little loulou Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Πιες καφέ. :-( το`χω διαβασει πανω απο 800 φορες αυτο το πραγμα δυο μερες τωρα.. δεν λεει συνεχεια μονο αυτο ο κρις,,
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 btw κρις κι εγω ειπα κατι για θανατο αλλα ΔΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΠΙΩ ΚΑΦΕΕΕΕ!! ουααα πως θα το βγαλω σερι? οχι πες μου, πώς?!
little loulou Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 :mad: Θες να τον κάνεις εσύ; :p μπα..πιο ευκολο μου ειναι να κανω εσενα..ποσταρω συνεχεια μια εικονα που να δειχνει καποιον να κραταει το κεφαλι του και να δυσανασχετει η γραφω..obvious____is obvious:p:p
teo64x Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 μπα..πιο ευκολο μου ειναι να κανω εσενα..ποσταρω συνεχεια μια εικονα που να δειχνει καποιον να κραταει το κεφαλι του και να δυσανασχετει η γραφω..obvious____is obvious:p:p Μου τσακίζει την καρδιά το γεγονός ότι, όντας τόσο καιρό στο φόρουμ, δεν κατάφερες τελικά να συλλάβεις ούτε στο ελάχιστο την πολυπλοκότητα του γεμάτου ευαισθησίες εσωτερικού μου κόσμου.
little loulou Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Μου τσακίζει την καρδιά το γεγονός ότι, όντας τόσο καιρό στο φόρουμ, δεν κατάφερες τελικά να συλλάβεις ούτε στο ελάχιστο την πολυπλοκότητα του γεμάτου ευαισθησίες εσωτερικού μου κόσμου. :lol::lol: κοψε το τσιγαρο τοτε..
klainmaingr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Κλάιν... Αυτό ήρθε σε μένα κατα λάθος ωρέ.. Δεν ξέρω κάτι ξένα γράφει.. Μάλλον για σένα πήγαινε. Hi George, please accept our apologies. i'll arrange the missing 3x BAS to be sent this week. i expect the person packing (foof herself) missed the number 4 in the qty column. i'll reprimand her as soon as she gets home. You'll get another order confirmation. Thanks for your understanding - dirtymouse Α... Χίκ...
little loulou Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 obvious tough guy is obvious.. αυτοι οι αγγλικοι χαρακτηρες..μου χαλανε την ατακα!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 tip: βαζε ενα ελληνικο ο αντι για αγγλικο να δεις που μετα θα το δεχεται χοχο
freedubus Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Νομιζα οτι μονο το δικο μου πισι χαλασε, αλλά βλέπω κι εδώ δεν ειναι καλύτερα τα πραγματα. Τι έπαθαν οι εικονες, υπογραφές κλπ; Μηπως η κνίσα απο τα σφαγια της τσικνοπεμπτης δεν αρεσε στους θεούς και μας στελνουν σκατά τώρα;
frenzy Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 καλημέρα freedubus, μετακόμισες βλέπω, ή άλλαξε η γειτονιά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.