Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ασε, το είχα πάθει κι εγώ πέρσι σε μάθημα που το διάβαζα 1 μήνα και πήγαινα να σπείρω, 10άρι κι έτσι. Λεοφωρεία δεν περνούσαν, ταξί πουθενά, λεφτά δεν είχα. Σκεφτηκα να κανω grand theft auto σε κανέναν αλλά συγκρατήθηκα. Τελικά έφτασα με δεκάλεπτο καθυστέρηση, παρακάλεσα, ικέτεψα κλπ. αλλά η κάργια δε με άφησε να γράψω. Το αποκορύφωμα ήταν οτι την επόμενη χρονιά άλλαξε τελείως η ύλη, και δεν το ξαναδωσα, ακομα το χρωστάω το μάθημα.

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Χόλι σιτ πάλι... Δεν πρόλαβα εγκαίρως μεταφορικό μέσο για να πάω να γράψω... 45 λεπτά ορθοστασία (και αρκετές ώρες διάβασμα) for nothing... Καλημέρα. :-(

Τα γνωστα αγαπημενα της Πατρας!;)

Δημοσ.
νομίζω πως κάθε πατρινός φοιτητής πρέπει να έχει ένα ποδήλατο...:-)

Το να πας ομως απο την Πατρα στο Ριο με το ποδηλατο, ειναι Ρωσικη ρουλετα! :-D

Οι νταλίκες και οι καγκουρες σε ξυρίζουν!! ;)

Δημοσ.
νομίζω πως κάθε πατρινός φοιτητής πρέπει να έχει ένα ποδήλατο...:-)

Το σκέφτομαι από το καλοκαίρι.

Το να πας ομως απο την Πατρα στο Ριο με το ποδηλατο, ειναι Ρωσικη ρουλετα! :-D

Οι νταλίκες και οι καγκουρες σε ξυρίζουν!! ;)

Μπα, αρκεί να βρεις τα κατάλληλα exploits και δε συναντάς ούτε νταλίκες, ούτε κάγκουρες, ούτε εθνική (ακόμα κι αν μένεις από την απέναντι πλευρά του πανεπιστημίου).

Δημοσ.

μια offtopic ερωτηση..για να ταξιδεψει κανεις με κτελ για τριπολη απο αθηνα πρεπει να κανει καποια κρατηση ή μπορει λιγο πριν ταξιδεψει να κοψει εισητηρια? και απο που φευγουν τα κτελ για τριπολη, απο κηφισσο?

Δημοσ.
μια offtopic ερωτηση..για να ταξιδεψει κανεις με κτελ για τριπολη απο αθηνα πρεπει να κανει καποια κρατηση ή μπορει λιγο πριν ταξιδεψει να κοψει εισητηρια? και απο που φευγουν τα κτελ για τριπολη, απο κηφισσο?

κοβεις εκεινη την ωρα η κανεις κρατηση τηλ.

Δημοσ.
Status, δεν βάζεις αρκετά facepalms...

Εχ, τι να κάνω...δε μπορώ να ρίχνω μόνο μούτζες...απορώ πως μπορείς και το κάνεις εσύ;ρ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...