pappous_soulis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Διαβαζεις Χρηστιδη? Όχι. Κι ούτε θα πατήσω Διαβάζω Αλεξίου για Δευτέρα.
teo64x Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Διαβάζω Αλεξίου για Δευτέρα. Εγώ διαβάζω Μαχαιρίτσα και μετά θα πιάσω τους Sonata Arctica.
pappous_soulis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Unfunny electrician is unfunny ελσαδδασ
papahlamidas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ διαβάζω Μαχαιρίτσα και μετά θα πιάσω τους Sonata Arctica. Από sonata arctica πιάσε The Cage και μετά πιάσε το από Sirenia
little loulou Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Διαβαζεις Χρηστιδη? Obvious University of Patras Students are obvious.ελληνικα Όχι. Κι ούτε θα πατήσω Διαβάζω Αλεξίου για Δευτέρα. Εγώ διαβάζω Μαχαιρίτσα και μετά θα πιάσω τους Sonata Arctica. Unfunny electrician is unfunny ελσαδδασ CEIDά. Ε σειντά. Μπριζά.10χαρακτηρες wtf μόνο γώ διαβάζω γραμμική? βρει University of Patras students εδω βρηκατε να πειτε τον πονο σας?υπαρχει και το msn!
klainmaingr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 :| Πόση ώρα κάνει το κινητό για να στρώσει... όταν αλλάζεις πάροχο; Υποτίθεται οτι γίνεται η αλλαγή τώρα και εδώ και καμια ώρα δεν έχω service ούτε απο την παλιά ούτε απο τη νέα εταιρεία :\
alexzzz Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 αμέσως ρε συ... με το που φύγει το σήμα από τη μία εταιρία βάζεις την κάρτα της άλλης και δουλεύει
status Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Τσι ποτάνας ζίνεται :Ρ χααχαχαχ πάμε για φούντο οεο!! :Ρ
papahlamidas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Μπες σε ξεχέσιμο Mode με admin rights... Πάντα δουλεύει.
status Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Ρε σείς πως γίνεται να τα έχει βάλει με όλους...κ να έχει δίκιο ένας...; λολ ναρκωτικάααααααα.:Ρ
little loulou Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 :|Πόση ώρα κάνει το κινητό για να στρώσει... όταν αλλάζεις πάροχο; Υποτίθεται οτι γίνεται η αλλαγή τώρα και εδώ και καμια ώρα δεν έχω service ούτε απο την παλιά ούτε απο τη νέα εταιρεία :\ αμέσως ρε συ... με το που φύγει το σήμα από τη μία εταιρία βάζεις την κάρτα της άλλης και δουλεύει χμ..αυτο εννοει η οτι κρατησε τον ιδιο αριθμο και απλα αλλαξε εταιρια?γιατι τοτε δεν γινεται αμεσως..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.