Chrisxxx Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Eμενα πάντως μου ανοιξατε την ορεξη και μόλις εκανα μια imba μακαροναδα με κιμα
klainmaingr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Τώρα να καλοπερνάει ρε συ. Το εκμεταλλεύτηκες τουλάχιστον; Hush!
pappous_soulis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Κουραγιο..Εγω τις προαλλες ειχα παει σε παρτυ 5χρονου Και οχι,δν ημουν ο κλοουν Σίγουρα θα'παιξε κάτι ...
Lilith19 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Το εκμεταλλεύτηκες τουλάχιστον; Ναι. Ο ξανθουλης με το κοκκινο.
freedubus Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Αν δεν έχει προλάβει να μου χαλάσει τα πλάνα ο Πουλίνος, θα χτυπήσω το καλαίσθητο και φουτουριστικό Linksys. Είδες ποιό σου είπε ο πουλίνος ε, Speedtouch 585, αυτό σου λέω κι εγώ. Μιλάμε είναι το πιο απέθαντο πράγμα που έχω δεί (αυτο κι ενα νοκια κινητο που ειχα παλιά). Δυο χρόνια τώρα έχει πάθει τα χειρότερα, το έχω πάρει μπάλα άπειρες φορές, εχει πεταχτεί στον τοίχο, έχει πέσει στο πάτωμα, έχει κοπεί η κεραία, έχει ανοίξει στα 2, το έχω γαζώσει με καλάσνικοφ, δεν καταλαβαίνει χριστό, απλα κολλημα τα κομμάτια με μονωτική και δουλεύει όπως πρίν, δεν έχει χάσει ούτε Mbps. Είναι, μέχρι τώρα, η πιό σταθερή μου σχέση. Υ.Γ. Μήπως να το έβαζα στα reviews ;
Lucifer Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Όταν ο πουλίνος πόσταρε, πλήρωνα το Linksys στο ταμείο. =ρ
pappous_soulis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Στη φωτιά αντέχει? Είναι και αντικλεπτικό?
freedubus Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Φωτιά, παλούκι στην καρδιά και το φώς της μέρας το χαλάνε λίγο νομίζω. Η εμφάνισή του λειτουργεί αποτρεπτικά για τους κλέφτες μπορώ να πώ. Λούσι μεγειά, αν και με λύπη μου λέω οτι το σπιντατσ ΜΟΥ θα σας τα θαψει όλα τα αστραφτερά σας ψιψιψίνια.
parsifal Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Damn, δεν το πρόσεξα το ποστ σου Λούσι. Θα πρότεινα κι εγώ το Speedtouch...
pappous_soulis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Καλά μη τον φοβερίζετε τον αγαπητό μοδερέτορα. Τι να πω και γω που πήρα Belkin ο μαλάκας
alexzzz Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 γι'αυτό κλείσανε τα αθλητικά, για να μαζέψει το offtopic την διαφορά και έπιασε... πρώτος με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο είμαι... --- Γουός... μόλις γύρισα από έκτακτη βόλτα στην πόλη σου. Προς την άλλη μεριά θα πήγαινα σήμερα αλλά βρέθηκα να τον δαγκώνω στο Ξάνθη- Όφη...
washcloud Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 μ' αρέσει που πάντα ενημερώνεις αφού έχεις φύγει...
alexzzz Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 μ' αρέσει που πάντα ενημερώνεις αφού έχεις φύγει... δεν το ήξερα σε λέω για... εγώ για Δράμα ξεκινούσα... άλλωστε μόνο στα πηγάδια πήγα και ξανά Καβάλα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Τι να πω και γω που πήρα Belkin ο μαλάκας you've earned it... facepalm.jpg (πήρες ή πλήρωσες? )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.