Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είπα μια μέρα να σε αφήσω στην ησυχία σου, αλλά από την άλλη, μια φορά που το έκανα ανησύχησες και μου έστελνες pm γιατί δεν ασχολήθηκα μαζί σου. :whistle:

Μάλλον τα τραβάει ο οργανισμός σου. :P

Δημοσ.
Είπα μια μέρα να σε αφήσω στην ησυχία σου, αλλά από την άλλη, μια φορά που το έκανα ανησύχησες και μου έστελνες pm γιατί δεν ασχολήθηκα μαζί σου. :whistle:

Μάλλον τα τραβάει ο οργανισμός σου. :P

δεν έστειλα γιατί δεν ασχολήθηκες... έστειλα όταν μιλήσαμε και ήσανε κρύος... έχει διαφορά

Δημοσ.

Πω πω,γιάφκα γίναμε κοτέτσι :Ρ

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Την έκανε πάλι την καλή τη πράξη ο...να μην τον χαρακτηρίσω...!

Δημοσ.
για τι πράμα μιλάς, ρα;

Για να δείξει ότι έχει υπάλληλο γυναίκα κλπ αντί να πάω εγώ μαζί του στον πελάτη πήρε την κοπέλα, για να δείξει καλό πρόσωπο...και εντάξει σκαμπάζει πράγματα αλλά όχι και τόσα...κ είμαστε στα τηλέφωνα τώρα και δεν έχουμε άλλη δουλειά να κάνουμε από το να φαινόμαστε στον πελάτη ότι δε ξέρουμε τη τύφλα μας.

Δημοσ.

ο κουμπάρος μου θυμίζει μια διαφήμιση στον Σκαϊ για κάτι πυροσβέστες, αστυνομικούς κτλ... που λέει "δεν ξέρω αν θα γυρίσω σπίτι σήμερα"

Δημοσ.
εσύ ρε ταλέντο...

Μα έχω εκνευριστή ρε φίλε...δηλαδή ήμαρτον τι μου κάνει άθεος άνθρωπος είμαι..για να κοιτάει το κώλο της και να σπαταλάμε εταιρικό χρόνο..τι αντιεπαγγελματίας θεε μου.

Δημοσ.

Aπό άλλο τοπικ:

αντε να καταργηθεί τελείως το ρημαδόμάθημα.Η να διαλέγει ο καθένας ένα κοινωνικοπολιτικό θέμα πχ διαφορές αναρχικών του 37-67, η θέση της γυναίκας στα κείμενα του Προυντόν και του Μπακούνιν και σύγκριση με το φασιστικό καθεστώς ή φοιτητές ιατρικής 1897-φοιτητές ιατρικής 2009. Ομοιότητες κ διαφορές. Πάει ο άλλος μου παπαγαλίζει μια παράγραφο, που κολλάει παντού και γράφει 20.

Εγώ απλώς προσκυνώ. :-)

Δημοσ.

Καλησπέρα είπα; Δεν είπα...

Καλησπέρα :D

Κανείς άλλος που να περιμένει την άνοιξη;

Ααααααααααααααααα!

Και μη ξεχνιόμαστε! Φτάνει η μέρα για να τεθεί σε εφαρμογή το πμ που εστάλει πολύ καιρό πρίν ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...