alexzzz Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 όχι... όχι δεν κλαίω... ένα σκουπιδάκι μπήκε στα μάτια μου...
status Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Εξυπνάδες.:ΡΡΡΡΡΡΡ στην άλλη εταιρία να δω πως θα μπαίνω το πρωί στο ινσόμνια..;Ρ
papahlamidas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Ωχ ωχ καλημέρα... Τι γίνεται την κάνεις τελικά status?
status Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Ωχ ωχ καλημέρα...Τι γίνεται την κάνεις τελικά status? καλημέρα σου κ σε εσένα:ρ με τα χίλια.. παρασκευή τελευταία.! :Ρ
papahlamidas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Για πες λεπτομέρειες? Τι είναι η καινούργια? Τους το είπες ότι θα φεύγεις? Από που την βρήκες? εννοείτε ότι θες απαντάς.
MsquitoPrincess Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Ου ρε,ου!Δεν ψοφάω. Μόνο με πυρηνικά ίσως.. Όχι δεν χρειάζεται να το φωτοσοπάρεις με πυρηνικά =ρ edit: εύσημα για το λογοπαίγνιο ξέχασα να σου δώκω! Δέχομαι συγχαρητήρια, σε λίγους μήνες άλλο ένα frenzάκι θα βοηθήσει να αυξήσουμε το μέσο όρο νοημοσύνης στον πλανήτη μας.Μεγειά φρένζυ! =ρΚαι σε ένα πιο σοβαρό μόουντ τώρα: καλώς να το δεχτείτε =)
firewalker Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 frenzy, με το καλό να έρθει. Γερό να είναι. Για το όνομα θα γίνει ψηφοφορία στο μλπα-μπλα;
little loulou Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Καλημέρα κόσμε του οφτόπινκ... Μόλις κατάλαβα οτι έχω ένα νερό απλήρωτο απο τα χριστούγτεννα.. Θα έρθει στον επόμενο ή να τσακιστώ τώρα που προλαβαίνω; εγω εχω αφησει φως,νερο και κοινοχρηστα απληρωτα απο τα χριστουγεννα..παιζει να την βγαλω με κερακια και λουτρακι?κλαιν..μπορεις να μου πεις πως πληρωνουμε μεσω νετ? Σάλτα κ εσύ πρωί, πρωί...χμ..πως και τόσο νωρίς παρεπιπτώντος; :Ρ σημερα με επιασε η νοικοκυροσυνη μου..ξυπνησα απο τις 6,εβαλα 3 πλυντηρια και μαγειρεψα!
status Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Για πες λεπτομέρειες?Τι είναι η καινούργια? Τους το είπες ότι θα φεύγεις? Από που την βρήκες? εννοείτε ότι θες απαντάς. Μια χαρά είναι η νέα δουλειά. Ναι τον έχω ενημερώσει...την βρήκα από τι γειτονιά:Ρ ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** εγω εχω αφησει φως,νερο και κοινοχρηστα απληρωτα απο τα χριστουγεννα..παιζει να την βγαλω με κερακια και λουτρακι?κλαιν..μπορεις να μου πεις πως πληρωνουμε μεσω νετ?***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** σημερα με επιασε η νοικοκυροσυνη μου..ξυπνησα απο τις 6,εβαλα 3 πλυντηρια και μαγειρεψα! Θερμόμετρο, ντεπόν και στο κρεβάτι γρήγορα.:ρ
notios7 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 εγω εχω αφησει φως,νερο και κοινοχρηστα απληρωτα απο τα χριστουγεννα..παιζει να την βγαλω με κερακια και λουτρακι?κλαιν..μπορεις να μου πεις πως πληρωνουμε μεσω νετ? κοινοχρηστα απληρωτα?και δεν εσκασε μυτη ο διαχειριστης ακομα?περιεργο.
little loulou Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 καλημέρα σου κ σε εσένα:ρμε τα χίλια.. παρασκευή τελευταία.! :Ρ ενα ενα τα διαβαζω τα μηνυματα.. μπραβο στατους!!!με το καλο κι απο μενα..
papahlamidas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μια χαρά είναι η νέα δουλειά.Ναι τον έχω ενημερώσει...την βρήκα από τι γειτονιά:Ρ Μια χαρά σε βρίσκω... Άντε καλές δουλείες! Φαντάζομαι δεν στεναχωρήθηκε και πολύ.
alexzzz Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Για το όνομα θα γίνει ψηφοφορία στο μλπα-μπλα; να μην δούμε αμόλυντο πλάσμα... κατευθείαν... ενα ενα τα διαβαζω τα μηνυματα.. μπραβο στατους!!!με το καλο κι απο μενα.. όχι μόνο ένα-ένα... τα μισά δεν τα βλέπεις κιόλας...
MiltoZ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δέχομαι συγχαρητήρια, σε λίγους μήνες άλλο ένα frenzάκι θα βοηθήσει να αυξήσουμε το μέσο όρο νοημοσύνης στον πλανήτη μας. Να το χαίρεσαι! Πάντα τέτοια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.