klainmaingr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 .Αλλά ναι,χρειάζεσαι νέα sim. Κάτι ήξερα εγώ και δεν ήθελα να μπω στο γαμωεταιρικό... %#%$^#%$@#@% Αν διανοηθώ οτι θα μείνω χωρίς τηλ για κάποιες μέρες (γιατί όπως σας είπα δεν έχω στα χέρια μου άλλη σίμ και τώρα δεν μπορω αν βρώ κάποιον στο γα$@%μάγαζο να το σηκώσει..) να μου στέλνετε dual layer στη φυλακή..
evabb Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 ..a tug like I was rip-starting a lawn mower..Λιώνω.Πεθαίνω.Πού τα βρίσκεις. ποσο παπαρας ηταν ο τυπος;:-(:-( 27 χρονων;
Achilles Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 ...να μου στέλνετε duo στη φυλακή.. Fixed.
MsquitoPrincess Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Αν διανοηθώ οτι θα μείνω χωρίς τηλ για κάποιες μέρες (γιατί όπως σας είπα δεν έχω στα χέρια μου άλλη σίμ και τώρα δεν μπορω αν βρώ κάποιον στο γα$@%μάγαζο να το σηκώσει..) να μου στέλνετε dual layer στη φυλακή..Όσο δεν έχεις σήμα στην παλιά και όσο η νέα sim παραμένει στο κατάστημα,δεν θα χεις τηλέφωνο.Εγώ λέω να μη σου στείλουμε ντιουαλ λεηερ αλλά την πωλήτρια να σου κάνει "Νια νια νια νιαααα" με τη σιμ έξω από τα κάγκελα. ποσο παπαρας ηταν ο τυπος;:-(:-( 27 χρονων;Oχι ρε.Απλά νουμπάς.Έμαθε,αλλά του μειναν τα ψυχολογικά =ρ
evabb Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Oχι ρε.Απλά νουμπάς.Έμαθε,αλλά του μειναν τα ψυχολογικά =ρ τι σημαινει νουμπας;:rolleyes:
Chrisxxx Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 ...λόγω απειρίας. Ναι συγνώμη άσχετος λόγω απειρίας είναι ο σωστός ορισμός
klainmaingr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Όσο δεν έχεις σήμα στην παλιά και όσο η νέα sim παραμένει στο κατάστημα,δεν θα χεις τηλέφωνο.Εγώ λέω να μη σου στείλουμε ντιουαλ λεηερ αλλά την πωλήτρια να σου κάνει "Νια νια νια νιαααα" με τη σιμ έξω από τα κάγκελα.Oχι ρε.Απλά νουμπάς.Έμαθε,αλλά του μειναν τα ψυχολογικά =ρ Όσο είμαι στη δουλειά δεν έχω και πολλές επιλογές :\ Το μόνο που θέλω τώρα είναι με επιβεβαιώσουν οτι έχουν ήδη την sim στο μαγαζί και δεν την περιμένουν... Εκεί όντως θα χρειαστώ τo fixed του Achilles για την πωλήτρια
MsquitoPrincess Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Chrisxxx: Ε ναι,ακούγεται πιο όμορφα =ρ Όσο είμαι στη δουλειά δεν έχω και πολλές επιλογές :\Το μόνο που θέλω τώρα είναι με επιβεβαιώσουν οτι έχουν ήδη την sim στο μαγαζί και δεν την περιμένουν... Εκεί όντως θα χρειαστώ τo fixed του Achilles για την πωλήτρια Μην αγχώνεσαι.Η κάρτα υπάρχει απο την πρώτη μέρα της διαδικασίας καθώς είναι απαραίτητος ο 20ψήφιος κωδικός που βρίσκεται στο πίσω μέρος της. edit: Χουμ,λάθος.Η κάρτα υπάρχει από τη στιγμή που η παλιά εταιρία δώσει το ΟΚ να φύγεις.Κατά το τέλος της πρώτης βδομάδας δλδ. Σοζζ =)
klainmaingr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Thnx Πήρα και με είπαν οτι επειδή η ενεργοποίηση έγινε απρόσμενα (σε 5 μέρες απο 15 που είναι κανονικά) δεν με είχαν ήδη ειδοποιήσει... Μλκείες... Ένιγουει.. Τέλος καλό i guess... (να πάρω επιτέλους και νέα sim γιατί την άλλη την έχω καμιά 6-7 χρόνια...)
evabb Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 ...λόγω απειρίας. η λογικη εχει παρει περιπατο ε;;;;
MsquitoPrincess Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 η λογικη εχει παρει περιπατο ε;;;;Να σου πω ότι έχεις άδικο?Αλλά αγοράκι είναι,μπορεί οι επιδόσεις του στην "χαρντκορ έκφραση της απαλλαγής σωματικών ουσιών" να τον έκαναν να σκεφτεί "έλα μωρέ,χαντρίτσες είναι" =ρ
status Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 η λογικη εχει παρει περιπατο ε;;;; Ποιά λογική ακριβώς; ;Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.