alexzzz Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Με εκείνα τα foofbags τι γίνεται έχουμε κάνα νέο; Ψάχνω τα email μου και δεν βρίσκω τίποτα... σαν να είμαι άσχετος με την υπόθεση Βλακείες του κλάιν τι έκανα πάλι; αυτό δεν είναι τίποτα...κάτσε να πάρει χαμπάρι ο περαδώθες τί γίνεται εδώ, να σου πω εγώ looks 1 sec after noticing 2 secs after noticing 3 secs after noticing 4 secs after noticing 5 secs after noticing 6 sex after noticing το κάνεις όλο και καλύτερο... τα μπαν θα υπερβαίνει τα 100 χρόνια Πάντως παρατηρώ οτι με τη νέα μου στολή έχω περισσότερη όρεξη για γράψιμο...Ωστέ αυτό ήταν το μυστικο σου πόστη!! αυτό- βρίζεσαι; μυστήριο πλάσμα... --- σας γράφω από το σπίτι... σχόλασα.... το βράδυ τσίκνισμα... i want κότσι ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** εκανα μια πυρηνικη ομελετα σαν τον τούφα μιλάς...
status Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Πιες καφέ. Μην του περιορίζεις της επιλογές, μπορεί κάλλιστα να βάλει λίνουξ :Ρ
klainmaingr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Κλάιν αυτές οι τελίτσες είναι όντως σήμα κατατεθέν σου πάντως
alexzzz Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Κλάιν αυτές οι τελίτσες είναι όντως σήμα κατατεθέν σου πάντως θα προσέχω λοιπόν από εδώ και πέρα... ... ... ...
status Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 θα προσέχω λοιπόν από εδώ και πέρα... ... ... ... Συμφωνώ........ ................... ...................
alexzzz Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 κάτι τέτοιες ώρες θέλεις τον Ακίλις να κάνει εκείνα τα χυδαία σχόλια
status Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 εκανα μια πυρηνικη ομελετα Κάτι τέτοιο δηλαδή; συγγνώμη δεν έχω φώτοσοπ εδώ :Ρ
MsquitoPrincess Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 ειμαι σπιτι του τουφα για αυτο paredwse mode on:Θα σε κάνω μπαν για παραπληροφόρηση και δυσφήμιση πριγκηπικού μέλους της οικογένειας των κωνώπων. εντιτ το αβατάρ του παρεδώσε είναι πίσω στο βάθος,μην μπερδεύεστε =ρ
Toufas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 ακομα θυμαμαι το πρωτο pm που ειχα ανταλλαξει με τον παρεδωσε παντως :')
MsquitoPrincess Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Είναι γλυκιά η εξουσία...Τίγκα.Ακόμα κι όταν προσποιείσαι. έντιτ από πάνω γιούζερ βάλε "ruling the united kingdom",να περιορισθεί η σύγχισή μου =ρ
status Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Είναι γλυκιά η εξουσία... τσ τσ...παρεδωσιακέ τύπε..:ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.