notios7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 έχετε δει σοκαρισμένο κουνούπι; φυσικά και έχετε δει. όχι δεν κάνετε λάθος σοκαρισμενο οχι ,αλλα να σε κανει κοσκινο απο τα τσιμπηματα ναι.
merde Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 σοκαρισμενο οχι ,αλλα να σε κανει κοσκινο απο τα τσιμπηματα ναι. πώς δεν έχεις δει ρε; Ολόκλητο avatar δεν το βλέπεις; κοίτα το κοίτα το πως σε κοιτάει
MsquitoPrincess Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 έχετε δει σοκαρισμένο κουνούπι; φυσικά και έχετε δει. όχι δεν κάνετε λάθος ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** που πας ρε με τέτοιες ατάκες και τέτοιο avatar; ΦΑΗΤ! ΦΑΗΤ! ΦΑΗΤ! ΦΑΗΤ! ΦΑΗΤ! Κρατάω τα καλα αβαταρς και τις ατάκες για τους επίλεκτους.=ρ
notios7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 έχετε δει σοκαρισμένο κουνούπι; φυσικά και έχετε δει. όχι δεν κάνετε λάθος ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** που πας ρε με τέτοιες ατάκες και τέτοιο avatar; ΦΑΗΤ! ΦΑΗΤ! ΦΑΗΤ! ΦΑΗΤ! ΦΑΗΤ! εχεις δικιο κατα το πρωτο μερος.με κοιταει με δεος !(λογω σωματικης διαπλασης).εσενα ομως θα σε κανει κοσκινο.
merde Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 θα γυμναστώ! Αμα λάχει θα πάρω και αναβολικά ποοοο μου ρθε ιδέα τώρα! ΜSquito άκου, θα βγάλουμε καλά λεφτά. Κάτς και στοιχήματα ρε χωρίς πλάκα, γαμάτο?
evabb Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 ρε σκατο τα εχεις βαλει με το κουνουπι η μου φαινεται;
notios7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 θα γυμναστώ! Αμα λάχει θα πάρω και αναβολικά ποοοο μου ρθε ιδέα τώρα! ΜSquito άκου, θα βγάλουμε καλά λεφτά. Κάτς και στοιχήματα ρε χωρίς πλάκα, γαμάτο? για να τα βαλεις με ενα κουνουπι?η με μενα?γιατι στο δηλωνω οτι θα κατσω να μου τις ριξεις.δεν χτυπαω γυναικες.
merde Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 εγώ το εννοώ... κάτς.. ξέρεις και καλά πολυ ξύλο. Στοιχήματα, λεφτά, κάμπριο μια ζωή έκει θα μείνουμε ρε, στη μιζέρια, στη φτώχια, στην αφάνεια, δε μας αξίζει τίποτα άλλο εμάς, Να το θυμάσαι όμως ότι πουλησες το όνειρό μας
notios7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 εγώ το εννοώ... κάτς.. ξέρεις και καλά πολυ ξύλο. Στοιχήματα, λεφτά, κάμπριο τι ακουω ο ανθρωπος. θα σημαδεψεις αυτο το γλυκο προσωπακι για ενα καμπριο?
merde Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 ρε σκατο τα εχεις βαλει με το κουνουπι η μου φαινεται; έτσι κάνω εγώ, τα βάζω με τα κουνούπια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.