little loulou Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 κι ερωτω τωρα εγω..γιατι το ποσταρες?για να μας δειξεις το αθλιο σχολιο που εκανε καποιος η για να συνειδητοποιησουμε πως πρεπει να προσεχουμε πως μιλαμε στον συνανθρωπο μας και να τον σεβομαστε γιατι ποτε δεν ξερεις ποσο πολυ μπορει να τον πληγωσει ενα σχολιο σου..
frenzy Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 κι ερωτω τωρα εγω..γιατι το ποσταρες?για να μας δειξεις το αθλιο σχολιο που εκανε καποιος η για να συνειδητοποιησουμε πως πρεπει να προσεχουμε πως μιλαμε στον συνανθρωπο μας και να τον σεβομαστε γιατι ποτε δεν ξερεις ποσο πολυ μπορει να τον πληγωσει ενα σχολιο σου.. Αυτό το είχε ποστάρει πέρυσι ο τούφας ή ο παππούς αν θυμάμαι καλά.
teo64x Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 κι ερωτω τωρα εγω..γιατι το ποσταρες? Εδώ η απάντηση: για να μας δειξεις το αθλιο σχολιο που εκανε καποιος
teo64x Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Τι παίζει με αυτό το 4chan? Εδώ η απάντηση:
MsquitoPrincess Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 κι ερωτω τωρα εγω..γιατι το ποσταρες? Εδώ η απάντηση:...και για να γελάσουμε λίγο..
alexzzz Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Χρειάζομαι το avatar του firewalker χωρίς την μάσκα και όχι για να ντυθώ... όποιος μπορεί ας κάνει ένα καλό μέχρι να πάω σπίτι να το έχω... ευχαριστώ
teo64x Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Χρειάζομαι το avatar του firewalker χωρίς την μάσκα και όχι για να ντυθώ... όποιος μπορεί ας κάνει ένα καλό μέχρι να πάω σπίτι να το έχω... ευχαριστώ Μπες και τράβα το (screenshot). http://earth.google.com/
washcloud Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 http://forum.thaidvd.net/uploads/av-478.jpg και σε gif (χωρίς αμμωνία) http://smiley-msn.com/Gif-Anime/Espace/Globe//16-Smiley-msn.com-Globe.gif
little loulou Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 ...και για να γελάσουμε λίγο.. δεν αστειευονται με τετοια θεματα..
teo64x Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 δεν αστειευονται με τετοια θεματα.. No, I really think they do. Τουλάχιστον εκεί.
MsquitoPrincess Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 δεν αστειευονται με τετοια θεματα.. Υποκειμενικό.Δεν την ήξερα οπότε δεν μπορώ να συγκινηθώ για παραπάνω από 3 δευτερόλεπτα.Γούστα =)
million_voices Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 κι ερωτω τωρα εγω..γιατι το ποσταρες?για να μας δειξεις το αθλιο σχολιο που εκανε καποιος η για να συνειδητοποιησουμε πως πρεπει να προσεχουμε πως μιλαμε στον συνανθρωπο μας και να τον σεβομαστε γιατι ποτε δεν ξερεις ποσο πολυ μπορει να τον πληγωσει ενα σχολιο σου.. συμφωνοι αλλα απο την αλλη το κοριτσακι εστησε ολοκληρη ιστορια για να κανει πλαγιως καμακι και οχι μονο αυτο αλλα ειχε και ενοχες μετα ταχαμου και μαλιστα αφου μπανιαριστηκε και ξαναεπεστρεψε ηταν και εριστικη-αγενης-προσβλητικη
frenzy Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 συμφωνοι αλλα απο την αλλη το κοριτσακι εστησε ολοκληρη ιστορια για να κανει πλαγιως καμακι και οχι μονο αυτο αλλα ειχε και ενοχες μετα ταχαμου και μαλιστα αφου μπανιαριστηκε και ξαναεπεστρεψε ηταν και εριστικη-αγενης-προσβλητικη Είσαι εκτός θέματος. Και τα παίρνεις όλα σοβαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.