Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

merde...

Προσοχή: Από 1.1.2008, μηνύματα γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματα σας

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πφφφ δεν θα μάθεις ποτέ εσύ :P

α btw τα pc συνεχίζουν ακάθεκτα connect/disconnect και τα @@ μου μεγαλώνουν από την τύπησα που μιλάει συνέχεια και λέει το ίδιο πράγμα :/

Δημοσ.

παιδιά βλακειες τώρα, δεν ειναι κάτι που έχει ενδιαφέρον. Προσωπικες μαλακιες. Όχι δε σε αφήνω να τα ποστάρεις, ΟΚ ? Άντε για να τελειώνουμε

• Moderators
Δημοσ.

Ωρε νευρα βραδατικα..

Ρε χαλαρωστε ολοι :-)

Ον οφ τοπικ τωρα (λολ):

Δε θα μαθουμε ποτε την απιστευτη αιτια γελιουυυυυ φτουυ!

Ρε κρις μας ξενερωσες!~

Δημοσ.

georgeman παραλιγο θα ειχες την επικ συζητηση σε πμ!! αλλα ειναι μεγαλη ρε γαμωτο και δε το στελνει!!

μερντε ελα ρε συ πλακα εχει να διαβασουμε τι γινεται με τις φωνες!! και τον παναγιωτη!!

Παιδθα πειτε θελετε να μαθετε για τον παναγωτη??

Δημοσ.
ΘΕΛΟΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΩΩΤΗ - ΘΕΛΟΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΩΩΤΗ - ΘΕΛΟΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΩΩΤΗ - ΘΕΛΟΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΩΩΤΗ - ΘΕΛΟΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΩΩΤΗ - ΘΕΛΟΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΩΩΤΗ - ΘΕΛΟΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΩΩΤΗ - ΘΕΛΟΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΩΩΤΗ - ΘΕΛΟΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΩΩΤΗ - ΘΕΛΟΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΩΩΤΗ - ΘΕΛΟΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΩΩΤΗ - ΘΕΛΟΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΩΩΤΗ - ΘΕΛΟΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΩΩΤΗ - ΘΕΛΟΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΩΩΤΗ - ΘΕΛΟΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΩΩΤΗ !

10 χαρακτήρες.

• Moderators
Δημοσ.

Ναιιιιιιιι ολα στη φορα! (ε ρε τι κανει κανεις στις 4μιση...)

Μη περιμενουμε πολυ ομως, μου τελειωνει η μπαταρια:P

Δημοσ.
ΘΕΛΟΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΩΩΤΗ - ΘΕΛΟΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΩΩΤΗ - ΘΕΛΟΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΩΩΤΗ - ΘΕΛΟΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΩΩΤΗ - ΘΕΛΟΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΩΩΤΗ - ΘΕΛΟΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΩΩΤΗ - ΘΕΛΟΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΩΩΤΗ - ΘΕΛΟΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΩΩΤΗ - ΘΕΛΟΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΩΩΤΗ - ΘΕΛΟΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΩΩΤΗ - ΘΕΛΟΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΩΩΤΗ - ΘΕΛΟΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΩΩΤΗ - ΘΕΛΟΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΩΩΤΗ - ΘΕΛΟΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΩΩΤΗ - ΘΕΛΟΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΩΩΤΗ !

ναι ναι θέλουμε :lol:

ποιόν Παναγιώτη ?

• Moderators
Δημοσ.

Εσενα μεημπη? Μεεεημπη, λεεω γω τωρα...

Ενας θεος ξερει τι θα βγαλει απο το μανικι ο κρις λολ!

Δημοσ.

ψύνεσε να έρθεις να κάνεις κανα 2-3 ωρίτσες εσύ να πάω για νάνι ? η θα απολογείσαι εσύ στο boss γιατί έκλεισε το μαγαζί με τον psychedelic πρέζακα μέσα ?

μου 'ρχεται να τον σκοτώσω αυτόν τον τύπο δεν μπορώ ούτε να τον βλέπω :P

Δημοσ.
ψύνεσε να έρθεις να κάνεις κανα 2-3 ωρίτσες εσύ να πάω για νάνι ? η θα απολογείσαι εσύ στο boss γιατί έκλεισε το μαγαζί με τον psychedelic πρέζακα μέσα ?

ειναι εκει ο 4870χ2? :lol:

FFS!

Δημοσ.

:fear:

:-D

:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...