evabb Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 ... είπε ο άπλυτος, αξύριστος, παρθένος κνίτης ειπε το απαλευτο ανεραστο καρφι. (κατουρα και λιγο) just for the record Δεν κωλοσα να δωσω παννεληνιες, ηταν επιλογη, δευτερον ειμαι 21, τριτον αυτο που εκανα ηταν 10 φορες πιο δυσκολο απο το να δωσω πανελληνιες αλλα εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια λες, τεταρτον αμα δεν ξερεις το συστημα εδω μην μιλας, και πεμπτον το μαλλι μου ειναι σουπερ
firewalker Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Εδώ γιατί δεν παίζει... soturin αν είσαι σε Linux κάνε μια δοκιμή.
Achilles Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Αφήστε τον ομνι να γράψει ότι θέλει. Σεβαστείτε την κατάστασή του, δεν μπορεί να μιλήσει γιατί είναι μπουκωμένος.
Toufas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 ευα βαλε με στο msn ομνι ποσα μαθηματα χρωστας και ποσα θα πρεπε να εχεις περασει μεχρι τωρα?
evabb Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Αφήστε τον ομνι να γράψει ότι θέλει. Σεβαστείτε την κατάστασή του, δεν μπορεί να μιλήσει γιατί είναι μπουκωμένος. τελικα εσενα σε αγαπαω πολυ :-D:-D
Achilles Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Εδώ γιατί δεν παίζει... soturin αν είσαι σε Linux κάνε μια δοκιμή. Βάλε windows. :lol:
teo64x Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 ευα βαλε με στο msn Εύα βάλε με και μένα. (Τώρα που κληρώνει, δηλαδή.)
Achilles Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 τελικα εσενα σε αγαπαω πολυ :-D:-D Με σκλαβώνεις.
evabb Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Εύα βάλε με και μένα. (Τώρα που κληρώνει, δηλαδή.) λολ ρε :lol: ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** ευα βαλε με στο msn ομνι ποσα μαθηματα χρωστας και ποσα θα πρεπε να εχεις περασει μεχρι τωρα? χα παρα πολυ καλη ερωτηση
evabb Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 δεν κανω πλακα εγω παντως. ανοιξε το το ριμαδι κιολας να δεις οτι σε εκανα αντ
alexzzz Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Εδώ γιατί δεν παίζει... soturin αν είσαι σε Linux κάνε μια δοκιμή. Αχ φαΪρ.... είδες τι έπαθα... για αυτό μου άρεσε παλιά που μετά την πρωτοχρονιά ήμανε σπίτι μου... που τρέχω χειμωνιάτικα;
soturin Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Εδώ γιατί δεν παίζει... soturin αν είσαι σε Linux κάνε μια δοκιμή. Iceweasel doesn't know how to open this address, because the protocol (mms) isn't associated with any program. δυστυχώς.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.