Chris_85 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 merde... Προσοχή: Από 1.1.2008, μηνύματα γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματα σας
Vatos_locos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 πφφφ δεν θα μάθεις ποτέ εσύ α btw τα pc συνεχίζουν ακάθεκτα connect/disconnect και τα @@ μου μεγαλώνουν από την τύπησα που μιλάει συνέχεια και λέει το ίδιο πράγμα :/
merde Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 παιδιά βλακειες τώρα, δεν ειναι κάτι που έχει ενδιαφέρον. Προσωπικες μαλακιες. Όχι δε σε αφήνω να τα ποστάρεις, ΟΚ ? Άντε για να τελειώνουμε
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Ωρε νευρα βραδατικα.. Ρε χαλαρωστε ολοι Ον οφ τοπικ τωρα (λολ): Δε θα μαθουμε ποτε την απιστευτη αιτια γελιουυυυυ φτουυ! Ρε κρις μας ξενερωσες!~
Vatos_locos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 έλα merde άστον έχει ζουμί η υπόθεση εμείς μαζί σου είμαστε
Chris_85 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 georgeman παραλιγο θα ειχες την επικ συζητηση σε πμ!! αλλα ειναι μεγαλη ρε γαμωτο και δε το στελνει!! μερντε ελα ρε συ πλακα εχει να διαβασουμε τι γινεται με τις φωνες!! και τον παναγιωτη!! Παιδθα πειτε θελετε να μαθετε για τον παναγωτη??
liopyr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 ΘΕΛΟΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΩΩΤΗ - ΘΕΛΟΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΩΩΤΗ - ΘΕΛΟΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΩΩΤΗ - ΘΕΛΟΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΩΩΤΗ - ΘΕΛΟΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΩΩΤΗ - ΘΕΛΟΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΩΩΤΗ - ΘΕΛΟΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΩΩΤΗ - ΘΕΛΟΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΩΩΤΗ - ΘΕΛΟΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΩΩΤΗ - ΘΕΛΟΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΩΩΤΗ - ΘΕΛΟΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΩΩΤΗ - ΘΕΛΟΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΩΩΤΗ - ΘΕΛΟΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΩΩΤΗ - ΘΕΛΟΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΩΩΤΗ - ΘΕΛΟΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΩΩΤΗ ! 10 χαρακτήρες.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Ναιιιιιιιι ολα στη φορα! (ε ρε τι κανει κανεις στις 4μιση...) Μη περιμενουμε πολυ ομως, μου τελειωνει η μπαταρια
Vatos_locos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 ΘΕΛΟΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΩΩΤΗ - ΘΕΛΟΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΩΩΤΗ - ΘΕΛΟΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΩΩΤΗ - ΘΕΛΟΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΩΩΤΗ - ΘΕΛΟΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΩΩΤΗ - ΘΕΛΟΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΩΩΤΗ - ΘΕΛΟΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΩΩΤΗ - ΘΕΛΟΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΩΩΤΗ - ΘΕΛΟΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΩΩΤΗ - ΘΕΛΟΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΩΩΤΗ - ΘΕΛΟΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΩΩΤΗ - ΘΕΛΟΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΩΩΤΗ - ΘΕΛΟΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΩΩΤΗ - ΘΕΛΟΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΩΩΤΗ - ΘΕΛΟΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΩΩΤΗ ! ναι ναι θέλουμε ποιόν Παναγιώτη ?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Εσενα μεημπη? Μεεεημπη, λεεω γω τωρα... Ενας θεος ξερει τι θα βγαλει απο το μανικι ο κρις λολ!
liopyr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 ναι ναι θέλουμε ποιόν Παναγιώτη ? Πανο ακομα να πας για υπνο? Τι ειπαμε?
Vatos_locos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 ψύνεσε να έρθεις να κάνεις κανα 2-3 ωρίτσες εσύ να πάω για νάνι ? η θα απολογείσαι εσύ στο boss γιατί έκλεισε το μαγαζί με τον psychedelic πρέζακα μέσα ? μου 'ρχεται να τον σκοτώσω αυτόν τον τύπο δεν μπορώ ούτε να τον βλέπω
liopyr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 ψύνεσε να έρθεις να κάνεις κανα 2-3 ωρίτσες εσύ να πάω για νάνι ? η θα απολογείσαι εσύ στο boss γιατί έκλεισε το μαγαζί με τον psychedelic πρέζακα μέσα ?μου 'ρχεται να τον σκοτώσω αυτόν τον τύπο δεν μπορώ ούτε να τον βλέπω ειναι εκει ο 4870χ2? FFS!
Vatos_locos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 έχουμε πάρτυ σήμερα ρε lanparty coca cocolas 4870x2 και κάτι άλλοι ασήμαντοι
washcloud Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 ψύνεσε να έρθεις να κάνεις κανα 2-3 ωρίτσες εσύ να πάω για νάνι ? η θα απολογείσαι εσύ στο boss γιατί έκλεισε το μαγαζί με τον psychedelic πρέζακα μέσα ?μου 'ρχεται να τον σκοτώσω αυτόν τον τύπο δεν μπορώ ούτε να τον βλέπω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.