little loulou Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 κοινοχρηστα απληρωτα?και δεν εσκασε μυτη ο διαχειριστης ακομα?περιεργο. εεε..βασικα και να εσκασε μυτη δεν ημουν σπιτι για να του ανοιξω και να μου τα ψαλλει!:lol: όχι μόνο ένα-ένα... τα μισά δεν τα βλέπεις κιόλας... η'...η'...ΚΑΝΩ πως δεν τα βλεπω..
alexzzz Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 η'...η'...ΚΑΝΩ πως δεν τα βλεπω.. να το κάνεις πιο συχνά.....
status Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μια χαρά σε βρίσκω...Άντε καλές δουλείες! Φαντάζομαι δεν στεναχωρήθηκε και πολύ. δε του άρεσε και πολύ αλλά άρχισε τη κλάψα..αλλά εγώ να!
frenzy Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 frenzy, με το καλό να έρθει. Γερό να είναι. Για το όνομα θα γίνει ψηφοφορία στο μλπα-μπλα; Να το χαίρεσαι! Πάντα τέτοια! Eυχαριστώ. Όνομα θα διαλέξω εγώ με τη mrs, nick θα διαλέξετε εσείς. Συμφωνείτε?
alexzzz Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Eυχαριστώ. Όνομα θα διαλέξω εγώ με τη mrs, nick θα διαλέξετε εσείς. Συμφωνείτε? άντε και πες ότι δεν συμφωνούμε... τι θα γίνει;;;
papahlamidas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 δε του άρεσε και πολύ αλλά άρχισε τη κλάψα..αλλά εγώ να! Ήταν που θα έχανε κάποιον να του την λέει... Μήπως να σου έδινε αυτά που σου χρώσταγε και καμιά αύξηση για να το ξανά σκεφτείς?
little loulou Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 άντε και πες ότι δεν συμφωνούμε... τι θα γίνει;;; αγνοησε τον frenzy..να σου ζησει! ξερουμε αν ειναι κοριτσακι η αγορακι?αν ειναι κοριτσακι να την ονομασουμε μικρη λουλου νουμερο 2!εε? η'μικρη λουλου..η συνεχεια..
status Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Ήταν που θα έχανε κάποιον να του την λέει...Μήπως να σου έδινε αυτά που σου χρώσταγε και καμιά αύξηση για να το ξανά σκεφτείς? δεν μένω τελεσίδικο είναι, γιατί από λόγια άλλο τίποτε... ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Αν πλήροναι στην ώρα του δεν θα με έμοιαζε, αλλά να μην πληρώνεις και να έχεις απαιτήσεις ε τότε θα στην πω δεν υπάρχει περίπτωση...
frenzy Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 άντε και πες ότι δεν συμφωνούμε... τι θα γίνει;;; χέστηκα
status Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 χέστηκα όχουτο μολιέ που έκανε κακάκια...:Ρ ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** ακράτεια ε...αμαρτίες παρελθόντων ετών πληρώνεις τώρα..:ρ
soturin Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 frenzy να σου ζήσουν! ε οχι να το χασει ο Μickey Χωρίς να χω δει το milk, μάλλον κρίμα, ο μίκιτας ήταν φοβερός. Διάβασα και σχόλιο πως ήταν αναμενόμενο για να πάρει κάτι το milk αλλά όχι και ταινίας ή σκηνοθεσίας στο πλαίσιο της πολιτικής "ναι μειονότητες σας αγαπάμε"
klainmaingr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 εγω εχω αφησει φως,νερο και κοινοχρηστα απληρωτα απο τα χριστουγεννα..παιζει να την βγαλω με κερακια και λουτρακι?κλαιν..μπορεις να μου πεις πως πληρωνουμε μεσω νετ?σημερα με επιασε η νοικοκυροσυνη μου..ξυπνησα απο τις 6,εβαλα 3 πλυντηρια και μαγειρεψα! 1.Ανοίγεις ένα λογαριασμό στην Πειραιώς... 2.Κάνεις αίτηση για κωδικούς winbank 3.Κάνεις login στην winbank 4.Win. Στις αποδείξεις επάνω έχει ένα κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής... Η ίδια η winbank έχει φόρμες για όλες τις γνωστές υπηρεσίες οπότε είναι piece of cake edit: frenzy να σου ζήσει
alexzzz Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 τα ποσοστά του Κλαϊν μην ξεχάσεις... όλους στην τράπεζα Πειραιώς τους στέλνει (including me)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.