Vatos_locos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 ναι ρε merde δεν είναι αυτός ( ποίος ; ) πόσταρε Chris άντε ρε Chris_85 έχουμε μείνει με το δάχτυλο στο F5 για το πόστ σου
Chris_85 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Τι κανει το f5? ρε παιδες ειναι απλα το πριν και το μετα του ποστ με τις φωνες της μερντε..
Vatos_locos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 ε δώστo τότε μας γκάστρωσες τόση ώρα
washcloud Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Τι κανει το f5? γαμεί (κι εννίοτε κάνει refresh στη σελίδα του browser.... )
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Ρε συ μερντε (εχεις και το ονομα της πρωην μου), φιλικα στο λεω, δεν ειναι ο παναγιωτης. Ξεκολλα και προχωρα στη ζωη σου
Vatos_locos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 τώρα λύθηκε το μυστήριο δεν ήταν ο antiChristxxx εσύ ήσουν στο msn της
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 οχι εγω, η αντιθετη διαστρεβλωση μου τι λες μωρε, αυτο μου ελειψε τωρα να νομιζει οτι εγω ειμαι ο παναγιωτης!!
Chris_85 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Φιλε ακομα χτυπιεμαι απο τα γελια...ασε ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** ρε georgeman τελικα μηπως εισαι ομως? αλλα και τον vatos_locos τον υποψιαζομαι για παναγιωτη..
Vatos_locos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ είμαι Παναγιώτης δεν θα μου φάτε το όνομα τώρα ντάξ ? lol
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Ναι αυτος ειναι παναγιωτης, εγω ανεκαθεν ΤζωρτζΜαν ημουν. (σκασε ρε, το τελευταιο που θελω τωρα ειναι να με περασει για τον παναγιωτη εμενα!) Παντως σοβαρα τωρα, ρε μερντε, σοβαρεψου λιγο, πλιζ. Υπαρχουν και αλλοι εκει εξω, δεν ειναι ο μονος ο παναγιωτης ...
Vatos_locos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Who the fuck is Παναγιώτης ένας Chris δεν την έλεγε για εξωγήινους,φωνές και τον Μάκη να την παρακολουθεί ?
Chris_85 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Vatos παιζεις με τη φλογα πιστεψε με...!!! Georgeman κοιτα το μειλ σου... ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Who the fuck is Παναγιώτης ένας Chris δεν την έλεγε για εξωγήινους,φωνές και τον Μάκη να την παρακολουθεί ? Ναι ρε εγω... Γιατι δεν πιστευεις στις φωνες εσυ?? Τελικα μπορει και να μην εισαι ο original Παναγιωτης
Vatos_locos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Vatos παιζεις με τη φλογα πιστεψε με...!!! είμαι ριψοκίνδυνος ο πόστης Ναι ρε εγω... Γιατι δεν πιστευεις στις φωνες εσυ?? Τελικα μπορει και να μην εισαι ο original Παναγιωτης τι να σου πω εδώ στην Αθήνα ακούς πολλές φωνές από παράθυρα/υπονόμους/δρόμους/αυτοκίνητα αν λες αυτές ναι.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.