alexzzz Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 ήρθαν τα πάνω- κάτω... ενώ είχα full πρόγραμμα για αύριο τελικά θα είμαι αρντάν όλη μέρα... i like...
Toufas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 το 4chan ειναι ο καθρεφτης του πολιτισμου. μπορεις να βρεις απο το πιο ωραιο και αστειο μεχρι το πιο θλιβερό και σιχαμερο
MsquitoPrincess Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Άσχετο αλλά έχω σκαλώσει εδώ και κάτι ώρες με το Jolene.Τι μελωδιάρα έχει. Για τους ροκάδες: Για τους κάντρυ τύπους:
klainmaingr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 4chan ftw λέμε... Αύριο ελπίζω να είναι το ίδιο αρακλοντέι με σήμερα... Ξθστ δροπεδ βυ το σαυ ηελλο. Γκουντνάιτ πίπλ ρόζ
elven Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Βρήκα αυτό,μήπως το πέταξε κανείς ή το 'χασε; Το βρήκα στο Χαλάνδρι,λίγο μετά την εκκλησία της Αγία Τριάδας πριν το μαγαζί με τα ηλεκτρονικά Για όποιον ενδιαφέρεται: Πωλείται εισητήριο για Στουγκάρδη,Δευτέρα πρωί πρωί την κάνετε με Aegean κι επειδή τα πράγματα εκεί είναι επικίνδυνα μη ξεχάσετε να αγοράσετε την απολύτως απαραίτητη Ρωσικη στρατιωτικη μασκα αεριων που είναι και ολοκαινουργια με γ
teo64x Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Άσχετο αλλά έχω σκαλώσει εδώ και κάτι ώρες με το Jolene.Τι μελωδιάρα έχει.Για τους ροκάδες: Για τους κάντρυ τύπους: Τέλειο το δεύτερο.
washcloud Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Βρήκα αυτό,μήπως το πέταξε κανείς ή το 'χασε; Το βρήκα στο Χαλάνδρι,λίγο μετά την εκκλησία της Αγία Τριάδας πριν το μαγαζί με τα ηλεκτρονικά http://www.imageshack.gr/files/wjr918srxqy6658o3pef.jpg lol το "Z" key δείτε.....τίποτ' άλλο δε λέω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.