Vatos_locos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Κανονικά πρέπει να βγει σαν να χρησιμοποιείς ευρυγώνιο. Μάλλον είσαι υπερβολικά κοντά και στην κάνει κυκλική ή πετυχαίνεις το κολλάζ αλλά θέλει stretch. χμμμ ναι στα ελληνικά ? τεσπα θα δοκιμάσω καμιά 100αριά φορές ακόμα και θα καταφέρω να μαθω να βγάζω καλές
Achilles Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δοκίμασε πρώτα με φώτο σε ανοιχτό χώρο (απόσταση). Βγες στο μπαλκόνι, στον δρόμο και τράβα μερικές. Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς;
Sellers Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Αλάνια, πως μπορείς να δεις σε ένα θέμα με 3 αστεράκια π.χ ποιός ψήφισε και πόσο έβαλε??? (Χωρίς φυσικά να ψάχνεις μία μία τις σελίδες)
Vatos_locos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δοκίμασε πρώτα με φώτο σε ανοιχτό χώρο (απόσταση). Βγες στο μπαλκόνι, στον δρόμο και τράβα μερικές. Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς; τις camera μόνο να τραβάω ss ξέρω και να ανοίγω το photoshop και να το κοιτάω
frenzy Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 είσαι πολύ κοντά απ' ότι είδα στο άλλο θέμα. Τράβα στο σαλόνι
Achilles Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 τις camera μόνο να τραβάω ss ξέρω και να ανοίγω το photoshop και να το κοιτάω Άστο, μάθε καλύτερα τάβλι. Πάρε ένα πρόγραμμα της προκοπής να κάνεις δουλειά. Αλάνια, πως μπορείς να δεις σε ένα θέμα με 3 αστεράκια π.χ ποιός ψήφισε και πόσο έβαλε??? (Χωρίς φυσικά να ψάχνεις μία μία τις σελίδες) Εισηγήσου στον Hal να σε κάνει mod-smod, γιατί νομίζω ότι δεν έχουμε τέτοια προνόμια εμείς οι κοινοί θνητοί.
liopyr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Καθε Σαββατο δεν εβαζε τσοντες το ΣΚΑΙ? Βαζει και τις Τεταρτες τωρα?
Vatos_locos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 μήπως να βάλω linux ? θα βάλω την αδερφή μου να βγάλει ρε ( γραφίστας ) και θα σας πω οτι την έβγαλα εγώ
kosmasgr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Καθε Σαββατο δεν εβαζε τσοντες το ΣΚΑΙ?Βαζει και τις Τεταρτες τωρα? Σήμερα είχε μπαλαρίνες Liopyra. Πιάστηκε ο καρπός του διαιτητή να κάνει στον Diogo "σήκω" :lol:
Sellers Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Εισηγήσου στον Hal να σε κάνει mod-smod, γιατί νομίζω ότι δεν έχουμε τέτοια προνόμια εμείς οι κοινοί θνητοί. Πάω... Αν και η εξουσία με τρελαίνει. Θα αρχίσω να μοιράζω μπαν χωρίς λόγο.
firewalker Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/3_(number)
evabb Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 και μεις την π@υστίτσα. ουστ ρε παμε μια διατα μαζι
Achilles Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Σε αφήνω μόνη σου να τραβιέσαι. Έχασα 10 κιλά και κάνω διάλειμμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.