teo64x Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 alex βρηκα το αμαξι σου When you see it, you'll shit bricks. Σιτ δεμ.
Toufas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 εχεις περασει πολλα στην καμπινα του? re χουμορ κανω
alexzzz Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Volvo f12 φίλε... μετά άρχισαν να βγαίνουν αυτά τα διαστημικά/ υπερυψωμένα fh....
soturin Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 alex βρηκα το αμαξι σου fixed (ελληνικοι χαρακτήρες)
ANHLIKOS Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Ρε π@@στη μου μου πήρε αρκετη ωρα να καταλαβω οτι υπαρχει και μια ροζ νταλικα εκει πισω! Τι να πω? Αυτο ειναι που λεμε σου δειχνουν το φεγγαρι και συ βλεπεισ το δαχτυλο!!
alexzzz Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Ρε π@@στη μου μου πήρε αρκετη ωρα να καταλαβω οτι υπαρχει και μια ροζ νταλικα εκει πισω! Τι να πω? Αυτο ειναι που λεμε σου δειχνουν το φεγγαρι και συ βλεπεισ το δαχτυλο!! Την πετρούλα την είδες τουλάχιστον ρε κρυφή ή κοιτούσες τον χάρτη της Ελλάδας;
Achilles Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Ρε π@@στη μου μου πήρε αρκετη ωρα να καταλαβω οτι υπαρχει και μια ροζ νταλικα εκει πισω! Τι να πω? Αυτο ειναι που λεμε σου δειχνουν το φεγγαρι και συ βλεπεισ το δαχτυλο!! Καλύτερα να βλέπεις το δάχτυλο παρά να το αισθάνεσαι... Που χάθηκες εσύ βρε ανήλικε;
firewalker Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Αχ φαΪρ.... είδες τι έπαθα... για αυτό μου άρεσε παλιά που μετά την πρωτοχρονιά ήμανε σπίτι μου... που τρέχω χειμωνιάτικα; Τι έπαθες; Σε πείραξε κανείς να τον ξεσκίσω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.