MsquitoPrincess Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 εδιτ: Εδώ χιονίζει Τι ταΐζουν τον καιρό εκεί πάνω?Εδώ είναι είδος προς εξαφάνιση αυτό.τί είναι ο Αγλέουρας[/b'];Στην κυριολεξία της λέξης, όχι η έκφραση Απάντηση =ρ
merde Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 όσο μπορείται πιο όμορφες, διασκεδαστικές και ευχάριστες εικόνες.. ο καθένας με τα κολλήματά του. Ναι ρε βλέπω θρίλερ α παράτας μας! καμιά φορά γράφουμε πράματα και λέμε όπως το εκλάβει ο καθένας.... ούτε ποίηση να κάναμε...
Lucifer Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 merde έχεις σκεφτεί πως αν πας να σου δέσουν τις σάλπιγγες παίζει να είσαι υποψήφια για το nobel ειρήνης;
merde Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Τι ταΐζουν τον καιρό εκεί πάνω?Εδώ είναι είδος προς εξαφάνιση αυτό.Απάντηση =ρ πολύ ενδιαφέρον, σε ευχαριστώ... είναι το μόνο πράμα που ρώτησα τη μάνα μου και δεν το ήξερε ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** merde έχεις σκεφτεί πως αν πας να σου δέσουν τις σάλπιγγες παίζει να είσαι υποψήφια για το nobel ειρήνης; δεν ξέρω πως το εννοείς αλλά θα το πάρω σαν κομπλιμέντο... το μόνο που φοβάμαι είναι μην στα 33 μου με σταυρώσουν να το βγάλετε στο ινσόμνια όμως, έτσι;
Lucifer Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 δεν ξέρω πως το εννοείς αλλά θα το πάρω σαν κομπλιμέντο... Μια δόση δέους την έχει σίγουρα μέσα.
merde Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 ολα τα νομπελ θα παρεις μου φαινεται μην πάρω το τρίτο το μακρύτερο όμως στο τέλος.... παιδιά, το καλοκαίρι αρχίζω και γίνομαι ακόμα πιο αθυρόστομη, ΣΟΚΑΡΩ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ
klainmaingr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 merde έχεις σκεφτεί πως αν πας να σου δέσουν τις σάλπιγγες παίζει να είσαι υποψήφια για το nobel ειρήνης; δεν ξέρω πως το εννοείς αλλά θα το πάρω σαν κομπλιμέντο...
MsquitoPrincess Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 παιδιά, το καλοκαίρι αρχίζω και γίνομαι ακόμα πιο αθυρόστομη, ΣΟΚΑΡΩ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ Δεν έχεις ακούσει εμένα να μιλάω.Γι αυτό το λες =ρ
notios7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 μην πάρω το τρίτο το μακρύτερο όμως στο τέλος.... παιδιά, το καλοκαίρι αρχίζω και γίνομαι ακόμα πιο αθυρόστομη, ΣΟΚΑΡΩ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ αρα μεχρι το καλοκαιρι παιζουμε αφοβα
Lucifer Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Η αλήθεια είναι πως αν ανοίξει το στόμα της η μοσκίτω, καλά θα κάνεις να μη φοράς στενό τζην, θα μαζεύεις κουμπιά και ραφές.
merde Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 έχετε δει σοκαρισμένο κουνούπι; φυσικά και έχετε δει. όχι δεν κάνετε λάθος ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** που πας ρε με τέτοιες ατάκες και τέτοιο avatar; ΦΑΗΤ! ΦΑΗΤ! ΦΑΗΤ! ΦΑΗΤ! ΦΑΗΤ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.