Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρε σείς πως γίνεται να τα έχει βάλει με όλους...κ να έχει δίκιο ένας...; λολ:) ναρκωτικάααααααα.:Ρ

Εσύ πρέπει να τραβήξεις βίντεο τι γίνεται εκεί μέσα... :devil:

makis mode = On

Δημοσ.
Εσύ πρέπει να τραβήξεις βίντεο τι γίνεται εκεί μέσα... :devil:

makis mode = On

μικρόφωνα...να τα ακούμε να γελάμε..:Ρ

Δημοσ.
χμ..:rolleyes:αυτο εννοει η οτι κρατησε τον ιδιο αριθμο και απλα αλλαξε εταιρια?γιατι τοτε δεν γινεται αμεσως..

για αυτό που λες μιλάω και εγώ... το να κρατήσεις τον αριθμό σε άλλη εταιρία... κάθε χρόνο το κάνω :-D

Δημοσ.
αμέσως ρε συ... με το που φύγει το σήμα από τη μία εταιρία βάζεις την κάρτα της άλλης και δουλεύει

Αχα... κάρτα της άλλης...

Εγώ γιατί δεν έχω κάτι τέτοιο;

Θα πέσει πολύ ξύλο αν μείνω χωρίς κινητο σήμερα

-"Δεν χρειάζεται κάτι άλλο θα γίνει απλά η φορητότητα"

-"Άλλη sim δεν θέλω;"

-"Όχι θα αλλάξει πάροχος στην ίδια sim"

Δημοσ.

-"Άλλη sim δεν θέλω;"

Niet!!!

σε ειδοποιούν από την άλλη εταιρία να πας να πάρεις την sim και το συμβόλαιο (και το νέο κινητό αν έχεις επιδότηση κτλ)... όταν χάσεις το σήμα από την παλιά εταιρία βάζεις την sim της νέας...

Έτσι έγινε σε μένα και τις 3 φορές που το έκανα

Δημοσ.

-"Άλλη sim δεν θέλω;"

Εγω παντως δεν ειχα 3 μερες κινητο το καλοκαιρι γι'αυτο το λογο.. Και οταν πηγα στο μαγαζι μου την ειπαν που δεν πηγα να παρω την καρτα που δεν με ειδοποιησαν οτι ηρθε. :X:X:X:X:X

Δημοσ.
Niet!!!

σε ειδοποιούν από την άλλη εταιρία να πας να πάρεις την sim και το συμβόλαιο (και το νέο κινητό αν έχεις επιδότηση κτλ)... όταν χάσεις το σήμα από την παλιά εταιρία βάζεις την sim της νέας...

Έτσι έγινε σε μένα και τις 3 φορές που το έκανα

Εγω παντως δεν ειχα 3 μερες κινητο το καλοκαιρι γι'αυτο το λογο.. Και οταν πηγα στο μαγαζι μου την ειπαν που δεν πηγα να παρω την καρτα που δεν με ειδοποιησαν οτι ηρθε. :X:X:X:X:X

Να πώ οτι δεν έχω τσατιστεί...

Ψέμματα θα πώ..

Είμαι αρκετά χιλιόμετρα απο το μαγαζί που πρέπει να πάρω την κωλοσίμ του κερατά και είμαι ήδη χωρίς τηλέφωνο εδώ και 2 ώρες... (και δεν μπορώ να πάω την πάρω μέχρι το βράδυ)..

Αρκούμαι στην ατελείωτη ευχαρίστηση του να βρίζεις την ανεύθυνη υπάλληλο.. :mad:

Μανούλες $@%$@%@$%^#! :mad::rolleyes::-(

Δημοσ.

-"Άλλη sim δεν θέλω;"

Η διαδικασία της φορητότητας παίρνει 2 βδομάδες από τη στιγμή που περνιούνται τα στοιχεία στη νέα εταιρία.

Μετά το πέρας της πρώτης βδομάδας και εφόσον έχει δωθεί το ΟΚ για τη μετάβαση,σε καλούν απο το κατάστημα και σου δίνουν τη ΝΕΑ sim.

Στις 2 βδομάδες πάνω,χάνεις το σήμα,περνάνε μερικές ώρες και έχεις σήμα στην άλλη sim.

Αυτά τα χρονικά διαστήματα έπαιζαν μέχρι και πέρυσι τέτοιο καιρό που δούλευα σε γερμανό. Δε νομίζω να χει διαφοροποιηθεί κάτι τρελά.Αλλά ναι,χρειάζεσαι νέα sim.

Δημοσ.

Αρκούμαι στην ατελείωτη ευχαρίστηση του να βρίζεις την ανεύθυνη υπάλληλο.. :mad:

και εμείς στο να σε ακούμε... :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...