέπει να είναι νεόπλουτος, διότι στο σκι δεν πας με το κασκόλ της ομάδας σου, αλλά με εξοπλισμό. Στολές, γυαλιά κτλ. Αρα πήγε για να προκαλέσει. Πέρασαν και τον είδαν. Ε θα του παν άντε ρε... και αυτός θα τους ανταπάντησε. Ε λογικό είναι αυτοί να μην το άφηναν αναπάντητο. Κάθε φορά που διαβάζω ποστ αυτού του ανθρώπου, ξεχνάω ένα κεφάλαιο από το μάθημα που διαβάζω. Πού μπορώ να εισηγηθώ για να φάω ένα ban μέχρι το τέλος της εξεταστικής;
alexzzz Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δε με λές..Υπάρχει κάνα must app για iphone που δεν πρέπει να μου λείπει... Τώρα τελευταία έπεσε το μάτι μου στο fring... Καμιά άλλη προτεινόμενη μκλεία; Ρε... δεν υπάρχει σοβαρή εφαρμογή για το iphone... το fring το έβαλα πριν καιρό αλλά ακόμα δεν το έχω ανοίξει... kinder έκπληξη. Γενικά εκτός από το evernote, το scoop free, το tech news και το my soocer... τα άλλα είναι για φούντο
dark_banishing Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Νομίζω το ινσόμνια χρειάζεται μια στήλη μόνο για τον όμνι.
Sellers Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Να ένα άλλο άθλημα της λαικής τάξης. Το προηγούμενο ποιο ήταν? Το πλουσιόπαιδο, πήγε για σκι. Εγώ του το κέρασα. Εγώ ναι. Το φυσάω... Και όχι μόνο αυτό, Και ποιο άλλο ? πρέπει να είναι νεόπλουτος, διότι στο σκι δεν πας με το κασκόλ της ομάδας σου, αλλά με εξοπλισμό. Στολές, γυαλιά κτλ. Φαντάσου λοιπόν για τι μπατίρη μιλάμε. Ούτε λεφτά για εξοπλισμό δεν έχει. Απο πότε το θέμα μας ήταν αν ο φίλος μου έχει λεφτά ή όχι??? Αρα πήγε για να προκαλέσει. Omniλογική. Πέρασαν και τον είδαν. Μέχρι εδώ καλά... Ε θα του παν άντε ρε... Λογικότατο... και αυτός θα τους ανταπάντησε. Ρε πούστη, μπροστά ήσουνα ? Ε λογικό είναι αυτοί να μην το άφηναν αναπάντητο. Ναι. Omniλογικό. Πως καθαρίζεις σε έναν καυγα. Εγώ ξέρω 2 τρόπους Εμείς δεν ξέραμε κανέναν. Χρησιμοποιείς 1ο πληθ. Συμπάσχω. Αρα ήσουν και συ εκεί. Αρα 3 ον 3. Οπότε τις φάγατε και μετά κλαιγόσασταν. Το να μην πλακωθείς δε στέκει. Η έχεις κάποιες ιδέες, αξίες και αξίζεις να πλακωθείς ή το βάζεις στα πόδια. Εκ παραδρομής ο πληθυντικός. Ήταν 3 vs 2. Τρεις 22άχρονοι απέναντι στον φίλο μου και τον μικρό του αδερφό. Εκτός πια, αν είχατε κουραστεί από το πολύ σνοουμπορντ. Σκί. Το σνόουμπορντ είναι για τους φτωχμπινέδες. Ε και στο βατοπέδι και στο χαα νόμιμα πήραν τα λεφτά. Η δικαιοσύνη δν έβγαλε τπτ. Και η Τουρκία νόμιμα κατέχει την Β.Κύπρο, και οι Εβραίοι την Παλαιστίνη, και οι εκτελέσεις κρατουμενων στις ηπα νόμιμα γίνονται. Ειδες τι καλά πράματα πράττει η δικαιοσύνη? Αρα δεν στέκει η νομιμότηταΟύτε και το μπορώ. Καταρχήν δείχνει το ποιον σου. Αν μπορούσες και συ θα το έκανες. Απλά ο φίλος σου τις έφαγε. Ναι αλλά αν αυτοί της έτρωγαν, δε θα το λεγαν στη μαμά και στο μπαμπά. Θα τα βγαζαν πέρα μόνοι τους, χωρίς μπάτσους, δικηγόρους και λοιπούς λακέδες. Επιπλέον, το να στείλεις κάποιους φυλακή, αποδεδειγμένα δεν τους κάνει καλύτερους ανθρώπους. Απλά τους τιμωρείς, επειδή εσύ μπορείς. Εσύ έχεις την εξουσία. Αλλά είσαι ποταπός. Γιατί οι άλλοι δεν σκόπευαν να καταστρέψουν το φίλο σου. Θελαν απλά να σπάσουν πλάκα. Αλλά τα θελε ο κώλος σας. Γιατί κανείς δεν επιστρέφει χωρίς λόγο, να πουλήσει τσαμπουκά. Κάποιος κάθε φορά προσπαθεί να το