soturin Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 μαλάκα αλήθεια... αν δεν σου παίρνει πολύ ώρα για να τα σκεφτείς όλα αυτά να αρχίσεις να ανησυχείς όχι ρε, το κόλπο είναι μην σκέφτεσαι. Γιατί τότε υπάρχει κίνδυνος να έχει λογική σοβαρά τώρα ποια... avatars θα κατέβουν λάρισα και πότε; Εγώ θα είμαι μέχρι κυριακή (έχουμε και κάτι σκουλήκια να λιώσουμε )
alexzzz Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 όχι ρε, το κόλπο είναι μην σκέφτεσαι. Γιατί τότε υπάρχει κίνδυνος να έχει λογική φοβάμαι μην εθιστείς... σοβαρά τώρα ποια... avatars θα κατέβουν λάρισα και πότε; Εγώ θα είμαι μέχρι κυριακή (έχουμε και κάτι σκουλήκια να λιώσουμε ) ο Αλέκος μπορεί να κατέβει την Δευτέρα... το πιο πιθανό είναι να γίνει στην Λαμία η δουλειά αλλά θα δούμε... (έτσι μου είπε στο msn που σπάνια μπαίνει )
washcloud Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 μια ερώτηση το να αντιγραψεις απο γκόμενα, εντάξει, στ αρχίδια σου. Αλλά πιστεύεται ότι η αντιγραφη απο φιλο ειναι λιγο αδικη? βασικά δε με νοιαζει γιατι το παιδι καθε μερα με τα λεφτα και τον καφε στο χερι ειναι, κλασσικό θυμα-μαμοθρεφτο αλλά απλά το συζητουσα με κατι φιλαρακια και αναρωτηθηκαμε γενικα περι αδικιας, όπως το να μπορει ενας τυπος να κουμανταρει σε ανα φορουμ χωρις να χει κανει τιποτα στη ζωη του η να μπορουν οι γαλλοι να σου η λενε. Οι γαλλοι που δεν έχουν νικήσει ούτε έναν πόλεμο ποτε άρα είναι αδερφές και φλώροι και στο κάτω κατω δεν έπαθε κατι ο αλλος που αντεγραψα, τουλαχιστον δε τον καρφωσα σα τη μαλάκω δίπλα μου afentikurin7 , υποκλίνομαι Τώρα που το σκέφτομαι θα πάρω τον κολλητό τον Manuel για καφεδάκι στη Λάρισα..Θα ξέρει σίγουρα που είναι και το apple store.. Antonl και συ paint.net ρε? Τα σπάει Να πάρετε και κανένα αξεσουάρ για το εργαλείο Ναι ρε συ Paint.NET ftw...Tribute to wash. Μου έλειψε τόσο καιρό
alexzzz Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Να πάρετε και κανένα αξεσουάρ για το εργαλείο MAC-ΡΙΑΑΑΑΑ... MAC-ΡΙΑΑΑΑΑΑΑααααΑΑΑΑααα!!!!! ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** One model, five aging looks
klainmaingr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Klain και σύ καμμένος απο mac? Αφού είσαι fan του iphone και της apple ωρέ... Όντως δευτέρα θα κατέβω για δουλειές... Σοτουρινίδη κάτσε μέχρι τη δευτέρα να με πείς και όλες τις υπόλοιπες σκέψεις σου για τους γάλλους.
alexzzz Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Klain και σύ καμμένος απο mac? Αφού είσαι fan του iphone και της apple ωρέ...Όντως δευτέρα θα κατέβω για δουλειές... Σοτουρινίδη κάτσε μέχρι τη δευτέρα να με πείς και όλες τις υπόλοιπες σκέψεις σου για τους γάλλους. όχι όσο εσύ... γιατί εγώ είμαι γραμμένος και στο apple fans group
klainmaingr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Με εκείνα τα foofbags τι γίνεται έχουμε κάνα νέο;
SCORPIO777 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 τι φτιαξατε εδω ρε αθεοφοβοι. χανει η μανα το παιδι,και το παιδι τη μανα.
soturin Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 λογικά από δευτέρα αρχίζουμε εξάμηνο, οπότε αν έχετε όρεξη για βόλο...
klainmaingr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 soturinko7 ένα πεινιρλί πατάτες ουγγαρέζα απο το rainbow θα το έτρωγα ευχαρίστως...
Chrisxxx Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 τι φτιαξατε εδω ρε αθεοφοβοι. χανει η μανα το παιδι,και το παιδι τη μανα. Αμα δε σ'αρεσει πιες καφ.... εεεεεεε, βάλε λίνουξ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.