Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Που το ξές ρε κλάιν οτι θα κατέβω Λάρισα;

Έχω κάτι δουλίτσες αλλα μια βόλτα απο τα χίλια χείλια θα την κάνω.. Έμαθα τραγουδάει μια νέα κοκώνα ανερχόμενη..

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τώρα που έφυγε mac-ριά το mac σκέφτομαι να πάρω ένα netbook. Έχετε τίποτα της προκοπής να προτείνετε; Μήπως να γράψω λίγο στο blog μου;

τώρα όχι αλλά μόλις τελειώσει μια δουλειά που ετοιμάζει ο Αλέκος θα το χρειαστεί...

Δημοσ.
ΧΑαχαχχα όπως κάνουν τα παιδάκια.. "μπαμ μπαμ σε σκότωσα πέσε κάτω!!" έτσι κ εσύ "μπαν μπαν σε έκαν μπαν βγες έξω" :Ρ
Xαχα.Ναι =ρ

Κλάην και άλεξ,το χοντρύνατε.Αλλάξατε ΚΑΙ υπογραφές.

Αυτό το ΞΕΡΕΤΕ ότι αντιβαίνει τους κανόνες του φόρουμ.Έτσι, έτσι???

Ένα μπαν από το 1/4 του εαυτού μου και άλλο ένα από ένα άλλο 1/4.

Δημοσ.
Που το ξές ρε κλάιν οτι θα κατέβω Λάρισα;

Έχω κάτι δουλίτσες αλλα μια βόλτα απο τα χίλια χείλια θα την κάνω.. Έμαθα τραγουδάει μια νέα κοκώνα ανερχόμενη..

το αππλε στόρ στην Λάρισα που είναι;

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Xαχα.Ναι =ρ

Κλάην και άλεξ,το χοντρύνατε.Αλλάξατε ΚΑΙ υπογραφές.

Αυτό το ΞΕΡΕΤΕ ότι αντιβαίνει τους κανόνες του φόρουμ.Έτσι, έτσι???

Ένα μπαν από το 1/4 του εαυτού μου και άλλο ένα από ένα άλλο 1/4.

γιατί είναι παράνομες οι αλλαξουπογραφές;

Δημοσ.

μια ερώτηση

το να αντιγραψεις απο γκόμενα, εντάξει, στ αρχίδια σου. Αλλά πιστεύεται ότι η αντιγραφη απο φιλο ειναι λιγο αδικη? βασικά δε με νοιαζει γιατι το παιδι καθε μερα με τα λεφτα και τον καφε στο χερι ειναι, κλασσικό θυμα-μαμοθρεφτο αλλά απλά το συζητουσα με κατι φιλαρακια και αναρωτηθηκαμε γενικα περι αδικιας, όπως το να μπορει ενας τυπος να κουμανταρει σε ανα φορουμ χωρις να χει κανει τιποτα στη ζωη του η να μπορουν οι γαλλοι να σου η λενε. Οι γαλλοι που δεν έχουν νικήσει ούτε έναν πόλεμο ποτε άρα είναι αδερφές και φλώροι και στο κάτω κατω δεν έπαθε κατι ο αλλος που αντεγραψα, τουλαχιστον δε τον καρφωσα σα τη μαλάκω δίπλα μου

Δημοσ.
μια ερώτηση

το να αντιγραψεις απο γκόμενα, εντάξει, στ αρχίδια σου. Αλλά πιστεύεται ότι η αντιγραφη απο φιλο ειναι λιγο αδικη? βασικά δε με νοιαζει γιατι το παιδι καθε μερα με τα λεφτα και τον καφε στο χερι ειναι, κλασσικό θυμα-μαμοθρεφτο αλλά απλά το συζητουσα με κατι φιλαρακια και αναρωτηθηκαμε γενικα περι αδικιας, όπως το να μπορει ενας τυπος να κουμανταρει σε ανα φορουμ χωρις να χει κανει τιποτα στη ζωη του η να μπορουν οι γαλλοι να σου η λενε. Οι γαλλοι που δεν έχουν νικήσει ούτε έναν πόλεμο ποτε άρα είναι αδερφές και φλώροι και στο κάτω κατω δεν έπαθε κατι ο αλλος που αντεγραψα, τουλαχιστον δε τον καρφωσα σα τη μαλάκω δίπλα μου

μαλάκα αλήθεια... αν δεν σου παίρνει πολύ ώρα για να τα σκεφτείς όλα αυτά να αρχίσεις να ανησυχείς

Δημοσ.
μια ερώτηση

Ξέρεις κάτι?

Έχεις δίκιο μαν.Είσαι λογικός.

Αλλά τώρα πρέπει να σε σκοτώσω.

Δημοσ.

Τώρα που το σκέφτομαι θα πάρω τον κολλητό τον Manuel για καφεδάκι στη Λάρισα..

Θα ξέρει σίγουρα που είναι και το apple store..

Antonl και συ paint.net ρε? Τα σπάει :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...