παίξει μάγκας, και όταν δεν του βγαίνει, φωνάζει τη μαμά και τον μπαμπά να καθαρίσουν γι΄ αυτό. Αυτή η νοοτροπία κυριαρχεί στους φιλήσυχους πολίτες, τους κάθε λογής κυρ-παντελήδες, τα μικροαστικά κατακάθια, που μολύνουν τις ψυχές όλων μας. Αυτή τη σάπια νοοτροπία, του επειδή μπορώ αγ@πω και δέρνω, οφείλουμε να συντρίψουμε. Και να αναγεννήσουμε μια νέα, του θέλουμε κάτι και αγωνιζόμαστε για να το αποκτήσουμε. Και αν δν τα καταφέρουμε, δεν έχει σημασία. Σημασία έχει που αγωνιστήκαμε. Αλλά εμείς, ποτέ εγώ. Πάντα ομαδικά, ποτέ ατομιστικά. Αυτό θα το αφήσω για τους υπόλοιπους...
teo64x Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Αυτό θα το αφήσω για τους υπόλοιπους... Ναι, τρως τα καλά και μας αφήνεις τα κόκκαλα.
elven Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Εσύ και καλά διαβάζεις και σου φταίει ο Omni?
frenzy Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Αυτή η νοοτροπία κυριαρχεί στους φιλήσυχους πολίτες, τους κάθε λογής κυρ-παντελήδες, τα μικροαστικά κατακάθια, που μολύνουν τις ψυχές όλων μας. Αυτή τη σάπια νοοτροπία, του επειδή μπορώ αγ@πω και δέρνω, οφείλουμε να συντρίψουμε. Και να αναγεννήσουμε μια νέα, του θέλουμε κάτι και αγωνιζόμαστε για να το αποκτήσουμε. Και αν δν τα καταφέρουμε, δεν έχει σημασία. Σημασία έχει που αγωνιστήκαμε. Αλλά εμείς, ποτέ εγώ. Πάντα ομαδικά, ποτέ ατομιστικά. Kαι όλο σε υπόκρουση Star Spangled Bummer Oh, say can you see by the dawn's early light What so proudly we hailed at the twilight's last gleaming? Whose broad stripes and bright stars thru the perilous fight, O'er the ramparts we watched were so gallantly streaming? And the rocket's red glare, the bombs bursting in air, Gave proof through the night that our flag was still there. Oh, say does that star-spangled banner yet wave O'er the land of the free and the home of the brave? [Ελληνικά είναι μη σου γ....]
teo64x Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Εσύ και καλά διαβάζεις και σου φταίει ο Omni? Έλα ντε; Προσπαθώ πάντως.
soturin Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Κάθε φορά που διαβάζω ποστ αυτού του ανθρώπου, ξεχνάω ένα κεφάλαιο από το μάθημα που διαβάζω. Πού μπορώ να εισηγηθώ για να φάω ένα ban μέχρι το τέλος της εξεταστικής; Εισηγήσου, το χω κάνει. Μπαμ-μπαμ, μια μετάφραση του "streaming media" δώστε μου παίδες
Achilles Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Μπαμ-μπαμ, μια μετάφραση του "streaming media" δώστε μου παίδες 放出媒介 :p:p
MsquitoPrincess Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Εισηγήσου, το χω κάνει. Μπαμ-μπαμ, μια μετάφραση του "streaming media" δώστε μου παίδες "Μέσα ροής" ίσως?
soturin Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 πολυμέσα ροής mosquito, σωστά, αλλά κάποια ρημάδια δεν μεταφράζονται στα κωλοελληνικά, ακούγονται πολύ χαζα pappous scored!
Chrisxxx Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Mερικά ειναι καλυτερα να μην μεταφράζονται παντως... εγω ειχα μια εργγασια για το SIMPLE, the Session Initiation Protocol for Instant Messaging and Presence Leveraging Extensions αφου εσπασα το κεφαλι μου αποφασισα οτι η μεταφραση ηταν εντελως γελοία και το αφησα οπως ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.