evabb Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Να σου πω ότι έχεις άδικο?Αλλά αγοράκι είναι,μπορεί οι επιδόσεις του στην "χαρντκορ έκφραση της απαλλαγής σωματικών ουσιών" να τον έκαναν να σκεφτεί "έλα μωρέ,χαντρίτσες είναι" =ρ :shock::shock::shock: "χαντριτσες" :cry::cry::cry: ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Ποιά λογική ακριβώς; ;Ρ η λογικη που λεει οτι οταν δοκιμαζεις κατι καινουργιο σε αυτον τον τομεα γενικως, δεν κανεις αποτομες κινησεις, ρωτας τι και πως και γενικως προσπαθεις να μην πονεσεις τον αλλον/αλλη
Toufas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 εγω παντως μερικες φορες οταν δοκιμαζα κατι νεο στον τομεα αυτο οταν τα κανα "απαλα" μου λεγανε "πιο δυνατα"
status Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 εγω παντως μερικες φορες οταν δοκιμαζα κατι νεο στον τομεα αυτο οταν τα κανα "απαλα" μου λεγανε "πιο δυνατα" "πιο δυνατά, το κάνεις τόσο σιγά που δε καταλαβαίνω ΤΙΠΟΤΑ!" ένα πράγμα:Ρ
evabb Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 εγω παντως μερικες φορες οταν δοκιμαζα κατι νεο στον τομεα αυτο οταν τα κανα "απαλα" μου λεγανε "πιο δυνατα" καλυτερα ετσι παρα να τραυματισεις την αλλη/αλλο αυτος αλλωστε ειναι ο σκοπος να μαθεις πως. οπως ο γιατρος δεν θα σε πλακωσει στα βαρια φαρμακα με την μια. θα ξεκινησει απο τα ελαφρια
liopyr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 και γενικως προσπαθεις να μην πονεσεις τον αλλον strap on φάση?
status Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 strap on φάση? Σε στυλ " Τι σου κάνω ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ" :Ρ
evabb Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 strap on φάση? οχι αλλα φαντασου να σε δαγκωσει
Chrisxxx Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Κλαιν δες τα pm σου αλλιως δωσε μου το κινητό σου να σε πάρω τηλ.. :devil::devil::devil:
washcloud Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ, ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΓΑΜΩ. true story τι σημαινει νουμπας;:rolleyes:
red7genius Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 ετοιμαζω ενα i7 pc με μια 4870 on-board και ψαχνω για οθονη...μου εχει προταθει αυτη..πως την βλεπετε?αξιζει?
alexzzz Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Μετά από κάνα χρόνο με 22'' μου φαίνεται μικρή... βάλε και άλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.