Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Πωπω αυτο το σεναριο δε το φανταζοταν ουτε σεναριογραφος μεξικανικης σαπουνοπερας!!! Ρε στ..μερντε, πηγαινε για υπνο κοπελα μου, κι εγω εχω συνεργεια αυριο. Το φτερο μου χτυπησε ενας μαλακας... Και ξεκολλα απο τον παναγιωτη, ο χρηστος δε σου φταιξε σε τπτ... \Ολοι βριζουμε στο σεξ..
Chris_85 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 εγω παντως πιστευω (και να με διαψευσει ο george αν κανω λαθος) οτι το ποστ ολοκληρο ειναι επικ και προσφερεται για πολυ λιωσιμο...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Ναι ειναι! Συμφωνω κι επαυξανω! Οχι τοσο για κοροϊδια της κοπελας, αυτο ελειψε, αλλα βγαζει καθαρο γελιο Μονο που θελει να εχει παρακολουθησει κανεις την ιστορια! Και αυτο θελει καμποσο χρονο...
Chris_85 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Ολοι βριζουμε στο σεξ.. επιτηδες μου το κανεις αυτο ε? Πανω που πηγαινα να κλεισω...λιωσιμο παλι!!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Αααα δε ξερω για σενα, εγω αναγκάστηκα να παρω ντεπον επειδη γελαγα κανα 2ωρο μ αυτον... (ναι επιτηδες το κανα λολ)
Vatos_locos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 once again άργησαν να με αλλάξουν και εγώ είμαι ακόμα στο μαγαζί...
leftermann Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 πάει τσάμπα 1 μήνας αποτοξίνωση. 1 μήνα είχα να φάω σοκολάτα, και χτες μου φέρνει το καρντάσι ένα κουτί πραλίνες από τον Παπαπαρακευά. Τις τσάκισα πρωί πρωί. ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ, ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΓΑΜΩ. Μετακομίζω στην Ξάνθη. Τι πραλίνες είναι αυτές, την τρέλα μου...
Achilles Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Μοναχοφάη. Το φιλαράκι σου δεν το σκέφτηκες; Για να σου πω την γνώμη μου ως ειδικός, όχι τίποτα άλλο... Μου φαίνεται θα στείλω παραγγελιά στον wash. Άντε καλημέρα.
frenzy Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ, ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΓΑΜΩ. Έλα ρε συ τι πραλίνες είναι αυτές?
leftermann Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 έλα από δω. Κερνάω καφέ και πραλίνες. Καφέ σίγουρα, τις πραλίνες παίζεται αν τις προλάβεις Την άλλη φορά που θα έρθει το καρντάσι, θα παραγγείλω ένα κουτί για σένα (και πάλι δεν εγγυώμαι ότι θα το παραλάβεις κιόλας :lol: )
Achilles Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Έλα ρε συ τι πραλίνες είναι αυτές? Δεν θα μάθουμε ποτέ, τις πήρε ... στο στομάχι του. Μέρα frenzy.
leftermann Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Έλα ρε συ τι πραλίνες είναι αυτές? άκρως διαγερτικές
frenzy Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Καλημέρα. άκρως διαγερτικές Ατιμούλη :lol:
Achilles Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 έλα από δω. Κερνάω καφέ και πραλίνες. Καφέ σίγουρα, τις πραλίνες παίζεται αν τις προλάβεις Την άλλη φορά που θα έρθει το καρντάσι, θα παραγγείλω ένα κουτί για σένα (και πάλι δεν εγγυώμαι ότι θα το παραλάβεις κιόλας :lol: ) Να σε πω την αλήθεια ψηνόμουν να σε πάρω τηλέφωνο για καφέ, γιατί αν περιμένουμε να βρεθούμε στο jurrasic park την βάψαμε. -11 λέει το Σάββατο. Αλλά περιμένω μάλλον σήμερα τους μλκς του ΟΤΕ. Θα γίνει εδώ αίμα και σπέρμα (ξύλο και μαμήσι ). Έχω στρώσει και από χθες ροδοπέταλα, κεράκια και τα σχετικά. θα μαμηθούμε που θα μαμηθούμε, να έχει και λίγο αίσθημα. Τώρα αν βαρεθώ μπορεί να σκάσω ως φάντης μπαστούνης.
leftermann Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Να σε πω την αλήθεια ψηνόμουν να σε πάρω τηλέφωνο για καφέ, γιατί αν περιμένουμε να βρεθούμε στο jurrasic park την βάψαμε. -11 λέει το Σάββατο. Αλλά περιμένω μάλλον σήμερα τους μλκς του ΟΤΕ. Θα γίνει εδώ αίμα και σπέρμα (ξύλο και μαμήσι ).Έχω στρώσει και από χθες ροδοπέταλα, κεράκια και τα σχετικά. θα μαμηθούμε που θα μαμηθούμε, να έχει και λίγο αίσθημα. Τώρα αν βαρεθώ μπορεί να σκάσω ως φάντης μπαστούνης. με -11, πάμε καλύτερα να δούμε το iceage με τα μαμούθ οκ, κι εγώ φεύγω τώρα, πάω πρώτα τον μικρό στον παιδικό και μετά πάω λαϊκή, θα επιστρέψω σε καμιά ωρίτσα Καλή τύχη με τους οτέδες, προτείνω να τους υποδεχτείς κάπως έτσι, θα ψαρώσουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.