Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κανονικά πρέπει να βγει σαν να χρησιμοποιείς ευρυγώνιο. Μάλλον είσαι υπερβολικά κοντά και στην κάνει κυκλική ή πετυχαίνεις το κολλάζ αλλά θέλει stretch.

χμμμ ναι :fear: στα ελληνικά ? :rolleyes:

τεσπα θα δοκιμάσω καμιά 100αριά φορές ακόμα και θα καταφέρω να μαθω να βγάζω καλές :P

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δοκίμασε πρώτα με φώτο σε ανοιχτό χώρο (απόσταση). Βγες στο μπαλκόνι, στον δρόμο και τράβα μερικές. Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς;

Δημοσ.

Αλάνια, πως μπορείς να δεις σε ένα θέμα με 3 αστεράκια π.χ ποιός ψήφισε και πόσο έβαλε??? (Χωρίς φυσικά να ψάχνεις μία μία τις σελίδες)

Δημοσ.
Δοκίμασε πρώτα με φώτο σε ανοιχτό χώρο (απόσταση). Βγες στο μπαλκόνι, στον δρόμο και τράβα μερικές. Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς;

τις camera :P μόνο να τραβάω ss ξέρω και να ανοίγω το photoshop και να το κοιτάω :P

Δημοσ.
τις camera :P μόνο να τραβάω ss ξέρω και να ανοίγω το photoshop και να το κοιτάω :P

Άστο, μάθε καλύτερα τάβλι. :P

Πάρε ένα πρόγραμμα της προκοπής να κάνεις δουλειά.

Αλάνια, πως μπορείς να δεις σε ένα θέμα με 3 αστεράκια π.χ ποιός ψήφισε και πόσο έβαλε??? (Χωρίς φυσικά να ψάχνεις μία μία τις σελίδες)

Εισηγήσου στον Hal να σε κάνει mod-smod, γιατί νομίζω ότι δεν έχουμε τέτοια προνόμια εμείς οι κοινοί θνητοί. :-D

Δημοσ.
Καθε Σαββατο δεν εβαζε τσοντες το ΣΚΑΙ?

Βαζει και τις Τεταρτες τωρα?

:-D

Σήμερα είχε μπαλαρίνες Liopyra. Πιάστηκε ο καρπός του διαιτητή να κάνει στον Diogo "σήκω" :lol::lol::lol:

Δημοσ.
Εισηγήσου στον Hal να σε κάνει mod-smod, γιατί νομίζω ότι δεν έχουμε τέτοια προνόμια εμείς οι κοινοί θνητοί. :-D

Πάω... Αν και η εξουσία με τρελαίνει. Θα αρχίσω να μοιράζω μπαν χωρίς λόγο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...