status Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 με το μπαμπάκ' μας έσφαξε... Συμφωνώ...! δε μπορώ να συμπληρώσω τίποτε...τα είπες ΟΛΑ!.
little loulou Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 thanks παιδιά. Και στα δικά σας (?) :lol:να`σαι καλα!με εκανες και γελασα!!!πετυχες κι εσυ τα πιο καταλληλα ατομα γιανα τους πεις κατι τετοιο! με το καλο παιδια μου..
status Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 :lol:να`σαι καλα!με εκανες και γελασα!!!πετυχες κι εσυ τα πιο καταλληλα ατομα γιανα τους πεις κατι τετοιο! με το καλο παιδια μου.. Σάλτα κ εσύ πρωί, πρωί...χμ..πως και τόσο νωρίς παρεπιπτώντος; :Ρ
klainmaingr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 u idiοt! that's heath ledger and he's not dead... that wasn't funny (doinitrite) Face off bitches Trollhood at its best Καλημέρα κόσμε του οφτόπινκ... Μόλις κατάλαβα οτι έχω ένα νερό απλήρωτο απο τα χριστούγτεννα.. Θα έρθει στον επόμενο ή να τσακιστώ τώρα που προλαβαίνω;
status Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Face off bitches Trollhood at its best Καλημέρα κόσμε του οφτόπινκ... Μόλις κατάλαβα οτι έχω ένα νερό απλήρωτο απο τα χριστούγτεννα.. Θα έρθει στον επόμενο ή να τσακιστώ τώρα που προλαβαίνω; Το Πάσχα πλήρωσε το ετεροχρονισμένε :ρ
alexzzz Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 :lol:να`σαι καλα!με εκανες και γελασα!!!πετυχες κι εσυ τα πιο καταλληλα ατομα γιανα τους πεις κατι τετοιο! με το καλο παιδια μου.. μπορεί να προσφέρετε η κοπέλα ρε κουμπάρε... μπορεί να θέλει και η ίδια της οικογένεια... Μόλις κατάλαβα οτι έχω ένα νερό απλήρωτο απο τα χριστούγτεννα.. Θα έρθει στον επόμενο ή να τσακιστώ τώρα που προλαβαίνω; καλά που ξανά έγινα Αλέκος... να γυρνούσα καμιά μέρα από την προπό και να μην είχε νερό για ντουζ....
klainmaingr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Ρε σοβαρά Το μόνο μέρος που μπορώ να το πληρώσω είναι στο κέντρο... Αλλα(omg) δεν έχει τύχει (δουλειά/ύπνος) απο τα χριστούγεννα και μετά να πάω κέντρο πρίν τη μία που κλείνει και η ΕΥΑΘ.... Τα βάζουν στον επόμενο; Κανείς ακαμάτης ακόμα;
frenzy Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Nαι το νερό δεν το κόβουν εύκολα. εγώ αφήνω 2-3 λογαριασμούς κάθε φορά να μαζευτεί κανα 100ρικο και μετά πληρώνω
status Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 λολ ρε....πάνε πληρωσέτο ή βάλε πάγια εντολή στη τράπεζα..;Ρ ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Ρώτα τους κ αν έχουν paypal..καλού κακού..:Ρ
alexzzz Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Και τρέχα σούπερ μαρκετ να πάρεις μια 12άδα 1.5 λίτρα... το αφρόλουτρο κομμένο από εδώ και πέρα
klainmaingr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Nαι το νερό δεν το κόβουν εύκολα. εγώ αφήνω 2-3 λογαριασμούς κάθε φορά να μαζευτεί κανα 100ρικο και μετά πληρώνω Ούφ... λολ ρε....πάνε πληρωσέτο ή βάλε πάγια εντολή στη τράπεζα..;Ρ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Ρώτα τους κ αν έχουν paypal..καλού κακού..:Ρ Εγώ να το πληρώσω απο winbank.. Η καλύτερη μου.. αλλα δεν ξέρω άν παίζει πρόβλημα που είναι ληγμένο :\ Έχουνε πάντως επιλογή για πληρωμή μέσω νετ.
status Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 λολ..ρε σεις τώρα μου κλαψουρίζει να μην φύγω από την εταιρία και ότι που θα βρει τεχνικό σαν εμένα κλπ..όταν μου κράδαινε βιογραφικά άλλων καλά ήταν..!
alexzzz Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 λολ..ρε σεις τώρα μου κλαψουρίζει να μην φύγω από την εταιρία και ότι που θα βρει τεχνικό σαν εμένα κλπ..όταν μου κράδαινε βιογραφικά άλλων καλά ήταν..! Σκίστον τον post-η
status Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ τη δήλωση την έκανα και το λόγο μου δεν τον παίρνω πίσω.!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.