Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Mερικά ειναι καλυτερα να μην μεταφράζονται παντως...

εγω ειχα μια εργγασια για το SIMPLE, the Session Initiation Protocol for Instant Messaging and Presence Leveraging Extensions αφου εσπασα το κεφαλι μου αποφασισα οτι η μεταφραση ηταν εντελως γελοία και το αφησα οπως ειναι.

Συμφωνώ.Οι τεχνολογικοί όροι αναπτύχθηκαν ως επί το πλείστον στα αγγλικά και οι μεταφράσεις δεν μπορούν να δώσουν ακριβή απόδοση.

Έχω βιβλίο αρχιτεκτονικής υπολογιστών στα αγγλικά και το αντίστοιχο μεταφρασμένο.

Χρειάζεται διπλάσιος χρόνος για να καταλάβεις τι εννοεί =ρ

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μερικά είναι γελοία,εμένα μου φαίνεται άθλιο και το επικόληση,αποκοπή....Βασικά τα πάντα για υπολογιστές μου φαίνονται γελοία στα Ελληνικά

Δημοσ.

Η μα...ια ειναι οτι σε μια εξεταστικη ειχε ασκηση που επρεπε να βρεις τους συμβολικους συνδεσμους σε ενα αρχειο (linux) και δεν ηξερα αν ειναι τα soft ή τα hard links... το επαιξα κορώνα γράμματα τελικα αφου δεν μου ελεγε ο καθηγητης.

Δημοσ.

Ποτέ δεν πλήτω όταν διαβάζω τις αγγελίες

Πωλείτε το domain grandprix.gr

Πωλείται εσωλέμβια μηχανή-5,759 λίτρα,4χρονος,6κυλινδρος,υδροψυκτος με τουρμπο και intercooler

Διάφορα Nike Air Max Triax # 10 US- Αφόρετα,τα μεταχειρισμένα ειδικά για μπάσκετ ήταν το Έβερεστ αλλά κάτι κάνει κι αυτό

Δηλαδή να βάζεις αγγελία στο insomnia technology forum οφορικουε για εσωλέμβια και παπούτσα;

Δημοσ.
Ποτέ δεν πλήτω όταν διαβάζω τις αγγελίες

Πωλείτε το domain grandprix.gr

Πωλείται εσωλέμβια μηχανή-5,759 λίτρα,4χρονος,6κυλινδρος,υδροψυκτος με τουρμπο και intercooler

Διάφορα Nike Air Max Triax # 10 US- Αφόρετα,τα μεταχειρισμένα ειδικά για μπάσκετ ήταν το Έβερεστ αλλά κάτι κάνει κι αυτό

Δηλαδή να βάζεις αγγελία στο insomnia technology forum οφορικουε για εσωλέμβια και παπούτσα;

We expand baby!! Don't you get it!!! εδώ θέλουμε να να να να να ναπουλάμε, παπούτσια, κουρτίνες, κουζινικά, μπουκαλάκια κολώνιας, τσατσάρες, μυγοσκοτώστρες, και τις ποιητικές μας συλλογές!!!

By the way, το παλιό το νούμερο ξέχασέ το!!

Δημοσ.

Καλησπέρες, τα μάτια μου κλείνουν μόνα τους, ο καφές δεν πιάνει μια, το τσιγάρο τα ίδια και έχω ακόμα 7+ ώρες μπροστά μου

Με λένε Παναγιώτη και είμαι καλά.... :-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...