alexzzz Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Μην δίνεις τροφή για fixed. "έλα... έλα αγόρι μου... έλα... έλα έχει oreo"
Achilles Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Είπα μια μέρα να σε αφήσω στην ησυχία σου, αλλά από την άλλη, μια φορά που το έκανα ανησύχησες και μου έστελνες pm γιατί δεν ασχολήθηκα μαζί σου. Μάλλον τα τραβάει ο οργανισμός σου.
alexzzz Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Είπα μια μέρα να σε αφήσω στην ησυχία σου, αλλά από την άλλη, μια φορά που το έκανα ανησύχησες και μου έστελνες pm γιατί δεν ασχολήθηκα μαζί σου. Μάλλον τα τραβάει ο οργανισμός σου. δεν έστειλα γιατί δεν ασχολήθηκες... έστειλα όταν μιλήσαμε και ήσανε κρύος... έχει διαφορά
Achilles Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 δεν έστειλα γιατί δεν ασχολήθηκες... έστειλα όταν μιλήσαμε και ήσανε κρύος... έχει διαφορά Μερικοί το προτιμούν καυτό.
status Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Πω πω,γιάφκα γίναμε κοτέτσι :Ρ ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Την έκανε πάλι την καλή τη πράξη ο...να μην τον χαρακτηρίσω...!
alexzzz Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Την έκανε πάλι την καλή τη πράξη ο...να μην τον χαρακτηρίσω...! για τι πράμα μιλάς, ρα;
status Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 για τι πράμα μιλάς, ρα; Για να δείξει ότι έχει υπάλληλο γυναίκα κλπ αντί να πάω εγώ μαζί του στον πελάτη πήρε την κοπέλα, για να δείξει καλό πρόσωπο...και εντάξει σκαμπάζει πράγματα αλλά όχι και τόσα...κ είμαστε στα τηλέφωνα τώρα και δεν έχουμε άλλη δουλειά να κάνουμε από το να φαινόμαστε στον πελάτη ότι δε ξέρουμε τη τύφλα μας.
alexzzz Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 ο κουμπάρος μου θυμίζει μια διαφήμιση στον Σκαϊ για κάτι πυροσβέστες, αστυνομικούς κτλ... που λέει "δεν ξέρω αν θα γυρίσω σπίτι σήμερα"
status Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 εσύ ρε ταλέντο... Μα έχω εκνευριστή ρε φίλε...δηλαδή ήμαρτον τι μου κάνει άθεος άνθρωπος είμαι..για να κοιτάει το κώλο της και να σπαταλάμε εταιρικό χρόνο..τι αντιεπαγγελματίας θεε μου.
Chrisxxx Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Aπό άλλο τοπικ: αντε να καταργηθεί τελείως το ρημαδόμάθημα.Η να διαλέγει ο καθένας ένα κοινωνικοπολιτικό θέμα πχ διαφορές αναρχικών του 37-67, η θέση της γυναίκας στα κείμενα του Προυντόν και του Μπακούνιν και σύγκριση με το φασιστικό καθεστώς ή φοιτητές ιατρικής 1897-φοιτητές ιατρικής 2009. Ομοιότητες κ διαφορές. Πάει ο άλλος μου παπαγαλίζει μια παράγραφο, που κολλάει παντού και γράφει 20. Εγώ απλώς προσκυνώ.
andreapaog328 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 προς πατρινούς...τι ώρα ανοίγουν τα μαγαζιά αύριο το απόγευμα? (ανοίγουν?)
klainmaingr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα είπα; Δεν είπα... Καλησπέρα Κανείς άλλος που να περιμένει την άνοιξη; Ααααααααααααααααα! Και μη ξεχνιόμαστε! Φτάνει η μέρα για να τεθεί σε εφαρμογή το πμ που εστάλει πολύ καιρό πρίν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.