alexzzz Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δεν την παλεύεις Αλέκο... και κατανόηση από σας μηδέν...
status Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 indeed τελευταία έχεις γίνει για πολλά "βάλε λίνουξ" ρε αλέκο..:ρ
alexzzz Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Αμάν κάνουμε να συνέλθουμε ρε παιδί και δεν μπορούμε
status Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Αμάν κάνουμε να συνέλθουμε ρε παιδί και δεν μπορούμε Σε πειράζουμε βρε ΧΑΖΟ :Ρ Μάγκες δε τη παλεύω...γύρισα από άδεια και θέλω να ξαναφύγω:Ρ
alexzzz Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Σε πειράζουμε βρε ΧΑΖΟ :Ρ Μάγκες δε τη παλεύω...γύρισα από άδεια και θέλω να ξαναφύγω:Ρ υπομονή κομπάρε... δες κάνα παιδικό
status Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Είδα το bolt κ εγώ προχθές αλλά τίποτα..μήπως να δω καμία τσόντα παρουσία καμίας όμορφης θηλυκής παρουσίας ; ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Γύρισα και για Γκάφρα ούτε κουβέντα..άσχετα αν έχω 2 εξώδικα από πληρωμές...άμα του γαμ γαμ τίποτις πρωί πρωί..θα θεωρηθεί σεξουαλική παρενόχληση :Ρ
alexzzz Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Είδα το bolt κ εγώ προχθές αλλά τίποτα..μήπως να δω καμία τσόντα παρουσία καμίας όμορφης θηλυκής παρουσίας ; το bolt έχει σενάριο... πλοκή... η τσόντα έχει μόνο βάθος
status Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 το bolt έχει σενάριο... πλοκή... η τσόντα έχει μόνο βάθος Ναι αλλά οι γκόμενες στης τσόντες έχουν μιά χαρά βάθος και όχι βάθος χαρακτήρα τι να την κάνεις τη διανοούμενη αν δεν παίρνει φίφες; ΟΕΟ; :Ρ ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Εγώ γουστάρω τη γκόμενα να μου παίρνει φίφα και ταυτόχρονα να τραγουδάει Καρά...ενώ παράλληλα χτυπάει φραπέ...έτσι..έτσι ..:Ρ
Achilles Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Πάντως Αλέκο χθες ήταν η μέρα της ταινίας. Είδα τα: Soul Men και Thick as Thieves και τρελογούσταρα. Καταπληκτικές ταινίες. Status fifa ftw;
alexzzz Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Άκουσε ο Ακίλις Καρά και κατευθείαν έσκασε χαμόγελο...
status Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Ε ναι...εγώ τι γκόμενα τι γουστάρω με ρηχό χαρακτήρα...να τρώει τα χαστούκια της και να γουστάρει...όχι να θες να γίνεις λίγο ζόρικος και να αρχίζει τα φεμινιστικά..!
Achilles Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Ε ναι...εγώ τι γκόμενα τι γουστάρω με ρηχό χαρακτήρα...να τρώει τα χαστούκια της και να γουστάρει...όχι να θες να γίνεις λίγο ζόρικος και να αρχίζει τα φεμινιστικά..! [status mode on] Είσαι δίμετρη ξανθιά με πράσινα μάτια, πληθωρικό μπούστο, τις καμπύλες της Θεάς Αφροδίτης και έχεις νοοτροπίας σκλάβας; Πάρε με τηλέφωνο ΤΩΡΑ 69...... [status mode off]
status Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 [status mode on] Είσαι δίμετρη ξανθιά με πράσινα μάτια, πληθωρικό μπούστο, τις καμπύλες της Θεάς Αφροδίτης και έχεις νοοτροπίας σκλάβας; Πάρε με τηλέφωνο ΤΩΡΑ 69...... [status mode off] +1 ακριβώς το σκεπτικό μου Βασικά δεν πολύγουστάρω της ξανθιές...προτιμώ της καστανές :Ρ
alexzzz Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 ...προτιμώ της καστανές :Ρ εύγε νέε μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.