frenzy Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 :lol: Και άμα τους αρέσει; Άμα τους αρέσει πάρε το βούρδουλα με τις εφτά ουρές και βγάλε το άχτι σου
Lucifer Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Καλημέρα. Τελικά ποιος είναι ο Παναγιώτης, καθόμουν σα χάνος κάνα 10λεπτο με τον καπουτσίνο να αιωρείται προσπαθώντας να καταλάβω τι διάολο γίνεται.
Achilles Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Και βιντεάκι στο youtube, αφιερωμένο σε όλους τους κατατρεγμένους από τον ΠΟΤΕ.
Achilles Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Καλημέρα. Τελικά ποιος είναι ο Παναγιώτης, καθόμουν σα χάνος κάνα 10λεπτο με τον καπουτσίνο να αιωρείται προσπαθώντας να καταλάβω τι διάολο γίνεται. Αυτός είναι ο Παναγιώτης.
frenzy Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 κι εγώ δεν το έπιασα αυτό με τον Παναγιώτη. Αλλά η θηλυκιά αλέτζα έχει ένα συλλεκτικό ενδιαφέρον.
Lucifer Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δε γκζέρω. Από τη μία κάνει το refresh μου ελαφρύτερο τύψεων, από την άλλη είναι fake account, οι κανόνες είναι κανόνες και δε θα μου λείψει ο πλούσιος νοητικός της κόσμος. Είμαι σε δίλημμα.
alexzzz Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Χτυπάω στα ίσα τον σινεφίλ firewalker (γιατί ήμαστε και οι δύο και γαμώ τους άντρες καθώς από μικροί ασχολούμαστε με μπάλα). Χτες το βράδυ είδα 2 ταινίες!!! Σε 2 μερούλες τον έχω φάει στην στροφή!!! Και βλέπω και πιο δύσκολες ταινίες... χτες είδα το kung fu panda και το bolt
leftermann Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 :lol: Και άμα τους αρέσει; (δεν ξαναπάω λαϊκή, μελάνιασα από το κρύο...) λοιπόν, αν δεις πως τσιμπάνε, ξεκίνα με αυτό: συνέχισε με αυτό: αν αποδειχτούν πολύ τρελά αγόρια, δώσε κι αυτό: τελευταίο σου όπλο, αυτό: αν μετά από όλα αυτά συνεχίσεις να μην έχεις ίντερνετ, παράτα τα. Κινδυνεύεις...
Achilles Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Άμα έρθουν θα τους δείξω το πόστ σου. alexzzz μην ξεχάσεις να δεις τον κεραυνό Μακουίν και τον Wall-e. Πάνε για βραβείο και οι 2 ταινίες. Be right back with frape number 2.
alexzzz Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 alexzzz μην ξεχάσεις να δεις τον κεραυνό Μακουίν και τον Wall-e. Πάνε για βραβείο και οι 2 ταινίες. δες ρε σκατόψυχε τι είπα ότι είδα χτες
Achilles Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Βρε π@π@ρα, το bolt και το kung fu panda δεν είδες; Ε και αυτά που σου είπα στο ίδιο στυλ είναι. Μήπως δεν σε πιάνω σήμερα;
status Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Και καλά το bolt...το kung fu panda πως βάσταξες :Ρ
alexzzz Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Βρε π@π@ρα, το bolt και το kung fu panda δεν είδες; Ε και αυτά που σου είπα στο ίδιο στυλ είναι. Μήπως δεν σε πιάνω σήμερα; λοιπόν ή έκανες edit και έκανες το "bolt" μακουίν ή μετά από 45 ώρες ύπνο σε 4 μέρες το μυαλό μου υπολειτουργεί... το μόνο που αξιώθηκα να κάνω ήταν 1.5 ώρα ποδήλατο χτες το απόγευμα... κατά τα άλλα νερό και ξάπλα ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Και καλά το bolt...το kung fu panda πως βάσταξες :Ρ καλημέρα κουμπάρε... νιώθω και πάλι παιδί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.