Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αμάν κάνουμε να συνέλθουμε ρε παιδί και δεν μπορούμε

Σε πειράζουμε βρε ΧΑΖΟ

Μάγκες δε τη παλεύω...γύρισα από άδεια και θέλω να ξαναφύγω:Ρ

Δημοσ.
Σε πειράζουμε βρε ΧΑΖΟ

Μάγκες δε τη παλεύω...γύρισα από άδεια και θέλω να ξαναφύγω:Ρ

υπομονή κομπάρε... δες κάνα παιδικό

Δημοσ.

Είδα το bolt κ εγώ προχθές αλλά τίποτα..μήπως να δω καμία τσόντα παρουσία καμίας όμορφης θηλυκής παρουσίας ; ;)

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Γύρισα και για Γκάφρα ούτε κουβέντα..άσχετα αν έχω 2 εξώδικα από πληρωμές...άμα του γαμ γαμ τίποτις πρωί πρωί..θα θεωρηθεί σεξουαλική παρενόχληση :Ρ

Δημοσ.
Είδα το bolt κ εγώ προχθές αλλά τίποτα..μήπως να δω καμία τσόντα παρουσία καμίας όμορφης θηλυκής παρουσίας ; ;)

το bolt έχει σενάριο... πλοκή... η τσόντα έχει μόνο βάθος

Δημοσ.
το bolt έχει σενάριο... πλοκή... η τσόντα έχει μόνο βάθος

Ναι αλλά οι γκόμενες στης τσόντες έχουν μιά χαρά βάθος και όχι βάθος χαρακτήρα :)

τι να την κάνεις τη διανοούμενη αν δεν παίρνει φίφες; ΟΕΟ; :Ρ

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Εγώ γουστάρω τη γκόμενα να μου παίρνει φίφα και ταυτόχρονα να τραγουδάει Καρά...ενώ παράλληλα χτυπάει φραπέ...έτσι..έτσι ..:Ρ

Δημοσ.

Πάντως Αλέκο χθες ήταν η μέρα της ταινίας. Είδα τα: Soul Men και Thick as Thieves και τρελογούσταρα. Καταπληκτικές ταινίες.

Status fifa ftw; :-D

Δημοσ.

Ε ναι...εγώ τι γκόμενα τι γουστάρω με ρηχό χαρακτήρα...να τρώει τα χαστούκια της και να γουστάρει...όχι να θες να γίνεις λίγο ζόρικος και να αρχίζει τα φεμινιστικά..!

Δημοσ.
Ε ναι...εγώ τι γκόμενα τι γουστάρω με ρηχό χαρακτήρα...να τρώει τα χαστούκια της και να γουστάρει...όχι να θες να γίνεις λίγο ζόρικος και να αρχίζει τα φεμινιστικά..!

[status mode on]

Είσαι δίμετρη ξανθιά με πράσινα μάτια, πληθωρικό μπούστο, τις καμπύλες της Θεάς Αφροδίτης και έχεις νοοτροπίας σκλάβας;

Πάρε με τηλέφωνο ΤΩΡΑ 69......

[status mode off]

:P

Δημοσ.
[status mode on]

Είσαι δίμετρη ξανθιά με πράσινα μάτια, πληθωρικό μπούστο, τις καμπύλες της Θεάς Αφροδίτης και έχεις νοοτροπίας σκλάβας;

Πάρε με τηλέφωνο ΤΩΡΑ 69......

[status mode off]

:P

+1 :) ακριβώς το σκεπτικό μου :)

Βασικά δεν πολύγουστάρω της ξανθιές...προτιμώ της καστανές :Ρ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...