Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Υποκειμενικό.Δεν την ήξερα οπότε δεν μπορώ να συγκινηθώ για παραπάνω από 3 δευτερόλεπτα.

Γούστα =)

Παρεξήγηση guys, δεν παίχτηκε καμιά αυτοκτονία. Ένας κάφρος πόσταρε μια εικόνα που βρήκε κάπου και έγραψε το κείμενο δίπλα για να δώσει τροφή στους υπόλοιπους επίσης κάφρους.

Explaining /b/ spoils the fun.

Το πού κολλάει η stavi με το 4chan, χάνεται σε διαστάσεις που ο εγκέφαλός μου αδυνατεί να συλλάβει.

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παρεξήγηση guys, δεν παίχτηκε καμιά αυτοκτονία. Ένας κάφρος πόσταρε μια εικόνα που βρήκε κάπου και έγραψε το κείμενο δίπλα για να δώσει τροφή στους υπόλοιπους επίσης κάφρους.

Explaining /b/ spoils the fun.

Όου.

Μόλις έγινε λιγότερο αστείο =ρ

Δημοσ.
αποψη σου

10 chars sh**

ε για να το λέω ΕΓΩ άποψή μου είναι αλλιώς θα ήταν μέσα σε QUOTE.

Εκτός θέματος γιατί σε άλλον το είπε αυτό που παρέθεσες και τα παίρνεις πολύ σοβαρά γιατί κάνουμε πλάκα δεν μειώνουμε κανέναν με κακεντρέχεια ή εκδικητικότητα. Άσε λοιπόν να ποστάρω όπως ξέρω εγώ και κράτα την ερμηνεία των ποστ ΜΟΥ για τον εαυτό σου. Αν παρεξηγηθεί κανείς έχω στοματάκι να εξηγήσω κι αν χρειαστεί να απολογηθώ.

Γκεγκε?

Δημοσ.

committedsuicidews5.jpg

Αυτή είναι η Stavi?

κι ερωτω τωρα εγω..γιατι το ποσταρες? [..] πρεπει να προσεχουμε πως μιλαμε στον συνανθρωπο μας και να τον σεβομαστε γιατι ποτε δεν ξερεις ποσο πολυ μπορει να τον πληγωσει ενα σχολιο σου..:rolleyes:

συμφωνοι αλλα απο την αλλη το κοριτσακι εστησε ολοκληρη ιστορια για να κανει πλαγιως καμακι και [...] αφου μπανιαριστηκε και ξαναεπεστρεψε ηταν και εριστικη-αγενης-προσβλητικη

filephpavatar1222812319xm9.jpg

Το πού κολλάει η stavi με το 4chan, χάνεται σε διαστάσεις που ο εγκέφαλός μου αδυνατεί να συλλάβει.

Δημοσ.
ε για να το λέω ΕΓΩ άποψή μου είναι αλλιώς θα ήταν μέσα σε QUOTE.

Εκτός θέματος γιατί σε άλλον το είπε αυτό που παρέθεσες και τα παίρνεις πολύ σοβαρά γιατί κάνουμε πλάκα δεν μειώνουμε κανέναν με κακεντρέχεια ή εκδικητικότητα. Άσε λοιπόν να ποστάρω όπως ξέρω εγώ και κράτα την ερμηνεία των ποστ ΜΟΥ για τον εαυτό σου. Αν παρεξηγηθεί κανείς έχω στοματάκι να εξηγήσω κι αν χρειαστεί να απολογηθώ.

Γκεγκε?

κατ'αρχας τα γκεγκε και τα συναφη εκει που τα αγοραζουν 1

2 το αποψη σου σημαινε οτι επειδη το βλεπεις εσυ ετσι δεν σημαινει οτι ειναι και ετσι

3 δεν ερμηνευσα και δεν ασχοληθηκα με κανενα ποστ σου το αντιθετο μαλιστα εσυ πεταχτηκες σαν πορ**

Δημοσ.
filephpavatar1222812319xm9.jpg

συμπερασμα??????μην ποσταρεις πικς κι αν ποσταρεις,γραψε και κανα σχολιο για να καταλαβουμε τι θελει να πει ο ποιητης!!!:lol::lol::lol:

Δημοσ.

Δεν είναι η stavi. Ένα αστείο έκανε ο frenzy. Ξεκολλήστε.

συμπερασμα??????μην ποσταρεις πικς κι αν ποσταρεις,γραψε και κανα σχολιο για να καταλαβουμε τι θελει να πει ο ποιητης!!!:lol::lol::lol:

Δεν είναι μέλος του φόρουμ.

wtfiswrongwithmypianoyg8.png

Δημοσ.

Ψυχρο το κλίμα στο insomnia σημερα...

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί αναμεσα στους -3 εως 7 βαθμους Κελσίου.

Οι ανεμοι θα ειναι βορειοδυτικοί εντάσεως 6 μποφορ. Για περισσότερες πληροφορίες στην Πετρουλα!:-)

Δημοσ.
Η παρακάτω εικόνα δείχνει έναν τυφλό άντρα με ένα λάπτοπ.

wtfiswrongwithmypianoyg8.png

:confused:

http://en.wikipedia.org/wiki/Ray_Charles

Ray Charles Robinson (September 23, 1930 – June 10, 2004), known by his stage name Ray Charles, was an American pianist, singer, and songwriter who shaped the sound of rhythm and blues. He brought a soulful sound to country music and pop standards through his Modern Sounds recordings, as well as a rendition of "America the Beautiful" that Ed Bradley of 60 Minutes called the "definitive version of the song, an American anthem — a classic, just as the man who sung it."[1] Frank Sinatra called him "the only true genius in the business".[1][2]

In 2004, Rolling Stone Magazine ranked Charles[3] number ten on their list of the 100 Greatest Artists of All Time and also voted him number two on their November 2008 list of The 100 Greatest Singers of All Time.

xa

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...