Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
thanks παιδιά. Και στα δικά σας (?)

:lol::lol::lol:να`σαι καλα!με εκανες και γελασα!!!:lol:πετυχες κι εσυ τα πιο καταλληλα ατομα γιανα τους πεις κατι τετοιο!:lol:

με το καλο παιδια μου..:-)

Δημοσ.
:lol::lol::lol:να`σαι καλα!με εκανες και γελασα!!!:lol:πετυχες κι εσυ τα πιο καταλληλα ατομα γιανα τους πεις κατι τετοιο!:lol:

Σάλτα κ εσύ πρωί, πρωί...χμ..πως και τόσο νωρίς παρεπιπτώντος; :Ρ

Δημοσ.
u idiοt! that's heath ledger and he's not dead... that wasn't funny :mad:

(doinitrite)

Face off bitches :P

Trollhood at its best :P

Καλημέρα κόσμε του οφτόπινκ... Μόλις κατάλαβα οτι έχω ένα νερό απλήρωτο απο τα χριστούγτεννα.. Θα έρθει στον επόμενο ή να τσακιστώ τώρα που προλαβαίνω;

Δημοσ.
Face off bitches :P

Trollhood at its best :P

Καλημέρα κόσμε του οφτόπινκ... Μόλις κατάλαβα οτι έχω ένα νερό απλήρωτο απο τα χριστούγτεννα.. Θα έρθει στον επόμενο ή να τσακιστώ τώρα που προλαβαίνω;

Το Πάσχα πλήρωσε το ετεροχρονισμένε :ρ

Δημοσ.

μπορεί να προσφέρετε η κοπέλα ρε κουμπάρε... μπορεί να θέλει και η ίδια της οικογένεια...

Μόλις κατάλαβα οτι έχω ένα νερό απλήρωτο απο τα χριστούγτεννα.. Θα έρθει στον επόμενο ή να τσακιστώ τώρα που προλαβαίνω;

καλά που ξανά έγινα Αλέκος... να γυρνούσα καμιά μέρα από την προπό και να μην είχε νερό για ντουζ....

Δημοσ.

Ρε σοβαρά :P

Το μόνο μέρος που μπορώ να το πληρώσω είναι στο κέντρο...

Αλλα(omg) δεν έχει τύχει (δουλειά/ύπνος) απο τα χριστούγεννα και μετά να πάω κέντρο πρίν τη μία που κλείνει και η ΕΥΑΘ....

Τα βάζουν στον επόμενο; Κανείς ακαμάτης ακόμα; :P

Δημοσ.

Nαι το νερό δεν το κόβουν εύκολα. εγώ αφήνω 2-3 λογαριασμούς κάθε φορά να μαζευτεί κανα 100ρικο και μετά πληρώνω

Δημοσ.

λολ ρε....πάνε πληρωσέτο ή βάλε πάγια εντολή στη τράπεζα..;Ρ

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Ρώτα τους κ αν έχουν paypal..καλού κακού..:Ρ

Δημοσ.
Nαι το νερό δεν το κόβουν εύκολα. εγώ αφήνω 2-3 λογαριασμούς κάθε φορά να μαζευτεί κανα 100ρικο και μετά πληρώνω

Ούφ...

λολ ρε....πάνε πληρωσέτο ή βάλε πάγια εντολή στη τράπεζα..;Ρ

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Ρώτα τους κ αν έχουν paypal..καλού κακού..:Ρ

Εγώ να το πληρώσω απο winbank.. Η καλύτερη μου.. αλλα δεν ξέρω άν παίζει πρόβλημα που είναι ληγμένο :\ Έχουνε πάντως επιλογή για πληρωμή μέσω νετ.

Δημοσ.

λολ..ρε σεις τώρα μου κλαψουρίζει να μην φύγω από την εταιρία και ότι που θα βρει τεχνικό σαν εμένα κλπ..όταν μου κράδαινε βιογραφικά άλλων καλά ήταν..!

Δημοσ.
λολ..ρε σεις τώρα μου κλαψουρίζει να μην φύγω από την εταιρία και ότι που θα βρει τεχνικό σαν εμένα κλπ..όταν μου κράδαινε βιογραφικά άλλων καλά ήταν..!

Σκίστον τον post-η

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...