klainmaingr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Και μη με εκθέτεις ρε με το blog Ακόμα υπο κατασκευή είναι..
frenzy Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 εγώ μόλις τελείωσα 1 καράφα φίλτρου (5 large φλυτζάνια). Κ-κ-κ-κ κα-λ-λ-ημ-ε-ε-ερα
pappous_soulis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Καλημέρα frenzy. Παρακαλώ μόνο μην σπαμμάρεις.
klainmaingr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Ααααα εσυ ο αποπάνω θα με χρειαστείς γιατί έχω κάτι δικαστικά μπλεξίματα με ένα θείο μου..
alexzzz Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 ε μετά τα περσινά με διπλούς λογαριασμούς κι όλαςκαιρός ήταν να τον πιάσουν οι ντροπές καλημέρα alexzzz και λοιποί Καλημέρα... πάμε να φτιάξουμε καμιά ροζ φωτό για τον πόντιο; Θα σε απαλλάξω φίλτατε alexzzz απο την υποχρέωσή του να ποστάρεις στο insomnia και θα σου βγουν πιο εύκολα. ξεκίνα να ρίχνεις εικονικά μπαν ρε... καμπαν- καμπαν- φισπίου Κλάιν πάντως πολύ καλή η δουλειά που ξεκινήσαμε χθές ε; τέλειο είναι αλέκο... και πάντα ήθελα να σου πω ότι σε θαυμάζω, σε έχω σε μεγάλη εκτίμηση και θέλω να σου μοιάσω... Αφού όταν τ'ανοιξα τα έχασα. Πρωινό brainfuck. εγώ ακόμα μπερδέυομαι... Και μη με εκθέτεις ρε με το blog Ακόμα υπο κατασκευή είναι.. ότι έκανες- έκανες.... τώρα μόνο ποστινγκ
frenzy Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 έχετε ξεφύγει ΟΛΟΙ. Ο soturin όμως είναι μες στο πετσί του ρόλου
status Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 έχετε ξεφύγει ΟΛΟΙ. Ο soturin όμως είναι μες στο πετσί του ρόλου μμμμ κρύε..σε λίγο θα μας πεις ότι είμαστε και για δέσιμο :Ρ
klainmaingr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 status/thresh εσύ πρέπει να αναλώνεσαι κατα βάση σε facepalm.jpg Κλάιν πάλι ρόζ φώτο ρε; Για πόσα χρόνια ακόμα... Για πόσα;
klainmaingr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Επίσης να πω οτι δέν είχαμε σχολιασμό του event απο επίσημα μοντερατόρικα πληκτρολόγια.
alexzzz Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Κλάιν πάλι ρόζ φώτο ρε; Για πόσα χρόνια ακόμα... Για πόσα; μέχρι να τελέ τα καρναβάλια... ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Επίσης να πω οτι δέν είχαμε σχολιασμό του event απο επίσημα μοντερατόρικα πληκτρολόγια. τι να πουν όταν βλέπουν αυτό τον παιδότοπο... ;;;
status Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 status/thresh εσύ πρέπει να αναλώνεσαι κατα βάση σε facepalm.jpg Κλάιν πάλι ρόζ φώτο ρε; Για πόσα χρόνια ακόμα... Για πόσα; γιατί ρε τι έκανα; ;Ρ ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Κατ απαίτηση ..:ρ ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Και γιατί ρε ρεμάλια να κάνω εγώ τον μουγκό; :Ρ
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Τι έχετε κάνει εδώ μέσα ρε! Ποτε θα βγουμε εμεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.