klainmaingr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Καλώς το νέο Όλα καλά στο κέντρο; Μόλις είδα μια αντι-spam/scum διαφήμιση στη ΝΕΤ. Συνειδητοποίησα λίγο επίπεδο των χρηστών του ίντερνετ.. και πιστεύω οτι στην Ινδία είναι λίγο πιο ξύπνιοι και πολιτισμένοι... Αυτη η διαφήμιση του saferinternet.gr είναι τουλάχιστον 10 χρόνια πίσω.. Και γενικά ο εν λόγω οργανισμός κάνει μπάμ οτι είναι κρατικοδίαιτος και άσχετος.. Φφφφφφφφ... Ούτε στο mute πρέπει να την έχω την tv τελικά. ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** εδιτ: Εδώ χιονίζει
merde Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Εεεεεεεπ' ωμ! Αρμ!Πααααααααρουσιαστε! Αρμ! Παραποδα! Αρμ! WOW! Τα ηχητικά εφέ τα σπάνε!
klainmaingr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 edit: αισθητικά το μόνο που δεν μου αρέσει στο insomnia είναι οτι στην αυτόματη ένωση μηνυμάτων δεν έχει κενό πρίν και μετά απο την πρόταση ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** και φαίνεται πολύ χάλια ... Επίσης το Α θα έπρεπε να ήταν κεφαλαίο... αυτά
notios7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 edit: αισθητικά το μόνο που δεν μου αρέσει στο insomnia είναι οτι στην αυτόματη ένωση μηνυμάτων δεν έχει κενό πρίν και μετά απο την πρόταση ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** και φαίνεται πολύ χάλια ...Επίσης το Α θα έπρεπε να ήταν κεφαλαίο... αυτά που χιονιζει?
merde Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 edit: αισθητικά το μόνο που δεν μου αρέσει στο insomnia είναι οτι στην αυτόματη ένωση μηνυμάτων δεν έχει κενό πρίν και μετά απο την πρόταση ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** και φαίνεται πολύ χάλια ...Επίσης το Α θα έπρεπε να ήταν κεφαλαίο... αυτά Ναι ρε συ έτσι είναι. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ! ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ! Το χει στρώσει εδώ που είμαι
Toufas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 πωπω ηρθε η νοσοκομα να μου αλλαξει τις γαζες.....i am in love
ferongr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Καλα στο κεντρο, καλο φαι, ζεστο νερο σχεδον παντα αν και μακρυα απο τον πολιτισμο.
merde Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 δεν έχει και τίποτα να δεις στην τηλεόραση. Δεν την άνοιξα αλλά... δεν έχει τίποτα έτσι δεν είναι; Κυριακή πρωί και δεν ξέρω τι να κάνω. Εσείς τι κάνετε;
notios7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 δεν έχει και τίποτα να δεις στην τηλεόραση. Δεν την άνοιξα αλλά... δεν έχει τίποτα έτσι δεν είναι; Κυριακή πρωί και δεν ξέρω τι να κάνω. Εσείς τι κάνετε; εχει.βλεπω σκουμπι ντου με τα παιδακια μου
merde Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 εχει.βλεπω σκουμπι ντου με τα παιδακια μου επίτηδες ρε το κάνετε!!! έρχετε μια φάση της ζωής σου που καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο διασκεδαστικό απο το να βλέπεις σκουμπι ντου με τα παιδάκια σου. Και ξέρετε γιατί;;;; ΓΙΑΤΙ Ο ΣΚΟΥΜΠΙ ΝΤΟΥ ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!
notios7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 επίτηδες ρε το κάνετε!!! τσιμπησε το μελανουρι!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 δεν έχει και τίποτα να δεις στην τηλεόραση. Δεν την άνοιξα αλλά... δεν έχει τίποτα έτσι δεν είναι; Κυριακή πρωί και δεν ξέρω τι να κάνω. Εσείς τι κάνετε; αν έχεις σύνδεση της προκοπής κατεβάζεις ταινία μπαμ μπαμ και βλέπεις
merde Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 αν έχεις σύνδεση της προκοπής κατεβάζεις ταινία μπαμ μπαμ και βλέπεις Ναί, υποτίθεται ότι δε βάζω γρήγορο internet, για να μην κάθομαι με τις ώρες και να κάνω κάτι το εποικοδομητικό. Έχει εδώ και πόσο καιρό, λέω, έλα φάση είναι θα το κόψεις πάλι. ΜΠΟΡΕΙΣ!!![
notios7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Ναί, υποτίθεται ότι δε βάζω γρήγορο internet, για να μην κάθομαι με τις ώρες και να κάνω κάτι το εποικοδομητικό. Έχει εδώ και πόσο καιρό, λέω, έλα φάση είναι θα το κόψεις πάλι. ΜΠΟΡΕΙΣ!!![ το καπνισμα μπορει,την παρεα μας οχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.