Vatos_locos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 ντάξ με άκουσε όλη η πολυκατοικία πάνω από το μαγαζί από τα γέλια μπράβο ρε AntiChristxxx με έκανες και ξύπνησα
Berolinezos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Μιά άσχετη ερώτηση στο σχετικό θέμα: Γιατί όλα τα Topic με τα Αθλητικά κλειδώθηκαν?
Achilles Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Μιά άσχετη ερώτηση στο σχετικό θέμα:Γιατί όλα τα Topic με τα Αθλητικά κλειδώθηκαν? Μάλλον γιατί έπεσαν κάτι "Γαλλικά" από μερικούς... Μέρα.
papahlamidas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 μούφα το The X Files I Want to Believe τόσος ντόρος για το πιτσιρίκι και τελικά δεν λέει τι έγινε.... Καλημέρα! Έλεος ρε φίλε Vatos τι μου το θύμησες πρωί πρωί? Είχα πάει και cinema πρεμιέρα τρομάρα μου! Από τις χειρότερες ταινίες EVER. Απορώ πως δέχτηκαν να παίξουν οι ηθοποιοί με τέτοιο άθλιο σενάριο.
Achilles Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Μπα, μπα, ξαναβάλαμε το παλιό αβατάρι status; Μέρα.
status Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Εμένα το λες; ;Ρ -------------------------- ο ναι :Ρ μπακ του δε ολντις..:Ρ
alexzzz Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Μιά άσχετη ερώτηση στο σχετικό θέμα:Γιατί όλα τα Topic με τα Αθλητικά κλειδώθηκαν? Γιατί με θέλουν στην παρέα τους... με τα αθλητικά ανοιχτά θα είχα 30 λογαριασμούς... --- Καλημερίζω τα παιδιά!!!
Vatos_locos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Καλημέρα! Έλεος ρε φίλε Vatos τι μου το θύμησες πρωί πρωί? Είχα πάει και cinema πρεμιέρα τρομάρα μου! Από τις χειρότερες ταινίες EVER. Απορώ πως δέχτηκαν να παίξουν οι ηθοποιοί με τέτοιο άθλιο σενάριο. καληνύχτα παιδιά δεν ξέρω papahlamidas εγώ απλά δεν είχα κόσμο στο μαγαζί και την βρήκα εύκαιρη τελικά έπρεπε να δω το the happening που ήταν και αυτό εύκαιρο καληνύχτα σε εμάς τους true insomniac όχι σαν εσάς του φλώρους που κάθεστε πρωί πρωί ( προσπαθώ να δικαιολογήσω το καμένος τώρα μην δίνετε σημασία )
alexzzz Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Καληνύχατα ντίκι... Πολύ Στάτους (τον κουμπάρο... όχι το περιοδικό) διαβάζω τώρα τελε... την άκουσε το αφεντικό μου πάλι.
status Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Καληνύχατα ντίκι... Πολύ Στάτους (τον κουμπάρο... όχι το περιοδικό) διαβάζω τώρα τελε... την άκουσε το αφεντικό μου πάλι. λολ ρε λάμερακο..:Ρ εγώ διαβάζω εργατικό δίκαιο:Ρ
alexzzz Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 λολ ρε λάμερακο..:Ρ εγώ διαβάζω εργατικό δίκαιο:Ρ καλά δεν σε φτάνω... αλλά έχω βάλει αφίσα σου πάνω από το κρεβάτι μου και κάθε βράδυ λέω "όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω σαν τον Στάτους"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.