teo64x Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Ρε. Επειδή δεν πιάνουν οι δικές σου συμβουλές κλέβεις τις δικές μου;
Chrisxxx Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Ρε. Επειδή δεν πιάνουν οι δικές σου συμβουλές κλέβεις τις δικές μου; Aν δεν πιασουν οι καλες συμβουλες παμε σε αυτες για ειδικες περιπτώσεις
Lilith19 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 ρητωρική ερώτηση? Ναι παππου,μ'επιασε μια ταση για ρητορεια αποψε
Vatos_locos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 το linux δεν μπουτάρει ακούω προτάσεις
liopyr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρες, τα μάτια μου κλείνουν μόνα τους, ο καφές δεν πιάνει μια, το τσιγάρο τα ίδια και έχω ακόμα 7+ ώρες μπροστά μου Kαφε εννοει μια αηδια που προσπαθησε να φτιαξει. Τι να πιασει ρε? Πρεπει να καταφερεις να τον πιεις πρωτα. Το τσιγαρο δεν φημιζεται για τις τονωτικες του ιδιοτητες παντως, σου ειπαν ψεμματα.
teo64x Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 το linux δεν μπουτάρει ακούω προτάσεις Ρώτα τον Vatos.
pappous_soulis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Ναι παππου,μ'επιασε μια ταση για ρητορεια αποψε Να το προσέξεις
Vatos_locos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Kαφε εννοει μια αηδια που προσπαθησε να φτιαξει.Τι να πιασει ρε? Πρεπει να καταφερεις να τον πιεις πρωτα. Το τσιγαρο δεν φημιζεται για τις τονωτικες του ιδιοτητες παντως, σου ειπαν ψεμματα. εσένα σου είπα fuck off ? αν όχι fuck off εμένα μου άρεσε ο καφές μου Στανταρ ειναι το τροφοδοτικο τοτε. τώρα δοκιμάζω παραπάνω watt Ρώτα τον Vatos. δεν έχει να πει τίποτα λέει, αυτός κοιμάται τώρα
washcloud Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 το linux δεν μπουτάρει ακούω προτάσεις ...πάνε στο wc , στάκα μπροστά στον καθρέφτη, πάρε σοβαρό ύφος, state your problem, τέντωσε καλά τ' αυτιά, και περίμενε... Προσωπικά, it never failed me... τεό, είσαι σπάστης
teo64x Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 δεν έχει να πει τίποτα λέει, αυτός κοιμάται τώρα Αυτό δεν ήταν ο σκοπός; τεό, είσαι σπάστης Δε φταίω εγώ, ο Chris ξεκίνησε, που μου πήρε την ατάκα.
Vatos_locos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 trying washcloud's mode..........failed βρήκα τι φταίει, αυτή η γ@μημένη ησυχία σε λιώνει άσχημα δεν είναι και κανένα ντζιμάνι εδώ και δεν έχει κόσμο.... αλλά έβαλα το handsfree ( ναι είμαι τις τεχνολογίας εγώ ) και ακούω βόρεια αστέρια και ξυπνάω λίγο από τα ντάπα ντούπα που ακούω μόνος μου
status Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Ρε καραποσταριά τι κάνετε; :Ρ Πάλι τον Βλάχος εμμμμμ Βάτος δουλεύετε; :Ρ
pappous_soulis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Vatos, πιάσε παίξε καμιά πασιέντζα και θα συνέλθεις Σας αφήνω καλά μου παιδιά, ακολουθεί δύσκολη μέρα που απαιτεί έναν ευχάριστο ύπνο. Καληνύχτες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.