merde Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 τι ακουω ο ανθρωπος. θα σημαδεψεις αυτο το γλυκο προσωπακι για ενα καμπριο? όχι το κάμπριο το θέλω για να πατήσω το κουνουπι ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** ρε σκατο τα εχεις βαλει με το κουνουπι η μου φαινεται; βλέπω έφερες και ενισχύσεις ε; Καλά μην το πεις και στη μαμά σου.. έχω και γω δύο Θεές, και ωραίες και ξηγημένες, όχι παιζουμε
evabb Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 βλέπω έφερες και ενισχύσεις ε; Καλά μην το πεις και στη μαμά σου.. :confused::confused: οριστε;;;;;
merde Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 πολύ μπλά μπλά είμαστε πάντως ρε αυτό όμως που μου κάνει εντύπωση είναι πώς έχετε πάντα την κατάλληλη εικονα, για κάθε φάση. το σποιλερ λέει αυτό που έχουμε στο μπακ ραουντ ε? τι θα γίνει ρε παιδιά με τα αγγλικά, αφού είμαστε γλωσσομαθείς εμείς οι Έλληνες ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** είμαι 3 ωρες και εδω μέσα. Εσείς πόση ώρα είστε; Βασικά ποιές τρείς ώρες; απο τις 10 είμαι μέσα και είναι 2 και μισή. Εσείς πόσην ώρα κάθεστε στο νετ; και δε μου είπατε και τελικά τι κάνετε; Τι κάνετε ρε σεις; νομίζω πως πρέπει να κάνω τίποτα άλλο
alexzzz Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Ωραίο πράγμα ο ύπνος... άντε καλημέρα!!! νοτ αμπσολούτλι τρου σε σένα βασιζόμουν γιατί ξέρω ότι δεν ξεχνάς απολύτος τίποτα Γεια............. καλός τον έναν από τους 2-3 άξιους αντιπάλους στα αθλητικά τόπικ τα οποία δεν υπάρχουν άλλο άρα μπορούμε να αρπαχτούμε παίζοντας αμπάριζα... Όλα καλά; (επανεμφάνιση σου έχει να κάνει με τον σημερινό τελικό; )
soturin Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 το τελευταίο ήταν όλα τα λέφτα :lol: merde εσύ δεν είχες ξενερώσει κι έφευγες?
frenzy Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 το τελευταίο ήταν όλα τα λέφτα :lol: merde εσύ δεν είχες ξενερώσει κι έφευγες? πως λέμε: δεν είχες ξεχάσει ανοιχτό το θερμοσίφωνα?
merde Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 το τελευταίο ήταν όλα τα λέφτα :lol: merde εσύ δεν είχες ξενερώσει κι έφευγες? πήγαινε στη γωνία να δεις αν έρχομαι
alexzzz Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Σφαχτείτε να έχω κάτι να διαβάζω όσο θα τρώω τα 2 πεϊνερλί με κοτόγυρο
Chrisxxx Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Καλημέρα 13 ωρες υπνο και ξάπλα ολη μερα με εχει πεθάνει η μέση και τα μυοχαλαρωτικά μου φέρνουν ύπνο
Toufas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 είμαι 3 ωρες και εδω μέσα. Εσείς πόση ώρα είστε; Βασικά ποιές τρείς ώρες; απο τις 10 είμαι μέσα και είναι 2 και μισή. Εσείς πόσην ώρα κάθεστε στο νετ; και δε μου είπατε και τελικά τι κάνετε; Τι κάνετε ρε σεις; νομίζω πως πρέπει να κάνω τίποτα άλλο Τι κάνετε ρε σεις; νομίζω πως πρέπει να κάνω τίποτα άλλο νομίζω πως πρέπει να κάνω τίποτα άλλο πρέπει να κάνω τίποτα άλλο μπροτιπ: μερικες φορες η απαντηση ειναι απλα μπροστα σου ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Καλημέρα 13 ωρες υπνο και ξάπλα ολη μερα με εχει πεθάνει η μέση και τα μυοχαλαρωτικά μου φέρνουν ύπνο τι χαπια περνεις να σου πω αν ειναι καλα
alexzzz Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Καλημέρα 13 ωρες υπνο και ξάπλα ολη μερα με εχει πεθάνει η μέση και τα μυοχαλαρωτικά μου φέρνουν ύπνο ανταλλάζεις ένα πεϊνερλί με 2 χάπια ;;;
KWSN_Men Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 βρε kalws τον man τον kwsn_men (ψαρωτική επιστροφή -4 το πρωί- με δυνατή υπογραφή κι όλας... ) όλα καλά αρχηγέ ; Μια χαρά. Αυτός ήταν και ο σκοπός της επίσκεψής μου, να φανεί η υπογραφή μου. Μόνο στο profile δεν τη διάβαζε και κανένας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.