klainmaingr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Γιατί πότε δεν ήτανε chatroom? Paint.net συγκεκριμένα.. όχι photoshop και βλακείες. Αυτά κάτι άλλοι τα κάνουνε
klainmaingr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Λοιπόν ήρθε όντως η ώρα για ύπνο... Ελπίζω πως αύριο όταν θα φτάσω αργοπορημένος στη δουλειά, θα δώ και άλλους στο αποκριάτικο πνεύμα..
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Χμ... chätröom èxéι kätàντήσει I ηθελα να πω ΑΑΑααααααχαχαχααχχαχα ωραια κοπελια welcome! Τι λες αυριο παμε για καφε?
dark_banishing Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σου αλέτζο. Μπήκα και εγώ στο κόλπο
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Αφου εσυ ΕΙΣΑΙ η λιλιθ, δε κανει να χαιρετας τον εαυτο σου! Εμαθα παρασκευη βραδυ βγαινουμε ε?
aledjo Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Τι λες αυριο παμε για καφε? ειπα, οποιος θελει pm me... αχχχχ παει χαθηκανε οι αντρες!
liopyr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Μαγκες εχω προβλημα. Ερχομουν Αθηνα, και οπως ημουν μεσα στο καραβι, ηρθε μια τυπισσα και μου λεει να μου παρει πιπα. Εγω ομως δεν καπνιζω. Τι να της πω για να της πιασω κουβεντα μπας και προχωρησει καθολου το πραμα?
aledjo Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Μαγκες εχω προβλημα.Ερχομουν Αθηνα, και οπως ημουν μεσα στο καραβι, ηρθε μια τυπισσα και μου λεει να μου παρει πιπα. εγω ημουν βρε!
Toufas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 παντως παιδια εχετε αργησει αυτα τα κανα εδω μεσα πριν χρονια ο παλιοοοοοος
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Μαγκες εχω προβλημα.Ερχομουν Αθηνα, και οπως ημουν μεσα στο καραβι, ηρθε μια τυπισσα και μου λεει να μου παρει πιπα. Εγω ομως δεν καπνιζω. Τι να της πω για να της πιασω κουβεντα μπας και προχωρησει καθολου το πραμα? Ενα πουλακι μου λεει οτι θα σου απαντησει ο alexzzz
soturin Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Μαγκες εχω προβλημα.Ερχομουν Αθηνα, και οπως ημουν μεσα στο καραβι, ηρθε μια τυπισσα και μου λεει να μου παρει πιπα. Εγω ομως δεν καπνιζω. Τι να της πω για να της πιασω κουβεντα μπας και προχωρησει καθολου το πραμα? μπορεί οι κριτικοί να είναι χίλια μυρια αλλά τουλάχιστον δεν είναι αδερφές. Αλλά δε μπορεί, κάποια επιχείρηση, χωράφι θα χει ο πατέρας σου. όλοι ματσωμένοι είστε. Πες της εχω λεφτουδακια, είσαι που εισαι κακομαθημενο και πας ταξιδια απο δω κι απο κει, πήδα και λιγο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.